Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Vysoký ping v CoD4

vysoký ping cod4 lagy

5 odpovědí na toto téma

ProXicT

Private 1st Class

• Člen
  • 46 Příspěvků:
57
Zdravím vás,

poslední dobou, co hraji CoD4, mám děsně nestabilní ping.
Průměrně mám kolem 30ms (což je 2× tolik, než jsem měl před rokem u stejného providera), ale často mi to skáče na 110 - 260ms.
Při hraní nestahuji, žádné jiné procesy využívající internet nějakým drastickým způsobem neběží.
Takto nestabilní a vysoký ping mám jen na serverech 4GF. Zkoušel jsem pingovat 88.86.107.135 - několik paketů ani nepřišlo a ping kolísal z ~23ms na ~228ms,
takže z toho dedukuji, že v nastavení hry to asi nebude.
Kdybyste někdo věděl, co s tím, byl bych moc rád.
Předem díky za veškerou pomoc :)

Wajt

Lance Corporal Silver

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 157 Příspěvků:
-56
Skús vyčistiť počítač, stiahnuť si Game Booster.

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
LOL gamebooster ? Si sa zbláznil ? :D ešte nikdy žiadny software nezrýchlil PC....

ProXicT

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 46 Příspěvků:
57

View PostWajt, on 31.01.2015 - 12:25, said:

Skús vyčistiť počítač, stiahnuť si Game Booster.
Mám nově reinstalovaný OS na win8.1. Asi před rokem, co jsem hrál, tak jsem měl ping kolem 12ms, po té jsem půl roku nehrál a teď mám takto vysoký ping, fakt netuším, co s tím je.
Zkoušel jsem i měnit zdroj od routeru, pak i celý router, veškeré ethernetové kabely jsem vyměnil za nové stíněné. Nevím, jestli je problém vůbec u mě, ale podle providera mám ping v pořádku bez nějakých výkyvů.
Což jsem si ostatně prověřil i sám. Veškeré servery, které pinguji, včetně zahraničních (Slovensko, Německo) mám ping max 24ms. Na jednom Slovenském jsem měl dokonce pouhých 8ms.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Pokud myslíš pinguji přes příkazový řádek, tak mně se to také stávalo, že v příkazovém řádku jsem měl ping max. do 30 a nulová ztráta paketů. Připojil jsem se do hry a ping kolem 70, v grafu přenosu na server červené výpadky. Několikrát jsem volal providerovi a ten mi tvrdil, že z jeho strany nevidí žádný problém, že je ping v pořádku. Nakonec pomohla až změna providera(nebo přejít z bezdrátu na kabel připojení).

ProXicT

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 46 Příspěvků:
57

View PostLameduck, on 31.01.2015 - 16:46, said:

Pokud myslíš pinguji přes příkazový řádek, tak mně se to také stávalo, že v příkazovém řádku jsem měl ping max. do 30 a nulová ztráta paketů. Připojil jsem se do hry a ping kolem 70, v grafu přenosu na server červené výpadky. Několikrát jsem volal providerovi a ten mi tvrdil, že z jeho strany nevidí žádný problém, že je ping v pořádku. Nakonec pomohla až změna providera(nebo přejít z bezdrátu na kabel připojení).
Zkoušel jsem pingovat i z příkazového řádku, ale tomu také moc nevěřím, ale hlavně jsem pingoval přes utilitku od providera a tam jsem odesílal 100 paketů s různou velikostí. Tam jsem měl ztrátu 4% (na těch 100 paketů).

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních