Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Odesláno 6.02.2015 - 12:43
Přišel jsem zde řešit hráče jménem Zohan
Je tomu delší doba, kdy má pořád nějaké kecy ohledně mého stylu hrání apod., ale vždy jsem to přehlížel, jelikož ten kluk by mi mohl říkat tati.
Ale dnes už mě to přestalo bavit, začal mě Zohan urážet a napadat s tím, že "máš WH exote, vím to delší dobu" a chtějí změnit mapu, tudíž jsem následně "na blbou větu, blbá odpověď" odpověděl jsem: " ne, jelikož jsem si zrovna zapnul WH".
Následně jsem dostal tempban za to, že urážím jeho rodinu, přitom jsem jen odpověděl, ať si takhle nazývá svého otce, nikoli mě.
Takže prosím všechny ADMINY, ať si tohoto klučinu trochu zklidní, není to již po prvé s těmito kecy, už mě to nebaví.
Příjemný den,
modernxzur.
Odesláno 6.02.2015 - 12:47
ale mrknu i na zohana
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 6.02.2015 - 12:49
Následně nejde jen o tuto narážku, ale celkově o Zohana, není to poprvé.
Odesláno 6.02.2015 - 12:51
ano vidim ze ti napsal ze jsi exot, pokud bys to napsal na nej je to vicemene v pohode, ale napsat to na rodinu to ne.
Zohana hodlam resit separatne i zpetne za urazeni perku, bezduvodne urazeni do podvodniku (WH) apod.
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 6.02.2015 - 12:51
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 6.02.2015 - 12:54
Odesláno 6.02.2015 - 12:57
@Uzilino - Píšu do hry to, co bych mu řekl do očí, opět se opakuji, že to nebylo myšleno na jeho tátu, ale na to že jemu má nadávat takhle, nikoli mě.
ED #1: Tady nejde o žádné ukecání, jen o pochopení zpětné vazby, díky.
Příspěvek upravil modernxzur: 6.02.2015 - 12:57
Odesláno 6.02.2015 - 12:59
Odesláno 6.02.2015 - 13:02
Zohan spamlvl +7 , bude-li pokracovat v urazeni perku, napadani hracu ze maji WH BEZ DUKAZU, popripade provokaci, bude mu spamlvl zvednut a jednotlive prohresky trestany prisneji
Odesláno 6.02.2015 - 13:06
Odesláno 6.02.2015 - 13:08
2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních