←  Open Warfare - Discussion

For Gamers Fusion

»

Uklidnit si hráče?!

Locked

, uživatelova fotka modernxzur 6.02.2015

Zdravím všechny příznivce fóra.

Přišel jsem zde řešit hráče jménem Zohan

Je tomu delší doba, kdy má pořád nějaké kecy ohledně mého stylu hrání apod., ale vždy jsem to přehlížel, jelikož ten kluk by mi mohl říkat tati.

Ale dnes už mě to přestalo bavit, začal mě Zohan urážet a napadat s tím, že "máš WH exote, vím to delší dobu" a chtějí změnit mapu, tudíž jsem následně "na blbou větu, blbá odpověď" odpověděl jsem: " ne, jelikož jsem si zrovna zapnul WH".
Následně jsem dostal tempban za to, že urážím jeho rodinu, přitom jsem jen odpověděl, ať si takhle nazývá svého otce, nikoli mě.

Takže prosím všechny ADMINY, ať si tohoto klučinu trochu zklidní, není to již po prvé s těmito kecy, už mě to nebaví.

Příjemný den,
modernxzur.
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 6.02.2015

tohle je určitě špatně 06.02.2015 - 12:29:44 family modernx says to all ( #54 ) tvuj tat je exot

ale mrknu i na zohana
Odpovědět

Tohle jsem vůbec nenapsal, byl první, který mě s tímto napadl.

Následně nejde jen o tuto narážku, ale celkově o Zohana, není to poprvé.
Odpovědět

vidim koukam na to nadava na perky a prudi vyresim,

ano vidim ze ti napsal ze jsi exot, pokud bys to napsal na nej je to vicemene v pohode, ale napsat to na rodinu to ne.

Zohana hodlam resit separatne i zpetne za urazeni perku, bezduvodne urazeni do podvodniku (WH) apod.
Odpovědět

, uživatelova fotka Uzilino ♂ 6.02.2015

Vote na ban jsem dal já .... Zastávám názor piš do hry co by jsi dotyčnému řekl do očí ... a to že do toho zatahneš jeho taty za to bych ti v realu mrdnul takovou ..... s odpuštěním ..
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 6.02.2015

co jsem koukal, tak modern ta rodina tam je tu neukecáš.... Ale narážky a popichování ze strany zohana tam je taky... ale smoky psal že to vyřeší tak se mu do toho nebudu motat.
Odpovědět

@Smoky - vidím, že očividně chápete zpětnou vazbu na Zohanovou urážku. Nebylo to myšleno, že jeho táta je exot, ale že si takhle má říkat tátovi, ne mně. Já jsem s ním husy nepásl.

@Uzilino - Píšu do hry to, co bych mu řekl do očí, opět se opakuji, že to nebylo myšleno na jeho tátu, ale na to že jemu má nadávat takhle, nikoli mě.

ED #1: Tady nejde o žádné ukecání, jen o pochopení zpětné vazby, díky.
Příspěvek upravil modernxzur: 6.02.2015 - 12:57
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 6.02.2015

je problém že jsi nenapsal ať si tak říká tátovi, ale že jeho táte je.... a v tom je dost rozdíl.... tohle neukecáš... ale zohanova provokace tam je.... což si myslím je bez debat.
Odpovědět

modern toto je jasna urazka otce, i kdyz je to reakce na jeho chovani, tak rodina je za jakekoliv situace nedotknutelna. proto +20h tempban

Zohan spamlvl +7 , bude-li pokracovat v urazeni perku, napadani hracu ze maji WH BEZ DUKAZU, popripade provokaci, bude mu spamlvl zvednut a jednotlive prohresky trestany prisneji
Odpovědět

Ok, díky za vyřešení.
Odpovědět

Vyřešeno LOCK :locked2:
Odpovědět
Locked