Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Uklidnit si hráče?!

10 odpovědí na toto téma

modernxzur

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
7
  • LocationHavířov-Šumbark
Zdravím všechny příznivce fóra.

Přišel jsem zde řešit hráče jménem Zohan

Je tomu delší doba, kdy má pořád nějaké kecy ohledně mého stylu hrání apod., ale vždy jsem to přehlížel, jelikož ten kluk by mi mohl říkat tati.

Ale dnes už mě to přestalo bavit, začal mě Zohan urážet a napadat s tím, že "máš WH exote, vím to delší dobu" a chtějí změnit mapu, tudíž jsem následně "na blbou větu, blbá odpověď" odpověděl jsem: " ne, jelikož jsem si zrovna zapnul WH".
Následně jsem dostal tempban za to, že urážím jeho rodinu, přitom jsem jen odpověděl, ať si takhle nazývá svého otce, nikoli mě.

Takže prosím všechny ADMINY, ať si tohoto klučinu trochu zklidní, není to již po prvé s těmito kecy, už mě to nebaví.

Příjemný den,
modernxzur.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
tohle je určitě špatně 06.02.2015 - 12:29:44 family modernx says to all ( #54 ) tvuj tat je exot

ale mrknu i na zohana

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

modernxzur

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
7
Tohle jsem vůbec nenapsal, byl první, který mě s tímto napadl.

Následně nejde jen o tuto narážku, ale celkově o Zohana, není to poprvé.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
vidim koukam na to nadava na perky a prudi vyresim,

ano vidim ze ti napsal ze jsi exot, pokud bys to napsal na nej je to vicemene v pohode, ale napsat to na rodinu to ne.

Zohana hodlam resit separatne i zpetne za urazeni perku, bezduvodne urazeni do podvodniku (WH) apod.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
Vote na ban jsem dal já .... Zastávám názor piš do hry co by jsi dotyčnému řekl do očí ... a to že do toho zatahneš jeho taty za to bych ti v realu mrdnul takovou ..... s odpuštěním ..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
co jsem koukal, tak modern ta rodina tam je tu neukecáš.... Ale narážky a popichování ze strany zohana tam je taky... ale smoky psal že to vyřeší tak se mu do toho nebudu motat.
Odeslaný obrázek

modernxzur

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
7
@Smoky - vidím, že očividně chápete zpětnou vazbu na Zohanovou urážku. Nebylo to myšleno, že jeho táta je exot, ale že si takhle má říkat tátovi, ne mně. Já jsem s ním husy nepásl.

@Uzilino - Píšu do hry to, co bych mu řekl do očí, opět se opakuji, že to nebylo myšleno na jeho tátu, ale na to že jemu má nadávat takhle, nikoli mě.

ED #1: Tady nejde o žádné ukecání, jen o pochopení zpětné vazby, díky.

Příspěvek upravil modernxzur: 6.02.2015 - 12:57

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
je problém že jsi nenapsal ať si tak říká tátovi, ale že jeho táte je.... a v tom je dost rozdíl.... tohle neukecáš... ale zohanova provokace tam je.... což si myslím je bez debat.
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
modern toto je jasna urazka otce, i kdyz je to reakce na jeho chovani, tak rodina je za jakekoliv situace nedotknutelna. proto +20h tempban

Zohan spamlvl +7 , bude-li pokracovat v urazeni perku, napadani hracu ze maji WH BEZ DUKAZU, popripade provokaci, bude mu spamlvl zvednut a jednotlive prohresky trestany prisneji

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

modernxzur

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
7
Ok, díky za vyřešení.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
Vyřešeno LOCK :locked2:

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních