Žádost o unban
FreNzY
24.02.2015
PBGUID: d9799065
IP:85.93.189.136
Tímto žádám 4gf o unban.
Příčinu mého banu jistě znáte. Již jsem se Brikimu omluvil a náležitě jsem mu vysvětlil, co se stalo a proč jsem jej urazil. Měl jsem špátný den. Hodně špatný den. I tady bych se chtěl náležitě omluvit za vulgarismus, napadení Brikiho a následná urážka Brikiho na jiném serveru.
Ponaučení z toho mám. Nemám přenášet své osobní problémy na spoluhráče/hráče 4gf.cz
Snad mě pochopíte.
S pozdravem hráč 4gf.cz serverů
Příspěvek upravil ChOcKoliNo: 24.02.2015 - 08:22
IP:85.93.189.136
Tímto žádám 4gf o unban.
Příčinu mého banu jistě znáte. Již jsem se Brikimu omluvil a náležitě jsem mu vysvětlil, co se stalo a proč jsem jej urazil. Měl jsem špátný den. Hodně špatný den. I tady bych se chtěl náležitě omluvit za vulgarismus, napadení Brikiho a následná urážka Brikiho na jiném serveru.
Ponaučení z toho mám. Nemám přenášet své osobní problémy na spoluhráče/hráče 4gf.cz
Snad mě pochopíte.
S pozdravem hráč 4gf.cz serverů
Příspěvek upravil ChOcKoliNo: 24.02.2015 - 08:22
K4r3l01
24.02.2015
co na to tak koukám tak u tebe není aktivní ban ten zkončil včera večer
FreNzY
24.02.2015
ano skončil, ale když se připojím, tak mi to napíše, že že moje IP/PNKB je banován.. Teď, co jsem to zkoušel, tak mě to koplo za pbnbsA.exe
Libunda
24.02.2015
Tákže, abychom si to ujasnili !!!
Protože si slovně napadal admina, dostal si týden.
Protože jsem tě o půl hodiny později potkal na serveru, kde si se chlubil, jak neumíme banovat a jak nás kdykoli převezeš,
napařil jsem Ti IP ban za drzost a obcházení.
Nicméně až později se ukázalo, že si neobcházel, ale že se kousnul náš B3 systém.
Takže z toho vyplývá:
Protože si se ozval, pouštím Tvoji IP do oběhu, avšak !!!
Prodlužuju Ti ban od Brikiho na další týden za ty blbý kecy, co si v mé přítomnosti na serveru vedl.
Pak budeš moct opět hrát.
Tímto považuju celou věc za vyřízenou.
Příspěvek upravil Libunda: 24.02.2015 - 09:01
Protože si slovně napadal admina, dostal si týden.
Protože jsem tě o půl hodiny později potkal na serveru, kde si se chlubil, jak neumíme banovat a jak nás kdykoli převezeš,
napařil jsem Ti IP ban za drzost a obcházení.
Nicméně až později se ukázalo, že si neobcházel, ale že se kousnul náš B3 systém.
Takže z toho vyplývá:
Protože si se ozval, pouštím Tvoji IP do oběhu, avšak !!!
Prodlužuju Ti ban od Brikiho na další týden za ty blbý kecy, co si v mé přítomnosti na serveru vedl.
Pak budeš moct opět hrát.
Tímto považuju celou věc za vyřízenou.
Příspěvek upravil Libunda: 24.02.2015 - 09:01
FreNzY
24.02.2015
Dobře. S tím já souhlasím. Kdyby jsi stál o to proč se to stalo, stačí se jen zeptat Brikiho. Snad i ty to pochopíš.
Briki
24.02.2015
Cela vec je vyresena, neni potreba se v tom dal hrabat.
Omluva, i kdyz jsem ji nazadal, prisla do PM.
Omluva, i kdyz jsem ji nazadal, prisla do PM.