maddy
24.02.2015
54 se přesunula na 50, nevím v čem je problém, choď hrát tam pokud chceš custom mapy a s&d
maddy
24.02.2015
Na 54 se bohužel pořád hrály taky, což mě přijde líto, protože si myslim, že to je nedodělanej a vůbec divnej mod, takže to máš vlastně pořád jedno
Witík
24.02.2015
Když jsem viděl tvůj styl hraní na tactical, nedivím se že tě to nebaví. Stačí použít mozek, né jen bezhlavě běhat a střílet do všeho co se pohne

Ghost_Cz
25.02.2015
K4r3l01
25.02.2015
Ja jsem spis toho nazoru ze takhle se clovek bavi vic ale musi u toho zacit premejslet a sledovat deni kolem sebe neni to konecne jen bezhlava rezba a konecne to taky neni 80% hracu brano jako TDM s bombou
Enkrass
25.02.2015
Nedalo mi to a prostě jsem musel napsat svůj názor. Za mě určitě Tactical, je to mod - který umí zabavit, akorát se při něm někdy musí přemýšlet, což je pro mě plusem. Nemám nic proti normálnímu S&D, ale prostě... od té doby, co tam začal být typ hry jménem "S&R" se mi to totálně znechutilo. A když už máte normální Search and Destroy na 50, tak si chodtě tam, protože 54 byla, je a stále bude jeden ze serveru, kde to žilo vždycky. Ano, sice se muselo někdy dělat křoví, ale to mi nikdy nedělalo problém.
Nejsem žádná skilla nebo tak, nikdy jsem nejel na XLRSTATS, hrál a hraju to pro zábavu. Pro mě je prostě tactical mod jako stvořený. Takže, nechat tak.
a Peace pro všechny, co by mě chtěli hejtovat. :P
Nejsem žádná skilla nebo tak, nikdy jsem nejel na XLRSTATS, hrál a hraju to pro zábavu. Pro mě je prostě tactical mod jako stvořený. Takže, nechat tak.

Uzilino ♂
26.02.2015
no přispěju sem taky s názorem .....
Taktical osobně proti němu nic nemám ... jenže #54 byla typická tím že jiné mapy a Sad ... od té doby co se tam s prominutím nasralo S&r tak odešla většina staré dobré komunity ..... Teď se tam nacpe taktical a lidé co dříve hrály #54 tak tam už ani nepáchnou ....
Ano byla přesunuta ale už jen s principu proč ste Taktical nasraly na #54 proč ste to třeba nedaly na #50
jen můj názor...... Peace & Love ...
díky za hate mám to v .......
Taktical osobně proti němu nic nemám ... jenže #54 byla typická tím že jiné mapy a Sad ... od té doby co se tam s prominutím nasralo S&r tak odešla většina staré dobré komunity ..... Teď se tam nacpe taktical a lidé co dříve hrály #54 tak tam už ani nepáchnou ....
Ano byla přesunuta ale už jen s principu proč ste Taktical nasraly na #54 proč ste to třeba nedaly na #50
jen můj názor...... Peace & Love ...
díky za hate mám to v .......
maddy
26.02.2015
K4r3l01 dne 25.02.2015 - 08:05 napsal:
Ja jsem spis toho nazoru ze takhle se clovek bavi vic ale musi u toho zacit premejslet a sledovat deni kolem sebe neni to konecne jen bezhlava rezba a konecne to taky neni 80% hracu brano jako TDM s bombou
Podle mě se člověk baví pořád stejně, jako u klasického search and destroy, akorát s tím rozdílem, že když se nějakou náhodou ocitne poblíž někoho kdo umřel, tak má pár expů navíc (za předpokladu toho, že si toho dotyčný vůbec všimne). Chtělo by to ten mod trošku upravit, jak už někde psal Kopa - odstranit bombu a zaměřit se víc na mechaniku známek. Například kterej team dropne méně známek, vyhrál, nebo udělat nějaký poměr mezi sebranými známky a dropnutými, pokud je něco takového providitelné. Teď je ten mod v takovým stavu, že to je jak sadko s většíma expama, tak mi to alespoň příjde a je to moje dosavadní zkušenost, ještě jsem neviděl nikoho, kdo by hrál vyloženě ten mod, ale stačilo by to trošku pozměnit a vše by bylo jinak.
TeRmIxXx
26.02.2015
No coment....
edit: já jsem osobně pro zachování klasické 54 ......
nějaký nesmyslný klony bych dal jinam.... škoda že takový rozhodování je onás bez nás !!!
Příspěvek upravil TeRmIxXx: 26.02.2015 - 20:56
edit: já jsem osobně pro zachování klasické 54 ......
nějaký nesmyslný klony bych dal jinam.... škoda že takový rozhodování je onás bez nás !!!
Příspěvek upravil TeRmIxXx: 26.02.2015 - 20:56