Zdravim,
Zrejme mam ban na vasich serverech. Daval jsem si COd4 do notebooku a pak jsem si nahodil muj profil. A najednou mam ban na ntb. Na stolnim PC ho nemam. Tak se chci zeptat co to je.
GUID ban 9cb9e561
IP 95.173.200.26
Diky za brzke vyreseni
BucA
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 6.07.2011 - 11:52

Odesláno 6.07.2011 - 11:54

Co ti to přesně píše? U nás nevidím že by jsi měl ban.
Odesláno 6.07.2011 - 12:04

toto to pise
buca PunkBuster permanent ban issuedon this server for player buca global PunkBuster GUID ban 9cb9e561
proste nechapu o co jde, nebo je to tim, ze jsem se pripojoval rychle za sebou? Protoze mi to padalo.
buca PunkBuster permanent ban issuedon this server for player buca global PunkBuster GUID ban 9cb9e561
proste nechapu o co jde, nebo je to tim, ze jsem se pripojoval rychle za sebou? Protoze mi to padalo.
Odesláno 6.07.2011 - 12:11

všimni si slovíčka "player buca global PunkBuster GUID ban 9cb9e561" To znamená že jsi zabanován všude kde je puštěn PunkBuster. Doporučuji zakoupení nové originální kopie hry.
Ban není od nás a nemůžeme s tím nic udělat.
Ban není od nás a nemůžeme s tím nic udělat.
Odesláno 6.07.2011 - 12:55

Tak to nechapu za co. No nic, diky.
Odesláno 6.07.2011 - 21:46

Co na tom nechápeš??? CD-KEY, který používáš je celosvětově zabanovany (global ban). To nemusí být tvojí vinou. Prostě někdo někde spustil cheaty a PB je našel. Kup si originálku - dneska stojí pár stovek - a můžeš klidně hrát i spát.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních