Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Padání hry

21 odpovědí na toto téma

KrteK'

Private

• Člen
  • 33 Příspěvků:
29
Ahoj , mám takovej problém s padáním hry. Zapnu normálně hru přes HLSW , hraju a třeba po 10 minutách mi hra spadne a napíše "NEODESÍLAT". Nevíte někdo co stím ?:poster_oops:

Předem Díky za odpověd.

ZoOm.

SCARZAH<3

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
0
reinstal PB - aktualizovat pb - aktualizuj ovladače na grafiku na zvukovku nebo ve složce cod4 C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles prejmenuj mssmp3.asi na mssmp3.bak

víc ti neporadím :D cya

KrteK'

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 33 Příspěvků:
29

Zobrazit příspěvekSCARZAH<3 dne 10.07.2011 - 11:19 napsal:

reinstal PB - aktualizovat pb - aktualizuj ovladače na grafiku na zvukovku nebo ve složce cod4 C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles prejmenuj mssmp3.asi na mssmp3.bak

víc ti neporadím :D cya

Přejmenoval jsem ten soubor mssmp3. No a zase , přihlásim se do hry . Vyberu např. M4 a furt mi nabíjí. Jakto ? :D

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekDr.*Zoom* dne 11.07.2011 - 08:23 napsal:

Přejmenoval jsem ten soubor mssmp3. No a zase , přihlásim se do hry . Vyberu např. M4 a furt mi nabíjí. Jakto ? :D
obecna chybka... obvykle staci /reconnect

KrteK'

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 33 Příspěvků:
29

Zobrazit příspěvekBriki dne 11.07.2011 - 08:34 napsal:

obecna chybka... obvykle staci /reconnect

Ok , díky ;)

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Mám poslední dobou stejný problém. Normálně hraju a najednou hra spadne a pouze to hodí klasickou WinXP hlášku, že v aplikaci došlo k chybě a jestli chci odeslat/neodeslat. Někdy to udělá po 5-ti minutách hraní, jindy třeba až po půl hodině. Zkoušel jsem všechno co je výše popsáno, reinstal pb, aktualizaci pb, přeinstalovat ovladače grafiky i zvukovky, zkoušel jsem přejmenovat ten soubor a nic nepomohlo, stále to padá. Nevíte co s tím, v čem by mohl být ještě problém? Díky. V označení chyby je napsáno
AppName: iw3mp.exe
AppVer: 0.0.0.0
ModName pbcl.dll
ModVer: 0.0.0.0
Offset: 000d2f49

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Toto tu jiz bylo vzpomenuto nekolikrat pokud ti to hodi chybu s pbcl.dll tak je to bohuzel tim ze mas integrovanou zvukovku o realteku punkbuster s ni ma docela casto problemy a kvuli tomu pada hra jedine co mohu doporucit je smazat komplet punkbuster a znova nainstalovat pote nainstalovat posledni verzi ovladacu zvukovky ale nejdriv ty stare odinstalovat to pomohlo kdysi mne tak snad ti to tez pomuze
přeji hodně štěstí at ti to vyjde

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Tak to by mě nenapadlo, že pb bude mít problém se zvukovkou, doposud jsem žádné problémy neměl na serverech kde běžel pb. Zkusím tedy najít nejnovější ovladače a přeinstalovat to jak píšeš. Zatím díky a snad to výjde.

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
mě to dělá ten samý problém :( jak píše Lameduck a chybu "pbcl.dll" mi nepíše
jestli to pomůže tak pokaždý když hra spadne tak se vidim v HLSW na serveru co sem hrál jako že se pořád připojuju
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
poradí někdo , např. dnes sem hrál 5 min TDM a zase spadlo :-o každý den spadne min 8x a někdy ani jednou ...
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc

Citovat

každý den spadne min 8x a někdy ani jednou ...

to je jak z Cimrmana :mfb:
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
No ale když ti to spadne, tak to moc legrace není, zvláště když už jsi měl nahraný větší počet bodů a díky tomu pádu hry o ně příjdeš :( A padá ti to jen tak bez udání příčiny, nebo to napíše nějakou hlášku, kde nastala chyba?

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
v 99% pripadu to pada kvuli punkbusteru a to kvuli zvukovkam od realteku zkus updatovat ovladace vseho grafika chipset zvukovka a instalni novej directx potom jeste by bylo nejlepsi kompletne reinstalnout punkbuster je mozne ze se spatne nainstaloval uz jsem to taky jednou videl k tomu ti pomuze tenhle soft
http://www.evenbalan...pbsvc/pbsvc.exe az to spustis klikni na install/reinstall to je asi tak vsechno kvuli cemu muze padat hra jinak mozna jeste zkusit v adresari s hrou v mods smazat openwarfare aby se stahnul znova

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
mě a pár kámošům padá poslední dobou codko kvuli xfire..cca před 3/4 rokem měli jeden fajn update od kterýho to občas shodí hru na "neodesílat" hlavně při nějaký akci (někdo napíše, někdo změní status, ...). Takže kdo používáte xf nebo nějakej jinej podobnej program, zkuste vypnout, nebo se do nějakého fixu s pádama budete muset smířit :)

**driver**rw

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
0
Padá mi to pořád. Přeinstaloval jsem zvukovku,grafiku, punkbuster, přejmenoval jsem i ten soubor s příponou .asi na .bak a pořád to padá, při tom mi to do teď nedělalo :-0 Díky za jakoukoliv radu (nemám přeinstalovat windowsi?)

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
mám na to spíš otázku nemáš upravovanej config??
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132
config ti neshodí hru, buď se s ním ani nepřipojíš, nebo připojíš a hraješ

popiš víc jak ti to padá..nějaká chybová hláška nebo rovnou neodesílat? instaloval si něco v poslední době? nějaká aktualizace? vir? co ti běží na pozadí? co máš za OS?

Teapack23

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
32
iwm3mp exe přestal pracovat prosím poradte co stím? ps:nemohl jsem dohledat topic stímto problémem.

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Coulien chtolo by to zalozit vlastni topic dle pravidel 4gf.A take budes mit vetsi sanci o radu do starsich nikdo moc nechodi.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Couliene, zkus vyzkoušet ty rady které jsou popsány v tomto topicu. Pokud to nepomůže, tak zkus sem napsat něco konkrétnějšího, než jen "přestal pracovat". Např. začalo to padat po nějaké změně, po přeinstalování, aktualizování ovladačů atp.

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy

http://www.youtube.c...&feature=fvwrel

dělal jsem to podle toho :) Good Luck

Odeslaný obrázek

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
iwm3mp exe...prevít,kerej sem tam zlobí..to říkám ůpřimně.Zkrátím to: dělá mi to vždy,při špatném netu..lágy,chvilku hraji,a prásk,jdu ven.Toto se opakuje pořád.Net mi jede opět v poho..takže,žádné vyhazování.Jak to obejít....tady psaly kolegové..já to řeším vypnutí hry.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních