Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 29.03.2015 - 21:18

Odesláno 30.03.2015 - 08:53

Odesláno 30.03.2015 - 11:50

Audi S je OK, 340 kůzlat pěkně jede, ale koukal bych po automatu. Má tvrdou sportovní spojku a když manuálem řadíš, tak to jsou rány do zad jako prase. Na vození mladý holky OK, ale babičku bych nesvezl.
Audi RS je ještě víc OK, ale už je problém například s palivem, kdy je potřeba do toho cpát natural 98 atd. Tzn, drahý provoz...... a je to tvrdý jak motokára !!
MB S klase?? Velká frajeřina. vždycky byla a vždycky bude. Auto pro někoho, kdo má vkus, peníze a ví co chce.
Kupa lidí Tě tady odrazuje a radí jiné značky a dělají dobře.
Ale oni myslí racionálně! Dle Tvého výběru myslím, že Ty rozhodně nevybíráš racionálně, ale podle toho co se Ti líbí. V tom je velký rozdíl.
Automatu bych se nebál, rozvodů bych se nebál. To jsou věci, které se můžou podělat u jakékoliv značky u jakkoliv starého auta. Bud narazís na dobrý kus, nebo budeš mít smůlu. To je celý.
Spíš bych se bál okolí. Nekoukal jsem od kud si, ale uvědom si, že vzbudíš pozornost v tom né zrovna dobrým slova smyslu.
MB se hodně kradou a když budeš mít mazla v matné černé s doplňkama a budeš bydlet na blbým konci republiky, dřív nebo později Ti budou (respektive Tvému autu) závistivci škodit.
Znám pár lidí kteří celej život chodí a říkají " až mi bude 40 - koupím si MB, až mi bude 50 - koupím si MB"
Pokud se ti líbí, máš na to a nebojíš se, že Ti ho ukradnou, nebo zničej, tak si ho kup !! Minimálně budeš mít na co vzpomínat až jednou prachy nebudou.
Osobně taky radši kupuju starší auta v nejluxusnější náloži, než fungl novej VW koncert v základu = stejná pořizovací cena.
Takže Ti vlastně rozumím.
Edit: možná bych věnoval pozornost dilematu nafta, vs benzin.
Stará nafta = dražší a častější servis a více možností, co se Ti může rozsypat
Benzin = vyšší spotřeba, ale za S kládou v benzínu nebudeš mít černou oponu při sešlápnutí plynu jako u nafty a jednoznačně benzín působí prestižněji.
Pokud se ti nebude chtít platit provoz benzinu, vždycky můžeš předelat na LPG atd..
Good luck !!
Audi RS je ještě víc OK, ale už je problém například s palivem, kdy je potřeba do toho cpát natural 98 atd. Tzn, drahý provoz...... a je to tvrdý jak motokára !!
MB S klase?? Velká frajeřina. vždycky byla a vždycky bude. Auto pro někoho, kdo má vkus, peníze a ví co chce.
Kupa lidí Tě tady odrazuje a radí jiné značky a dělají dobře.
Ale oni myslí racionálně! Dle Tvého výběru myslím, že Ty rozhodně nevybíráš racionálně, ale podle toho co se Ti líbí. V tom je velký rozdíl.
Automatu bych se nebál, rozvodů bych se nebál. To jsou věci, které se můžou podělat u jakékoliv značky u jakkoliv starého auta. Bud narazís na dobrý kus, nebo budeš mít smůlu. To je celý.
Spíš bych se bál okolí. Nekoukal jsem od kud si, ale uvědom si, že vzbudíš pozornost v tom né zrovna dobrým slova smyslu.
MB se hodně kradou a když budeš mít mazla v matné černé s doplňkama a budeš bydlet na blbým konci republiky, dřív nebo později Ti budou (respektive Tvému autu) závistivci škodit.
Znám pár lidí kteří celej život chodí a říkají " až mi bude 40 - koupím si MB, až mi bude 50 - koupím si MB"
Pokud se ti líbí, máš na to a nebojíš se, že Ti ho ukradnou, nebo zničej, tak si ho kup !! Minimálně budeš mít na co vzpomínat až jednou prachy nebudou.
Osobně taky radši kupuju starší auta v nejluxusnější náloži, než fungl novej VW koncert v základu = stejná pořizovací cena.
Takže Ti vlastně rozumím.
Benzin = vyšší spotřeba, ale za S kládou v benzínu nebudeš mít černou oponu při sešlápnutí plynu jako u nafty a jednoznačně benzín působí prestižněji.
Pokud se ti nebude chtít platit provoz benzinu, vždycky můžeš předelat na LPG atd..
Good luck !!
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 30.03.2015 - 12:03

Dobre vies co zvolim a som z prievidze ale zijem momentalne v BA cize tu tych aut prejde zaden 100 a nikto to nepostrehne napriklad ako u nas nadedine
PS : Mohol by si sa pls pak mrknut na PM odomna a vyjadrit sa prosim ?
PS : Mohol by si sa pls pak mrknut na PM odomna a vyjadrit sa prosim ?

Příspěvek upravil Libunda: 30.03.2015 - 12:10

Odesláno 30.03.2015 - 12:05

Odesláno 30.03.2015 - 12:16

Libunda dne 30.03.2015 - 11:50 napsal:
Good luck !!
Jak se říká: "Kdo chce opici, musí mít na banány." :-))) Z toho co jsem četl to chápu tak, že si na toho MB vydělá celkem rychlo, takže se dá očekávat, že i na benzín potom nebude problém si vydělat :-)
Odesláno 30.03.2015 - 12:57

No jo ale nic není 100% vydělat se na to muže rychle ale co když se něco stane. Máš nějaké rezervy ? I nad tím je třeba přemýšlet.
PS:Jinak souhlasím s Libundou palec hore
PS:Jinak souhlasím s Libundou palec hore

„Oko za oko a svět bude slepý..“
"Strach a peníze, to jsou věci které jsem nikdy neměl.."
Guest_KenNnY_*
Odesláno 30.03.2015 - 14:55

Ayd - mercedes s class je závislé hlavně na elektrice záleží na jakou dobu odhadem auto chceš
v tomto autě jsou pluska ale i mínuska jestli by jsi chtěl vědět víc tak TS nechce se mi to rozepisovat
v tomto autě jsou pluska ale i mínuska jestli by jsi chtěl vědět víc tak TS nechce se mi to rozepisovat

Odesláno 30.03.2015 - 14:59

Napiš to sem, at se taky dozvíme něco nového.
Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk
Odesláno 31.03.2015 - 05:08

Odesláno 31.03.2015 - 05:11

KenNnY dne 30.03.2015 - 14:55 napsal:
Ayd - mercedes s class je závislé hlavně na elektrice záleží na jakou dobu odhadem auto chceš

Odesláno 31.03.2015 - 05:12

Odesláno 31.03.2015 - 11:47

http://www.sauto.cz/...677?goFrom=list
http://www.sauto.cz/...211?goFrom=list
Kup si něco takového..
policie ti nebude stačit Pasat či Octavie jezdil s tím Kurýr takže jistota kvality
PS: Vsetí---->Karlovi Vary 2 hodiny...
http://www.sauto.cz/...211?goFrom=list
Kup si něco takového..

PS: Vsetí---->Karlovi Vary 2 hodiny...

Odesláno 31.03.2015 - 11:51

5.2 FSI a 4.2 fsi _? hmm nadherny zvuk ale alah adbar som neni a nemam ropny vrt
maximalne 3.5 xD ale neviem vazne ci benzin dalsi alebo naftu libu ma dostal a musim mu priznat ze to co napisal dilema nafta vs benzin mu musim fakt uznat ! MOMENTALNE TU DILEMU UZ MAM

Odesláno 31.03.2015 - 11:57

ked RS6 tak http://www.autobazar...-tiptronic-abt/
700 ps ? fuuuuu
700 ps ? fuuuuu
Příspěvek upravil ☯ ayd ♔: 31.03.2015 - 11:58

Odesláno 31.03.2015 - 13:17

By mě zajímala cena například takových brzdových destiček a kotoučů

Odesláno 1.04.2015 - 08:07

Odesláno 1.04.2015 - 08:09

Odesláno 1.04.2015 - 08:16

Jenže to jsou na obyč RS6, uvědom si, že ABT má o 250 HP víc,
takže tyhle za 5 000 Kč Ti určitě stačit nebudou.
Vůbec bych se nedivil, kdyby tam byly keramiky :-)
http://audisrs.com/a...t__t_28932.html
takže tyhle za 5 000 Kč Ti určitě stačit nebudou.
Vůbec bych se nedivil, kdyby tam byly keramiky :-)
http://audisrs.com/a...t__t_28932.html
Příspěvek upravil Libunda: 1.04.2015 - 08:40
Odesláno 1.04.2015 - 08:17

Odesláno 1.04.2015 - 08:19

Odesláno 1.04.2015 - 08:27

to nechcem tvl to nejdem kupovat 30K za auto by som asi uz nedal a pouzivane to som sem pleskol for fun
ale je to stroj ale na nase cesty tie elektrony by boli po 100 km v ba asi na cucky

Odesláno 1.04.2015 - 10:06

☯ ayd ♔ dne 1.04.2015 - 08:09 napsal:
a sú navyše nedostupné, čiže cena môže byť aj vyššia ... a čo L!bu píše, hej, môže byť že o 250koní vykonnejsie auto by z hladiska bezpečnosti potrebovalo kvalitnejšie brzdy ale popravde, keramika býva na aj v civilných, no tak či tak ju nevyužiješ na bežných cestách a ak ano, tak si magor

Odesláno 1.04.2015 - 12:03

Nejde o to, zda to vyuzije, nebo né.
Principelne nemůže mít na autě brzdy neodpovídající výkonu auta.
To je o hubu !!
Principelne nemůže mít na autě brzdy neodpovídající výkonu auta.
To je o hubu !!
Odesláno 1.04.2015 - 20:39

Odesláno 2.04.2015 - 16:24

k čomu keramika ? Bude jazdiť okruhy kde budú tie obloženia FAKT namáhané ? Alebo bude jazdiť dialnice kde bude nárazovo brzdiť z 250km/h na 50km/h ? Nie. Na bežnú premávku musia stačiť výrobcom certifikované originálne brzdové obloženia. To čo zvládne keramika, zvládne aj oceľ alebo z akého materiálu sa obloženia robia. Len keramika má vyššiu mieru namáhania, ale to ťa presmerujem na začiatok môjho postu a môžeme ísť dookola.
Příspěvek upravil Tr0j4n: 2.04.2015 - 16:30
Odesláno 2.04.2015 - 16:37

Tr0j4n dne 2.04.2015 - 16:24 napsal:
k čomu keramika ? Bude jazdiť okruhy kde budú tie obloženia FAKT namáhané ? Alebo bude jazdiť dialnice kde bude nárazovo brzdiť z 250km/h na 50km/h ? Nie. Na bežnú premávku musia stačiť výrobcom certifikované originálne brzdové obloženia. To čo zvládne keramika, zvládne aj oceľ alebo z akého materiálu sa obloženia robia. Len keramika má vyššiu mieru namáhania, ale to ťa presmerujem na začiatok môjho postu a môžeme ísť dookola.

Odesláno 2.04.2015 - 17:33

Já souhlasím s Libundou
Kup si počítač za 70 000,- a kní si pořídit myš za 100kč z Hypernovy ?
Promin ale to nejde toje potupa té značky když už to máš ve fulu.

Odesláno 5.04.2015 - 20:51

netrep, porovnávaš hrušky s vlašskými orechmi. Už si kupoval do auta obloženie ? Vieš, že existujú viaceré druhy, viaceré materiály, viacerí výrobcovia, všetko sa to delí na rôzne cenové kategórie. Originál na škodovku ťa stojí napríklad 2000,-kč a čína ťa bude stáť 750,-. Samozrejme nekúpim čínu, to by som bol kar, ale nevysolím dva litre za platničky, keď viem, že existujú lacnejšie a rovnako kvalitné, to, že si tam skodovka prihodi 30% prirážku je daň za originál. To, že by ayd kúpil klasické ORIGINALNE certifikované brzdové obloženie, keď chlapec má ty vole možnosť kúpiť keramiku ktorá stojí pár litrov ( predpokladám, že asi na obe nápravy ) tak je to dosť drahý špás, navyše je to rovnaká pixlovina ako kované piesty na fabke ktorá jazdí v meste. Radíte mu keramiku, ale 99% z vás by ju nekúpilo ... nie pre to, že je drahá, ale normálny človek má rozum.
Příspěvek upravil Tr0j4n: 5.04.2015 - 20:57
Odesláno 7.04.2015 - 16:44

Ale s tím má už počítat... Koupím si luxusní auto tak si musím koupit i luxusní doplňky. Je to věc názoru...
Odesláno 7.04.2015 - 19:35

to nieje doplnok, to je náhradný diel. Šak nech kúpi aj titánové turbo, lebo vydrží viac...
Odesláno 7.04.2015 - 19:44

Odesláno 7.04.2015 - 19:48

a opica si kúpi banán
Odesláno 9.04.2015 - 06:04

Odesláno 9.04.2015 - 08:22

prečo 3l ?
dúfam, že ak si také vozítko kúpiš, dáš to na plyn ...

Příspěvek upravil Tr0j4n: 9.04.2015 - 08:33
Odesláno 9.04.2015 - 11:50

s prestavbou naftaka na plyn se urcite pocita...
1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada
2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/
Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR
Jinak si ten skok nedokazu vysvetlit. Jednou se tu bavime o Audi s cenovkou v oblacich a pak nasleduje vymena za o polovinu levnejsi stary model BMW, i kdyz cenove srovnatelne bavo je v nove verzi lepsi, hezci, praktictejsi a i ten motor dostal novy vstrikovani a je odladenej tak dobre, ze taha X5 jak sportaka...
1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada
2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/
Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR

Odesláno 9.04.2015 - 12:01

Briki aydmu krachl plan s nocnim klubem, kde by byl obrat 500 tisic ojro za mesic...Proto ta uspora penez...
Ayd min hul a vic premyslej a nehon si tu porad triko!
Ayd min hul a vic premyslej a nehon si tu porad triko!
Odesláno 9.04.2015 - 12:12

zas to nehrot... tvoje averze je vic nez zrejma... (i kdyz ji docela chapu, reci o prostrelenem kolenu jsou uz trochu hardcore)
Odesláno 9.04.2015 - 12:13

Ámen Briki

Odesláno 9.04.2015 - 12:22

Briki dne 9.04.2015 - 11:50 napsal:
s prestavbou naftaka na plyn se urcite pocita... 1/ ayd je 19i lety chlapec (dle profilu), koupi si stejne nejakou nepraktickou blbost, kde je jedno jak to funguje, hlavne ze to hezky vypada 2/ vlastnit zbran v 19i letech pri zakonne lhute zbrojaku 21let - to mluvi za vse a potvrzuje to bod 1/ Jsou zde krasne prispevky a doporuceni, ale nic nema smysl... pred chvili to bylo auto za 30tis EUR, ted nam to kleslo na 17tis EUR, za chvili to v realu bude ojeta oktavka s RS oplastovanim za 3000EUR
Jinak si ten skok nedokazu vysvetlit. Jednou se tu bavime o Audi s cenovkou v oblacich a pak nasleduje vymena za o polovinu levnejsi stary model BMW, i kdyz cenove srovnatelne bavo je v nove verzi lepsi, hezci, praktictejsi a i ten motor dostal novy vstrikovani a je odladenej tak dobre, ze taha X5 jak sportaka...

aký máš problém krista aký máš problém ?

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních