331772 Spajkz a99cda9d TempBan 11.07.2011 - 17:47 ( B3 #50 )
331781 Hasan 1ee7c25c TempBan 11.07.2011 - 17:49 ( B3 #50 )
toto jsou me 2 votingy - vskutku jsem necekal, ze spajkz dojde tak daleko, aby mi rikal, jak smrdim... to, ze se k tomu pridal naprosto nezaujaty hasan, jen z duvodu touhy po urazkach
vse vyslo ze situace, kdy jsem z dobrych 40metru zabil spajkze, kdy jsem prorushoval skrze Mac na mape strike, kde jsem spajkze potkal se snipou. Nechapu, co mel kill z 40metrove vzdalenosti spolecneho s perkem tiche chuze. Zkratka nadavani hracum za perky se stalo urcitou kulturou, kdy hraci ani nedomysli kontext. (viz markusova prihoda - snipa, DS perk - kill na 100metru - a uz byl DS lama)
je mi uplne jedno, jestli dostanou vyse zmineni hraci nejaky trest, nicmene reseni se stane precedentem.
diky
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 11.07.2011 - 17:07

Odesláno 11.07.2011 - 17:16

Briki dne 11.07.2011 - 17:07 napsal:
331772 Spajkz a99cda9d TempBan 11.07.2011 - 17:47 ( B3 #50 )
toto jsou me 2 votingy - vskutku jsem necekal, ze spajkz dojde tak daleko, aby mi rikal, jak smrdim... to, ze se k tomu pridal naprosto nezaujaty hasan, jen z duvodu touhy po urazkach
vse vyslo ze situace, kdy jsem z dobrych 40metru zabil spajkze, kdy jsem prorushoval skrze Mac na mape strike, kde jsem spajkze potkal se snipou. Nechapu, co mel kill z 40metrove vzdalenosti spolecneho s perkem tiche chuze. Zkratka nadavani hracum za perky se stalo urcitou kulturou, kdy hraci ani nedomysli kontext. (viz markusova prihoda - snipa, DS perk - kill na 100metru - a uz byl DS lama)
je mi uplne jedno, jestli dostanou vyse zmineni hraci nejaky trest, nicmene reseni se stane precedentem.
diky
diky
V tomhle má Briki pravdu dnes se mě neco podobného stalo a opravdu tady začína být nová kultura napadání hráču - vs.perk tichá chuze a snip = lama

Odesláno 11.07.2011 - 17:47

taky pridam komentar.... opravdu posledni dobou se rozmaha nadavani hracum co pouzivaji dead silence, ze jsou lamy, lowky a dalsi urazky. Jelikoz je na kazdym scim hraje, uz by se to melo zacit resit. A nejaky sankce za nadavani.
Odesláno 11.07.2011 - 18:33

Tak zatím nevím jak se to vyřeší ze strany vedení, nicméně já tento nešvar hodlám řešit 2 dny, stejně jako hrubou vulgaritu. Je to nedodržování pravidel tohoto serveru:
- žádné urážky ,nadávky a pod
- respektuj ostatní hráče
A pokud má někdo potřebu někomu nadávat, či ho jinak zesměšnovat, at to dělá doma a ne tady
A pokud má někdo potřebu někomu nadávat, či ho jinak zesměšnovat, at to dělá doma a ne tady
Odesláno 11.07.2011 - 19:04

Poslední dobou mě to přestává bavit nebudu osobně dávat hlasovat za vyhození určitýho hráče na tu by tu měli být jiní,ale je pravda že pokud se to nezačne řešit že to muže dojít i do krajnějších věcí za které se bude napadenej hráč hajit a dostane ban jen zato že se obhajoval

Odesláno 11.07.2011 - 19:07

nazory se na celou vec ruzni - mame 2 tabory...
Co vim, tak ani vedeni se soucasny stav nelibi, takze pockejme na vyjadreni zodpovednych... a nedelejme z toho flame...
Co vim, tak ani vedeni se soucasny stav nelibi, takze pockejme na vyjadreni zodpovednych... a nedelejme z toho flame...
Odesláno 11.07.2011 - 19:12

něco bych k tomu ještě dopsal ale raději se toho zdržím to by mě Cleanerman a Briki zežrali za živa

Odesláno 11.07.2011 - 19:22

byt tak zase admin , ja by som to za tyzden precistil tak, ze by tu bol kostolni chat 
Ale nechcem

Ale nechcem

Příspěvek upravil Wiliam Wallace: 11.07.2011 - 19:23
Odesláno 11.07.2011 - 19:29

Odesláno 11.07.2011 - 19:31

Odesláno 11.07.2011 - 19:33

chci jen aby jste vedeli ze to bylo vyjadreni na to s cim mam problem a co mi vadí vseobecne a ze to nebyla konkrétní urazka primo na Brikiho ikdyz to tak mozná vypada ale on se zeptal a ja mu odpovedel mozná jsem to prehnal ale nebudu delat drahoty a pretvarovat se. napsal jsem to stalo se to tak reste jak musíte "Spajkz.

Cleanerman dne 11.07.2011 - 18:33 napsal:
Tak zatím nevím jak se to vyřeší ze strany vedení, nicméně já tento nešvar hodlám řešit 2 dny, stejně jako hrubou vulgaritu. Je to nedodržování pravidel tohoto serveru:
Tohle je slovo Chlapa tak by mělo se přistupovat k hráčům co se neumějí chovat
ale stále nechápu proč ViP aSponzor mají i na tyto prohřešky právo pouze na volení vyhazovu hráče když by nebilo špatné dat aspon určité pravomoci od vedení stále se tu rozmáhají určité prohřešky které se nedají řešit napomenutím nebo hlasování to je můj nazor a věřím že možná nebudu sám

Nedávejte Spajkovi ban !!!
Jako on je na někoho v pohodě ale bohužel ským se nedohodne tak to nejde... takový případy mám také... Nedávejte mu hóóó
prosík za mě.

Odesláno 11.07.2011 - 19:34

na toto téma jsem odepisoval v jiném topiku, viz zde:
http://forum.4gf.cz/...ndpost__p__4931
a na mém názoru se nic nemění
http://forum.4gf.cz/...ndpost__p__4931
a na mém názoru se nic nemění
Odesláno 11.07.2011 - 19:36

Citovat
taky pridam komentar.... opravdu posledni dobou se rozmaha nadavani hracum co pouzivaji dead silence, ze jsou lamy, lowky a dalsi urazky. Jelikoz je na kazdym scim hraje, uz by se to melo zacit resit. A nejaky sankce za nadavani.
Lukkas....
Uplne s tebou souhlasim uz me i prestava bavit hrat kdyz prijdu po praci si chvili zahrat nadaji mi ze mam DS a opepři to nadavkami dalsich typu za ktere jeste neni Warn
Presunu se tedy na 50 - tam schytam nadavky ze at me nechaji vyhrat ze jsem Sponzor !!! (sic uz vedu tabulku tucnym naskokem ale nadavky a narazky si neodpusti)
Presunu se tedy na 26 jelikoz sem jen SAD hrac no tam dam par dobrych kilu snipou a hned jsem cheater a na 26 - verte neverte tam litaj slova ze obcas myslim ze se B3 zaseklo... no hra na takto vulgarnich servrech srovnavajic uz pomalu s low servrama odkama sem odesel sem no uz me to prestava bavit prijde mi to ze se netresta a kdyz se tresta na 30 minut tak sleduji ze se tomu hraci usmeji jde se naveceret a pak hraje dal a je to ta sama pisnicka...
Kdyz uz banovat tak at je to boli a mysli na to co pisou a ne ze jim to je jedno ze dostanou 2x za den pulhodku... JE TO MALO
Odesláno 11.07.2011 - 19:50

to nebyla konkrétní urazka primo na Brikiho
zkusim sem napsat zneni chatu po danem killu:
S: jdu odsud, tady to smrdi...
B: cim?
S: tichou chuzi
S: takze tebou
takze pokud to nebyla urazka primo na me, tak co to teda bylo?
Spajku, klikrat jsme si vjeli do vlasu, ale vzdy to melo meze... tohle je prehanka... navic rikas, ze to nebyla urazka primo na me... jeste lzes...
zkusim sem napsat zneni chatu po danem killu:
S: jdu odsud, tady to smrdi...
B: cim?
S: tichou chuzi
S: takze tebou
takze pokud to nebyla urazka primo na me, tak co to teda bylo?
Spajku, klikrat jsme si vjeli do vlasu, ale vzdy to melo meze... tohle je prehanka... navic rikas, ze to nebyla urazka primo na me... jeste lzes...
Odesláno 11.07.2011 - 20:23

Ohledně s Hasanem sem se taky dostal mnohokrát do styku za to jak hraju, když kempím nelíbí se jim to a když si vemu DS a rushuju tak taky nadávají. Jo a podle mého názoru by potřebovala 26 častější dozor, vím že ste adminí vytížení, ale tam už to někteří jedinci přehánejí.
Odesláno 11.07.2011 - 21:10

Tak pánové kokám že se to tady nějak zvrhlo a píší sem uživatelé co ani nebyli přítomni dané situaci, proto znovu žádám o dodržení pravidel přispívání v této sekci.
Teď k tématu:
Danou situaci jsme prošetřil a daní hráči byly potrestání. Nebudeme tolerovat nerespektování hráče a jejich urážení!
Teď k tématu:
Danou situaci jsme prošetřil a daní hráči byly potrestání. Nebudeme tolerovat nerespektování hráče a jejich urážení!

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních