Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

žádost o přezkoumání

• Zamčené téma Téma je zamčeno
17 odpovědí na toto téma

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
331772 Spajkz a99cda9d TempBan 11.07.2011 - 17:47 ( B3 #50 )
331781 Hasan 1ee7c25c TempBan 11.07.2011 - 17:49 ( B3 #50 )

toto jsou me 2 votingy - vskutku jsem necekal, ze spajkz dojde tak daleko, aby mi rikal, jak smrdim... to, ze se k tomu pridal naprosto nezaujaty hasan, jen z duvodu touhy po urazkach

vse vyslo ze situace, kdy jsem z dobrych 40metru zabil spajkze, kdy jsem prorushoval skrze Mac na mape strike, kde jsem spajkze potkal se snipou. Nechapu, co mel kill z 40metrove vzdalenosti spolecneho s perkem tiche chuze. Zkratka nadavani hracum za perky se stalo urcitou kulturou, kdy hraci ani nedomysli kontext. (viz markusova prihoda - snipa, DS perk - kill na 100metru - a uz byl DS lama)

je mi uplne jedno, jestli dostanou vyse zmineni hraci nejaky trest, nicmene reseni se stane precedentem.
diky

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekBriki dne 11.07.2011 - 17:07 napsal:

331772 Spajkz a99cda9d TempBan 11.07.2011 - 17:47 ( B3 #50 )
331781 Hasan 1ee7c25c TempBan 11.07.2011 - 17:49 ( B3 #50 )

toto jsou me 2 votingy - vskutku jsem necekal, ze spajkz dojde tak daleko, aby mi rikal, jak smrdim... to, ze se k tomu pridal naprosto nezaujaty hasan, jen z duvodu touhy po urazkach

vse vyslo ze situace, kdy jsem z dobrych 40metru zabil spajkze, kdy jsem prorushoval skrze Mac na mape strike, kde jsem spajkze potkal se snipou. Nechapu, co mel kill z 40metrove vzdalenosti spolecneho s perkem tiche chuze. Zkratka nadavani hracum za perky se stalo urcitou kulturou, kdy hraci ani nedomysli kontext. (viz markusova prihoda - snipa, DS perk - kill na 100metru - a uz byl DS lama)

je mi uplne jedno, jestli dostanou vyse zmineni hraci nejaky trest, nicmene reseni se stane precedentem.
diky

V tomhle má Briki pravdu dnes se mě neco podobného stalo a opravdu tady začína být nová kultura napadání hráču - vs.perk tichá chuze a snip = lama
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

James91

Recruit

• Člen
  • 14 Příspěvků:
2
taky pridam komentar.... opravdu posledni dobou se rozmaha nadavani hracum co pouzivaji dead silence, ze jsou lamy, lowky a dalsi urazky. Jelikoz je na kazdym scim hraje, uz by se to melo zacit resit. A nejaky sankce za nadavani.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
Tak zatím nevím jak se to vyřeší ze strany vedení, nicméně já tento nešvar hodlám řešit 2 dny, stejně jako hrubou vulgaritu. Je to nedodržování pravidel tohoto serveru:
- žádné urážky ,nadávky a pod
- respektuj ostatní hráče
A pokud má někdo potřebu někomu nadávat, či ho jinak zesměšnovat, at to dělá doma a ne tady

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Poslední dobou mě to přestává bavit nebudu osobně dávat hlasovat za vyhození určitýho hráče na tu by tu měli být jiní,ale je pravda že pokud se to nezačne řešit že to muže dojít i do krajnějších věcí za které se bude napadenej hráč hajit a dostane ban jen zato že se obhajoval :(

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
nazory se na celou vec ruzni - mame 2 tabory...
Co vim, tak ani vedeni se soucasny stav nelibi, takze pockejme na vyjadreni zodpovednych... a nedelejme z toho flame...

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
něco bych k tomu ještě dopsal ale raději se toho zdržím to by mě Cleanerman a Briki zežrali za živa :D

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
byt tak zase admin , ja by som to za tyzden precistil tak, ze by tu bol kostolni chat :D

Ale nechcem :D :D

Příspěvek upravil Wiliam Wallace: 11.07.2011 - 19:23

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
hm tak tedy Banned.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava

Zobrazit příspěvekSpajkz dne 11.07.2011 - 19:29 napsal:

hm tak tedy Banned.
clovek by si mal priznat chybu a popripade uznat za vhodne sa ospravedlnit alebo aspon byt pokorny a nie este pisat hmm banned, tak ked banned tak by som ti tam praskol jeden mesiac nech mas nad cim rozmyslat !!!!

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
chci jen aby jste vedeli ze to bylo vyjadreni na to s cim mam problem a co mi vadí vseobecne a ze to nebyla konkrétní urazka primo na Brikiho ikdyz to tak mozná vypada ale on se zeptal a ja mu odpovedel mozná jsem to prehnal ale nebudu delat drahoty a pretvarovat se. napsal jsem to stalo se to tak reste jak musíte "Spajkz.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekCleanerman dne 11.07.2011 - 18:33 napsal:

Tak zatím nevím jak se to vyřeší ze strany vedení, nicméně já tento nešvar hodlám řešit 2 dny, stejně jako hrubou vulgaritu. Je to nedodržování pravidel tohoto serveru:
- žádné urážky ,nadávky a pod
- respektuj ostatní hráče
A pokud má někdo potřebu někomu nadávat, či ho jinak zesměšnovat, at to dělá doma a ne tady

Tohle je slovo Chlapa tak by mělo se přistupovat k hráčům co se neumějí chovat

ale stále nechápu proč ViP aSponzor mají i na tyto prohřešky právo pouze na volení vyhazovu hráče když by nebilo špatné dat aspon určité pravomoci od vedení stále se tu rozmáhají určité prohřešky které se nedají řešit napomenutím nebo hlasování to je můj nazor a věřím že možná nebudu sám

Míša

Recruit

• Holky :)
  • 18 Příspěvků:
42
Nedávejte Spajkovi ban !!! :( Jako on je na někoho v pohodě ale bohužel ským se nedohodne tak to nejde... takový případy mám také... Nedávejte mu hóóó :) prosík za mě. :surrender: :drool: :cry:

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
na toto téma jsem odepisoval v jiném topiku, viz zde:

http://forum.4gf.cz/...ndpost__p__4931

a na mém názoru se nic nemění

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676

Citovat

taky pridam komentar.... opravdu posledni dobou se rozmaha nadavani hracum co pouzivaji dead silence, ze jsou lamy, lowky a dalsi urazky. Jelikoz je na kazdym scim hraje, uz by se to melo zacit resit. A nejaky sankce za nadavani.
Lukkas....

Uplne s tebou souhlasim uz me i prestava bavit hrat kdyz prijdu po praci si chvili zahrat nadaji mi ze mam DS a opepři to nadavkami dalsich typu za ktere jeste neni Warn
Presunu se tedy na 50 - tam schytam nadavky ze at me nechaji vyhrat ze jsem Sponzor !!! (sic uz vedu tabulku tucnym naskokem ale nadavky a narazky si neodpusti)
Presunu se tedy na 26 jelikoz sem jen SAD hrac no tam dam par dobrych kilu snipou a hned jsem cheater a na 26 - verte neverte tam litaj slova ze obcas myslim ze se B3 zaseklo... no hra na takto vulgarnich servrech srovnavajic uz pomalu s low servrama odkama sem odesel sem no uz me to prestava bavit prijde mi to ze se netresta a kdyz se tresta na 30 minut tak sleduji ze se tomu hraci usmeji jde se naveceret a pak hraje dal a je to ta sama pisnicka...
Kdyz uz banovat tak at je to boli a mysli na to co pisou a ne ze jim to je jedno ze dostanou 2x za den pulhodku... JE TO MALO

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
to nebyla konkrétní urazka primo na Brikiho

zkusim sem napsat zneni chatu po danem killu:
S: jdu odsud, tady to smrdi...
B: cim?
S: tichou chuzi
S: takze tebou

takze pokud to nebyla urazka primo na me, tak co to teda bylo?
Spajku, klikrat jsme si vjeli do vlasu, ale vzdy to melo meze... tohle je prehanka... navic rikas, ze to nebyla urazka primo na me... jeste lzes...

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
Ohledně s Hasanem sem se taky dostal mnohokrát do styku za to jak hraju, když kempím nelíbí se jim to a když si vemu DS a rushuju tak taky nadávají. Jo a podle mého názoru by potřebovala 26 častější dozor, vím že ste adminí vytížení, ale tam už to někteří jedinci přehánejí.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Tak pánové kokám že se to tady nějak zvrhlo a píší sem uživatelé co ani nebyli přítomni dané situaci, proto znovu žádám o dodržení pravidel přispívání v této sekci.

Teď k tématu:

Danou situaci jsme prošetřil a daní hráči byly potrestání. Nebudeme tolerovat nerespektování hráče a jejich urážení!

:locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních