Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Prosba o ban

40 odpovědí na toto téma

Grovík

nevim

• Člen
  • 145 Příspěvků:
120
  • LocationPřelouč

*
POPULÁRNÍ

Zdravím 4gf prosím o zabanování hráče ... z podvodného expení

BzK |pokornak - 4ac60ec0

-X3M-Kvrdlic - eac49635

Děkuji za vyřízení.Přiložený obrázek: LOL.pngPřiložený obrázek: shot0322.jpgPřiložený obrázek: shot0327.jpg

Guest_Kvrdlic_*

• Host
hlavne ze ten 3 screen byl na bugle mape kde se vsichni respovali na 1 miste a byl tam i Old|Marshal tak kdyz uz o neco zadas tak nevynechavej hrace a ostatni veci ...

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
223 hedek....byl jsi tam jen ty a pokornak.....
Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
:D az budes resit vsechny hrace co si to naexpili tak me neco pis ... a kdyz admini umi vse jen sebrat ale vrati to nejde tak nevim co se tu resi , 110 lvl odebra zhruba 7 perku odebranych a s tim lvl vsechny chalenge co jsem mel nahrane poctive za 4 roky co jsem tu hral pred odebranim

Guest_Kvrdlic_*

• Host
a kdyz se tu resi neco takoveho tak co ban hraci Brown* na 50 nas bylo par ve spec a on si plantoval a dostaval za to XP , demo je taky ... tak jestli dostanem trest my tak zadam i trest pro Admina Browna
a provereni clanu old co priklad Lukky dela za mesic 144 na 145 lvl ? a skoro nehraj ... jen 53 s old ,,,

Pokornak

Private

• Člen
  • 36 Příspěvků:
22
  • LocationKladno
Njn ale když to dělal téčko tak nic dělalo to tak 100vky lidí a nic.
Mám tu i video a když jsem to dal na forum tak jste řekli že "přece nebudeme trestat každou maličkost, kterou udělal, nebo zkusil téměř každý z vás."
Odkaz na žádost: http://forum.4gf.cz/...ife-a-tee-cko/.

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • 402 Příspěvků:
765
na toto jde napsat jen jedina vec : :D :D :D :D :D

Příspěvek upravil Brown*: 30.03.2015 - 17:51

Odeslaný obrázek

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Ale šak dobré moré, pohoda. Trošku si poexpite, ale takto okato chalani ... :wacko: nich in pozišn vhen you ken ukazovať tvoj finger na somvan other... nou nou

Příspěvek upravil Tr0j4n: 30.03.2015 - 16:51

Guest_Kvrdlic_*

• Host
expi tu 50% procen hracu at hlavy nebo XP tak jsem zvedavej jestli budou potrestani vsichni nebo ne , me je jedno jestli dostanu trest , nezapiram ze jsem tam daval hlavy ale ten 3 screen s buglim respem :D za to nemuzem bug mapy ...

Wajt

Lance Corporal Silver

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 157 Příspěvků:
-56
Krvdlič jedna perla za druhou, doslova perlíš.

Příspěvek upravil Wajt: 30.03.2015 - 16:58

Guest_Kvrdlic_*

• Host
wajte , nevim co sem pises tento topic se te netyka a rikaji to vzdy i admini ze sem maji psat jen admini a ty kterych se to tyka tak nepis ...

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Odeslaný obrázek
toto je krvrdlo - perlorodka :D

Wajt

Lance Corporal Silver

• Potížista
  • 157 Příspěvků:
-56

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 17:01 napsal:

wajte , nevim co sem pises tento topic se te netyka a rikaji to vzdy i admini ze sem maji psat jen admini a ty kterych se to tyka tak nepis ...
A čo si to nenapísal Trojanovi že sem maju písať len admini a hráči ktorých sa to týka?

Příspěvek upravil Wajt: 30.03.2015 - 17:03

Guest_Kvrdlic_*

• Host
a co te to zajima proste sem nemate psat ani 1 tak nevim co tu resite , dejte me radsi vsichni - mam jich este malo chci dohnat wsxsw

Wajt

Lance Corporal Silver

• Potížista
  • 157 Příspěvků:
-56

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 17:05 napsal:

a co te to zajima proste sem nemate psat ani 1 tak nevim co tu resite , dejte me radsi vsichni - mam jich este malo chci dohnat wsxsw
Prečo práva wsxsw?

Guest_Kvrdlic_*

• Host
ten ma nejvic - z celeho 4gf.cz tak ho chci dohnat

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 16:39 napsal:

a provereni clanu old co priklad Lukky dela za mesic 144 na 145 lvl ? a skoro nehraj ... jen 53 s old ,,,

omlouvám se že píšu kam nemám ale jelikož tu Kvrdlic zmínil moje jméno tak si sem dovolím napsat :-))

Kvrdlic : 2xkufry snad ti to dojde co tím chci říct ikdyž docela pochybuju :dunno: začneš se tu ohánět jak malý děcko .Víc se k tomu radši vyjadřovat nebudu. :wacko:

Wajt

Lance Corporal Silver

• Potížista
  • 157 Příspěvků:
-56

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 17:07 napsal:

ten ma nejvic - z celeho 4gf.cz tak ho chci dohnat
Coho ma nejvíc, expu?

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
zabanujte se navzájem ať je sranda......bože :heead:
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
Lukky tys me dal - tak jsem dal priklad hned tebe , ale ze ty otika marshal a nightwitch valite prez 140 jak na lvl 90 tak to je trochu divne este kdyz jste na 53 kde nejsou skoro zadne XP a ty kufry nepadaji tak rychle a pochybuji ze vam byli odebrany XP za bugly bonus za co jsme byli potrestani my ..... a wajte wsxsw ma nejvic minusku proto jsem psal at davate vic minusku at ho dozenu

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138

*
POPULÁRNÍ

:D jednou za rok přijdu na forum, hnedka se tu zase řeší to co vždy.. level level a level ach jo furt stejný! zlatej muj 66 lvl :Zork-Metal-Smiley:
Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Pánové klídek. Ste jak malé děti!!! On mi rozkopal bábovičku... já jsem mu jí rozkopal protože je tu rozkopává každej.....
Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
no vydis chcete neco resit a resite to jak mali :D skrz babovicky jde tu o hlavy :D

schkaaa

Gunner Silver

• Člen
  • 61 Příspěvků:
158
vydis.. :barby-kick:
Odeslaný obrázek

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • 402 Příspěvků:
765

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 16:39 napsal:

a kdyz se tu resi neco takoveho tak co ban hraci Brown* na 50 nas bylo par ve spec a on si plantoval a dostaval za to XP , demo je taky ... tak jestli dostanem trest my tak zadam i trest pro Admina Browna

tak za 1. vsichni jste byli ve spectu tzn. ze expy jsem nemel.
2. ze zavidis ze jsem mel expy (dal jsem za mapu 25 kilu a ne 8 jak ty)
3. rad bych videl to tvoje video , abych VYDEL jak podvodne expim

Příspěvek upravil Brown*: 30.03.2015 - 18:34

Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
:D prej 8 killu :D ja hral 2 kola a ze te tam nekdo stval tim ze se hazel do spec a z5 a ty za to potrestas me kdyz jsem to udelal 1 tak to nema cenu resit a neboj to demo se dostane z dalsima zaznama do dobrych rukou je toho vic nez to 1 expeni na 50 , ale to se pak dozvis to s tebou nebudu resit a pokud vim tak tady se ted resi neco jineho ...

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • 402 Příspěvků:
765
uz se nemuzu dockat :thumbup:
Odeslaný obrázek

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
neda mi inak sorry omg jak maly haranti :fighting0092:

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034

*
POPULÁRNÍ

omg to proste neumite hrat poctive? kazdemu odebiram jeden lvl jen podotykam za tu dobu co tu hrajete tak by jste tohle jiz mely vedet zo tohle tu proste nestrpime

Guest_Kvrdlic_*

• Host
aha takze zadny na kazdeho stejny metr? nekomu se odebira a u nekoho se to neresi ? dobre :D

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
omg kvrdlici vim presne na co narazis opet tema kde jste umyslne vyuzivaly bugu v xp bonusem ano odebral jsem xp hodne lidem ale lidem kteri mi tuto chybu nahlasily tak jsem neresil protoze i kdyz si treba naexpily tak meli koule na to jit a oznamit to a ne jen vyuzivat bugu dokud to jde a snazit se aby jsme se o tom nedovedeli

Guest_Kvrdlic_*

• Host
:D dobre no :D to by taky nekdo musel nekdy reagovat kdyz mu pisu ...kdyz se snazim neco nahlasit tak sama ignorace tak jak mam neco hlasit :D

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • 402 Příspěvků:
765

Zobrazit příspěvekKvrdlic dne 30.03.2015 - 18:58 napsal:

:D dobre no :D to by taky nekdo musel nekdy reagovat kdyz mu pisu ...kdyz se snazim neco nahlasit tak sama ignorace tak jak mam neco hlasit :D

mas tu hodne topicu ,kde mas hlasit bugy a chyby
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
kvrdlici ani ty a ani tyna jste mi o te chybe nenapsali neboj kontroloval jsem to jinak i kdyz nereaguju tak to beru v potaz treba nemam zrovna cas odpovedet ale to asi nechapes asi si stale myslis ze mam spousty casu odpovidat na vec kterou mi pise vice lidi

Guest_Kvrdlic_*

• Host
a jak to dopadne ? sme minuska a nic vic ... nema cenu tu nic resit , jak jsem psal vse jen zbirat ale vratit nic , koncim s psanim cs
a nevim jestli ma cenu dokladat nake dema a screany , protoze to nikdo resit nebude

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
pokud ty screeny ci dema budou ohledne hracu kteri tu chybu nahlasily tak ano nema to cenu

Guest_Kvrdlic_*

• Host
ja chcapu ze nemas furt cas ale za tu dobu co jsem neco hlasil jen modrym tak nereagoval nikdo tak jsem se o to prestal starat a at to nahlasi nekdo s kym se bavite

Guest_Kvrdlic_*

• Host
tady nejde o dnesni expeni headu to bys musel cist vse co se tu psalo i na Browna mame par veci od te doby co je admini i predtim .

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034

*
POPULÁRNÍ

kvrdlici a nenapadlo te nekdy proc s tebou nechce nikdo komunikovat? zacni premejslet treba te neco napadne

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Browna bych zrovna moc neresil protoze to je jeden z mala ktery ty chyby hlasi

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních