COD6 aIW CONSOLE
zlatak
17.07.2011
Prosím o pomoc píše mi to Toto když pustím hru pres HLSV tak nabíhá hra a mám černou obrazovku nebo někdy vyskočí Error že mám ban na modern warfare 2 nebo něco takového tady je obrázek 
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
K4r3l01
17.07.2011
Zkontroluj jestli nemas k pocitaci pripojen nejakej telefon bluetooth pokud ano tak odpoj restni kompa a nemel by byt problem
zlatak
17.07.2011
Vojteew dne 17.07.2011 - 11:58 napsal:
V češtině tam je napsane. Máš ban na COD6 .
Nemám nic ale používám rounter... no a když to píše že mám ban čím to je ? nebo zaco ban není možné že to mám nějak divně nainstalované nebo něco ? já stahl coda někde na netu nainstaloval pak to dlc nebo jak a pak patch vše proběhlo OK a přes hlsv aj normál mě to píše totok .. nemůžete se podívat jestly náhodou nemám ban u vás na serveru ? ale to je asik blbost to bych nemohl hrát přece COD 4 u vás na serveru nebo snad ano ? jo a moje ip je 93.89.101.138
Brnda
18.07.2011
zkousel si to spustit jeno pres plochu a MW2 multak me totiz kdyz to zapnu pres hru(menu) tak me to pise ze nemam CD key.
Vojteew
18.07.2011
Pokud nema origo hru tak mu pojede hra jenom pře klient Alter IW Net (Ten muj odkaz) a je v tom jenom multiplayer..
Nawy
18.07.2011
Mne to taky nejde ja se za boha nemuzu pripojitt na 4gf servery mam origo hru ale newimmm damm do conzole ip adresu serveru a nyccc buddd cerno nebo erroorr tak netusimm 800 jen tak zaneco co nejde plsss dikk za raduu.
Vojteew
18.07.2011
Pokud to pišeš do konzole tak mušiš přepnout do hry dřív něž se začne načítat mapa. Ale jednodužší je to nají podle jména v server listu.