Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Vybuchující bomba před plantem

bomb bum

• Nemůžete odpovědět na toto téma
3 odpovědí na toto téma

Georgik

Private 1st Class

• Člen
  • 40 Příspěvků:
65
Zdravím
jak tak koukám na fóru ještě nic nevidím (možná to někdo mohl hlásit na TS), každopádně je mi třeba upozornit na bug ohledně bomby, která (nevim jak, mě osobně se to nestalo) vybuchne aniž by se vůbec plantnula.
Někdo ji má prostě u sebe, najednou bouchne a kolo vyhrál attack. Někdy to tak bylo i několikrát za sebou. Taky se mě stalo, že během plantu bomba dropla na zem (ještě nedoplantnutá), ale bar doběhl a bomba se jakoby opravdu plantnula.
Nevím jak na ostatních serverech, toto jsem pozoroval jen na #54 Tactical.

S pozdravem,
Georgik
Belief

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
no na tacticalu je tusim nastaveno to ze pokud nekdo bude strilet do plantu/bomby tak ji tim muze znicit

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Ano na tacticalu je nastaveno a vždy bylo že bránící tým může zničit planty, které má bránit. Tím pádem vyhrává tým který má útok. Ale jak je to s bombou to netuším.

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Tak jsem dneska testoval :) bomba se nedá nijak zničit aby vybuchla a plant jde zničit jenom za defend a stačí na to 3 granáty :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních