Zdravím
jak tak koukám na fóru ještě nic nevidím (možná to někdo mohl hlásit na TS), každopádně je mi třeba upozornit na bug ohledně bomby, která (nevim jak, mě osobně se to nestalo) vybuchne aniž by se vůbec plantnula.
Někdo ji má prostě u sebe, najednou bouchne a kolo vyhrál attack. Někdy to tak bylo i několikrát za sebou. Taky se mě stalo, že během plantu bomba dropla na zem (ještě nedoplantnutá), ale bar doběhl a bomba se jakoby opravdu plantnula.
Nevím jak na ostatních serverech, toto jsem pozoroval jen na #54 Tactical.
S pozdravem,
Georgik
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 15.04.2015 - 07:43

Belief
Odesláno 15.04.2015 - 07:57

no na tacticalu je tusim nastaveno to ze pokud nekdo bude strilet do plantu/bomby tak ji tim muze znicit
Odesláno 15.04.2015 - 09:53

Ano na tacticalu je nastaveno a vždy bylo že bránící tým může zničit planty, které má bránit. Tím pádem vyhrává tým který má útok. Ale jak je to s bombou to netuším.
Odesláno 17.04.2015 - 15:20

Tak jsem dneska testoval
bomba se nedá nijak zničit aby vybuchla a plant jde zničit jenom za defend a stačí na to 3 granáty

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních