Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

XP

8 odpovědí na toto téma

Téé-cko

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
2
Ahoj, chcel by som sa spytat ci by bolo mozne vyrovnat xp na tychto serveroch : 26,50,54,58 ...

Myslim ze by to bolo lepsie a ludai by hravali aj na 26 50 54 58 ...

Teraz vacsina ludi hra iba na 58 len koli tomu ze tam ide 3x viac xp ako na 26 ...

Prosim ludia vyjadrite svoj nazor na toto ... Co si kazdy o tom mysli :)

Guest_Kvrdlic_*

• Host
já co tu sleduji tak tu hraje čím dal míň hráčů takže jsou plné jen 2 servery a pochybuji ze srovnaní Xp něco změní , a také srovnaní XP se řešilo už hodně krát a myslím si že to dopadne zase jako vždy protože chtějí nechat servery rozdílný

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
spis se to asi srovna na vsechny servery

Guest_work_*

• Host
Srovnání XP nepomůže,spíš bych dal ty eventy třeba každej víkend nebo co druhý víkend,a tak jak to je pokaždé jiný server,třeba ty lidi to začne bavit ten mód který tam zrovna je.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
ja ti nevim ale aktualne tu hraje tak 99% hracu kteri hraji jen kvuli XP a proto je server kde je nejvic xp skoro porad plnej a zbytek je prazdnej

#ayd.

#One

• Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave
moj nazor ze momentalne bol od 4gf teamu dobry krok spustit eventy hraci chcu perky a eventy tak trosku ludi podomozu aby sa vyuzivali rôzne serery a nebuude treba z xpnic robit :)

Pozdravujem ayd ej kej Hatachi

Příspěvek upravil #Hatachi: 19.05.2015 - 11:20

Odeslaný obrázek

Guest_Kvrdlic_*

• Host
já říkám za sebe ze někoho ani perky nezajímají ale chtějí si zahrát mod co ho baví a ne čekat až dojde par hráčů , většinou pak musím jít 26, 58 , 53 kde někdo hraje protože nikdo nedojde ale každému tu jde o něco jiného , někdo si jde zahrát pro zábavu a někdo kvůli XP a aby ukázal že je dobrej . a podle mě nebaví všechny chodit ze serveru na server jen kvůli tomu že tam je event ...

Příspěvek upravil Kvrdlic: 19.05.2015 - 16:05

Guest_work_*

• Host
Tak jistě,chodí na eventy,protože tam je vždy nejvíc lidí a je tam ta malá šance že dostaneš perk.Někdy je tam i adrenalin :D

Guest_Benny23_*

• Host
Myslím si že tomudle už nic nepomůže leda se modlit aby rychle přišla zima a všichni sedli k Pc . A todle vrtání s perkama a vším mě víc odrazuje pouštět hru každou chvilu něco jinak nezapomenu na to jak to tu bylo před půl rokem to se člověk k pc těšil a dnes to je úplně jinak . Doufám že se to vrátí zpět do starých kolejí pač tudle komunitu nechci opustit .

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních