←  Vyřešené Bany

For Gamers Fusion

»

Buger na severu !!!!!...

Locked

, uživatelova fotka Wajt 27.05.2015

Zdar admini ja sem vam nevtiram jenom tadi pisu ohledne bugera na severu jo ??????
takze dam vam sem demo jako bugoval a mislim ze to hracom vadilo.
na severu se jmenoval lol
diky za vyreseni
a prosim neokukat na moji fotku diiki ste hodni

Přiložené soubory

Příspěvek upravil Wajt: 27.05.2015 - 21:27
Odpovědět

, uživatelova fotka P@lko 27.05.2015

Tebe nekomentuji..ani to nejde :kolobok_addon_hang:
Odpovědět

Guest_work_* 27.05.2015

Každý někdy bugoval a stále bugují,takže co na tom. Wajte ty jsi nikdy nebugoval?Musíš to brát všeobecně,jestli ti vadí že někdo buguje,tak to sám nedělej.Pokrytectví.

P.S sorry že se do toho pletu.
Odpovědět

, uživatelova fotka P@lko 27.05.2015

Každý někdy bugoval??? to snad nemyslíš vážně.Já osobně nikdy,a taky proč??Abych si na chvilku něco ulehčil??Tak to lool,to můžete akorát vy dle mne špíny herních servrů,kteří si svévolně upravují hru nastavováním různých cheat programů...atd.Tak pro ůplnost....budeme vám stále sedět na zádech.....tak se neotáčej :thumbup:
Odpovědět

Guest_work_* 28.05.2015

Já to nemyslel takhle P@lko,chápu,že více než většina hráčů nebugovala nikdy,ale myslím ty co někdy hráli promod.Tak či tak je to zbytečnost,která je ale stále používána.Sem tam i já to použiju,to netvrdím že ne,ale taky to nedělám furt.
Odpovědět

, uživatelova fotka schkaaa 28.05.2015

:D
Odpovědět

, uživatelova fotka fiskaa 28.05.2015

Tim že ve správnou chvíli vystřelim i bez switche je též bug.. Z toho si nic nedelej . Kdo nepouziva snipy a ma automat tak taky buguje přebíjení přece ..Ale tohle neni až tak viditelný . Ještě pls zruště origo mapy , ty jsou hodně zabugovaný . Maj sa .
Odpovědět

, uživatelova fotka Wajt 28.05.2015

Páči sa mi, ako to nechápu :D :D
Odpovědět

, uživatelova fotka K1mb4l 29.05.2015

Zobrazit příspěvekP@lko dne 27.05.2015 - 22:17 napsal:

Každý někdy bugoval??? to snad nemyslíš vážně.Já osobně nikdy,a taky proč??Abych si na chvilku něco ulehčil??Tak to lool,to můžete akorát vy dle mne špíny herních servrů,kteří si svévolně upravují hru nastavováním různých cheat programů...atd.Tak pro ůplnost....budeme vám stále sedět na zádech.....tak se neotáčej :thumbup:

nemyslíš vážne toto čo si napísal ? to akože keď stlačím 2xkrát 1čku čiže switch mám cheat program áno ? pre upresnenie správny a nesprávny/bug switch dokáže rozoznať len človek ktorý vie na akom princípe to funguje :) niektorý admini nemajú ani ponatie otom ktorý hráč to fakt bugnul a ktorý zase naopak nebugnul :)) niektorý admini to rozoznajú a niektorý si myslia že bug je aj to keď si vyberám class-u :) nič v zlom ale je to tak

Wajt ty si jediný človek ktorý by o bugovaní mal držať ústa a dokonca ešte to aj vyhadzovať na fórum :)
btw. kto už by sa na tvoju fotku pozeral ? jedine Randy
Odpovědět

, uživatelova fotka infarct 29.05.2015

Prosím vás, kde je to ten sever???ja ho nemôžem nájsť :drool:
TO Wajt:menej hraj a viac študuj,tvoja gramatika je ehmm.... obyčajne za to nikomu nič nehovorím lebo sám niesom dokonalí,ale hento kua klove oči až ma bolia!
Odpovědět

, uživatelova fotka RanDy 29.05.2015

:censored:
Odpovědět

Guest_work_* 29.05.2015

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 29.05.2015 - 00:21 napsal:

nemyslíš vážne toto čo si napísal ? to akože keď stlačím 2xkrát 1čku čiže switch mám cheat program áno ? pre upresnenie správny a nesprávny/bug switch dokáže rozoznať len človek ktorý vie na akom princípe to funguje :) niektorý admini nemajú ani ponatie otom ktorý hráč to fakt bugnul a ktorý zase naopak nebugnul :)) niektorý admini to rozoznajú a niektorý si myslia že bug je aj to keď si vyberám class-u :) nič v zlom ale je to tak

Wajt ty si jediný človek ktorý by o bugovaní mal držať ústa a dokonca ešte to aj vyhadzovať na fórum :)
btw. kto už by sa na tvoju fotku pozeral ? jedine Randy

Krásně napsáno K1mb4le.
Odpovědět
Locked