cs chtel bych zazadat o snizeni spam lvl a pokud to nejde tak o zruseni , uz mam prez pul roku spa lvl 7 a zadam po 3 o snizeni a furt se nic nedej tak jestli to uz nikdo nedela tak to laskave zruste jenefer trestat hrace co maji spam lvl za neco co udali driv a ted maji warn jen ze votuji mapu nebo pozdravi , meli by ste na nece zacit pracovat jinak vam odejdou i ty hraci co tu este jsou ten spam lvl je vec co me odrazuje , hlavne kdyz ho mam tak dlouho za nic a nikdo to neresi .
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 14.06.2015 - 19:01

Odesláno 14.06.2015 - 19:20

Vždy když si přečtu Kvrdličův příspěvek, tak mi klesne IQ o 10 bodů
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 14.06.2015 - 19:24

vsak to cist nemusis , nikdo ti to neprikazuje , jen me a par lidi co se s nima bavim na TS stve to ze sou nastaveny spam lvl a nikdo uz to neresi ani zadostni o snizeni spam lvl
Odesláno 14.06.2015 - 19:53

kvrdlo, hoodne hracu, kteri kdy meli spamlevel 7 ti potvrdi, ze s urovni 7 mohou votovat mapy, mohou pozdravit a mohou dokonce bezne komunikovat s ostatnimi hraci... doporucuji ti najit si prvni zminku o spamlevelu, ktery tu napsal mnauu, kde podrobne vysvetluje, jak to cele funguje. Mozna to pochopis a snizi se mnozstvi tvych warnu za spam, pote je teprve mozne o snizeni spamlevelu uvazovat...
Nefer je spousta veci, ale nemuzes cely zivot hazet sve chyby na nefer jednani ostatnich... Jakmile to pochopis tady v naprosto stupidnim virtualnim svete, tak pro tebe bude reallife prochazkou ruzovou zahradou... Zamysli se
Zdali tvuj problem nekdo resi nebo neresi... nebo ti nikdo z nejakeho duvodu neodpovida.... to je vec druha, zklad je tvuj pristup k problemu.
Nefer je spousta veci, ale nemuzes cely zivot hazet sve chyby na nefer jednani ostatnich... Jakmile to pochopis tady v naprosto stupidnim virtualnim svete, tak pro tebe bude reallife prochazkou ruzovou zahradou... Zamysli se
Zdali tvuj problem nekdo resi nebo neresi... nebo ti nikdo z nejakeho duvodu neodpovida.... to je vec druha, zklad je tvuj pristup k problemu.
Odesláno 14.06.2015 - 20:59

Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.06.2015 - 03:33

Briki obcas si ten spam lvl hlidam a stejne dostanun warn i kdyz pisu po delsi dobe takze nevim , naposledy jsem slysel ze mam spam lvl 7 od te doby mam asi 3 warny a zadal jsem uz 2x o snizeni a nedeje se nic pritom jak vim tak muzes zazadat o snizeni spam lvl kdyz dostanes max 1 ban a 3 warny za mesic a ja mam 3 warny za pul roku
Odesláno 15.06.2015 - 07:35

POPULÁRNÍ
A) nemáš spam lvl 7, ale 10 !!! a zvyšoval jsem ti ho já v březnu
B) nelíbí se mi jakým tónem s náma v této žádosti komunikuješ
C) nemáš warny za vote, ale za tu hromadu úplně zbytečnejch keců, co tady vedeš a za posuzování a rejpání do práce adminů i když Ti to nepřísluší
D) ponechávám 10
Edit: ještě jsem koukal na příspěvek Brikiho, ANO kdyby si například nepoužíval barevné texty, žilo by i ti lépe
C) nemáš warny za vote, ale za tu hromadu úplně zbytečnejch keců, co tady vedeš a za posuzování a rejpání do práce adminů i když Ti to nepřísluší
D) ponechávám 10
Edit: ještě jsem koukal na příspěvek Brikiho, ANO kdyby si například nepoužíval barevné texty, žilo by i ti lépe
Příspěvek upravil Libunda: 15.06.2015 - 07:36
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 15.06.2015 - 13:57

Ja jen doplnim, ze jsem svuj prispevek psal take v navaznosti na poznamky v livechatu... vsichni maji WH, admini nic nedelaji .. blablabla
Kvrdlo, jako byvaly admin ti musim rict, ze presne ty jsi ten typ hrace, ktery bere vsem adminum chut do dalsi prace. Mne teda ne, ja byl vuci tobe docela imunni, ale verim, ze spoustu lidi dokazes dostat do varu. A to se ani neodvazuju odhadovat mnozstvi soukromych zprav, ktere od tebe Libunda a spol dostali... Kdybys uvazoval a resil veci jinak, bylo by vsem lepe.
Kvrdlo, jako byvaly admin ti musim rict, ze presne ty jsi ten typ hrace, ktery bere vsem adminum chut do dalsi prace. Mne teda ne, ja byl vuci tobe docela imunni, ale verim, ze spoustu lidi dokazes dostat do varu. A to se ani neodvazuju odhadovat mnozstvi soukromych zprav, ktere od tebe Libunda a spol dostali... Kdybys uvazoval a resil veci jinak, bylo by vsem lepe.
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.06.2015 - 14:29

Libunda dne 15.06.2015 - 07:35 napsal:
A) nemáš spam lvl 7, ale 10 !!! a zvyšoval jsem ti ho já v březnu
D) ponechávám 10
D) ponechávám 10
Odesláno 15.06.2015 - 14:43

Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.06.2015 - 16:21

ja vam rek jen svuj nazor a kdyz za vama prijdu s tim ze mate na serveru WH tak pak na me nechodte s tim ze vam ho mam tocit jak se to tu stalo nedavno , furt ze jsem rejpal prudic a nevim co a pak po me neco chcete ? stejne ho muzete zabanovat jen vy tak na co ja to budu tocit jako prudic ....
Odesláno 15.06.2015 - 16:58

OMG, warny nedostáváš za to, že si napsal 2 určitá slova, ale za to, že neustále něco píšeš.
A to Tvoje hlášení cheaterů??
Chápeš tu absurditu, co píšeš??
Ty hraješ s cheaterem a schválně ho nenatočíš, ,protože nechceš.
Místo toho napíšeš několika adminům, kteří kolikrát ani ve hře nejsou a dělají něco jinýho
a ty musej jít, zapnout klienta, připojit se do hry,zůstat ve spectu a začít nahrávat.
O ničem.
Mezi tím většina cheaterů odejde, nebo to vypne.
Místo toho, aby si pomáhal, jen přiděláváš práci a ještě jsi dotčenej.
A to Tvoje hlášení cheaterů??
Chápeš tu absurditu, co píšeš??
Ty hraješ s cheaterem a schválně ho nenatočíš, ,protože nechceš.
Místo toho napíšeš několika adminům, kteří kolikrát ani ve hře nejsou a dělají něco jinýho
a ty musej jít, zapnout klienta, připojit se do hry,zůstat ve spectu a začít nahrávat.
O ničem.
Mezi tím většina cheaterů odejde, nebo to vypne.
Místo toho, aby si pomáhal, jen přiděláváš práci a ještě jsi dotčenej.
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 15.06.2015 - 18:27

i kdyz jsem tocil dema tak jsem byl nejhorsi tak jsem se vam na to vykaslal
Odesláno 15.06.2015 - 19:30

OK, tak já Ti kašlu na snížení spam lvl
Odesláno 15.06.2015 - 22:55

Ahoj vím nepatří to sem ale já už dlouho sleduju tu vaši reakci na kvrdlu vždy co napíše nebo udělá nějakej topic buď to na zbraně cheatování mapy a jine tak mu jen nadavate nebo ho zchazujete ja mam taky treba nekdy nervy napsat sem z velke nas***ti protoze mam uz toho dost co jste z te hry udelaly kdyz sem zacal hrat byly plne servery ale ted to stoji za starou backoru to je jen muj nazor
Odesláno 15.06.2015 - 23:12

kasty - ked sa niekomu dlho doprosujes a sere na teba, robi to iste bez toho aby sa coilen trocha uvedomil, tak je jednoducho zbytocné znizovat spam LVL.... lebo za mesiac ho má opäť naspák
vsetci tu majú kvrdlica radi ako cloveka... no ako večne ufrflaného trubadúra ? Who .......? Nikto.

Odesláno 15.06.2015 - 23:31

Jde o to že kvrdlič se dostal do podvědomí, jako takovej trošku otravnej člověk. To že natočí demo a upozorní na chybu je ok a v pořádku. průser je spíš to jakým stylem na to pak upozorňuje.... ale hlavně je to prudič a provokatér... a i když to třeba myslí dobře, tak tím hodně lidí štve. A kasty když jsi začal hrát byla ta hra celkem nová a pro lidi lákající, teď je to 8let stará hra a jako taková už není tak přitažlivá, prostě lidi jdou hrát něco jiného, nového, nebo alespoň neokoukaného. Taky jsem byl schopnej tu hrát ´6 a více hodin denně. Ale taky už mě to po těch letech nebaví tak jako předtím... prostě se to ohraje. Proto se tu dělají všelijaké možné úpravy, aby to hráče bavilo co nejdéle, ale každá úprava má své zastánce, ale i odpůrce.... prostě se nedá zavděčit všem.
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 16.06.2015 - 04:17

kasty diky , ale kdyz se me budes zastavat tak tu budes pak taky spatnej , a ja uz tu ani nic resit snad nebudu protoze jak koukam tak to stejne nema cenu .
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních