Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

unban

unbanned pls

8 odpovědí na toto téma

sanyi199

Recruit

• Člen
  • 5 Příspěvků:
0
ahoj admins Nevím, proč jsem byl zakázán trvalá
a prosím unban
pb guid 83d06522

Děkuji předem

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Hi, this guid is banned for circumvention wh ban. Unban denials. Nebo tak nejak, anglicky moc neumim :-))

sanyi199

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 5 Příspěvků:
0

Zobrazit příspěvekLameduck dne 1.07.2015 - 23:23 napsal:

Hi, this guid is banned for circumvention wh ban. Unban denials. Nebo tak nejak, anglicky moc neumim :-))
Nebyl jsem whProsím, rozpustit, protože nechci, aby začít znovu :(

Viper.

Maggot

• Člen
  • 227 Příspěvků:
251
So... you can't start again... don't change the cd-key.... you will get banned again...
Deathrun

sanyi199

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 5 Příspěvků:
0

Zobrazit příspěvekViper ツ dne 2.07.2015 - 08:47 napsal:

So... you can't start again... don't change the cd-key.... you will get banned again...
je velmi dobrý server, tvrdě, ale šel jsem se asi 4 do 57 dnů od doby, kdy mu bylo zmije, a prázdný trať pak vím, trať, takže to bylo zabít 2x :) Možná kdybych podváděl, ale měl jsem žádný přímý prosím unban

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
We have proof how you cheat and play with wh, so please do not lie to us. You do not get unban. / Máme důkaz jak podvádíš a hraješ s wh tak nám prosím nelži. Unban nedostaneš.

sanyi199

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 5 Příspěvků:
0

Zobrazit příspěvekLameduck dne 3.07.2015 - 09:13 napsal:

We have proof how you cheat and play with wh, so please do not lie to us. You do not get unban. / Máme důkaz jak podvádíš a hraješ s wh tak nám prosím nelži. Unban nedostaneš.
csak egyszer csaltam ami 1 hónappal ezelőtt volt de az is véletlen nehézkesen 3 nap altt vittem fel magam 57-es re a kvöetkező pályát annyit veszek észrek hogy 10 perc múlva server disconted és ban nem értem hogy miért ha pisztoly lövés ről van kép az azért van mert az emebrt láttam oda futni ezért légyszives unban

sanyi199

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 5 Příspěvků:
0
který byl kdysi podváděl před 1 měsíc, ale je to také těžko náhodný Altti trvalo 3 dny mého 57 z oblasti kvöetkező si uvědomíte, že 10 minut později a byl disconted serveru Nechápu, proč máte fotky z výstřel je emebrt spustit, protože tam viděl jsem tedy, prosím unban

Viper.

Maggot

• Člen
  • 227 Příspěvků:
251
You will not get unban. You had WH.... This is final decision.
Deathrun

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních