Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Hráči z 4GF čekající na unban :D

55 odpovědí na toto téma

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
Dost zajímavý počteníčko...nahoďtě max.lvl 55 a jedem né ? Neumím psát moc velké příspěvky tak to zjednoduším....
Briki je prostě frajéééééér :D :D ..... :drool: :drool: :conf2: ......... :party0044:

Příspěvek upravil Mysacek: 16.07.2015 - 07:18

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, je fakt dost smutný vidět prázdné servery. 4gf.cz mi přirostl k srdci a i když hraji jinde, tak stále sleduji, co se tu děje. Proč je tak těžké si přiznat, že ne všechny změny byly k lepšímu? nebo že za odlivem hráčů stojí řada změn? proč je tak těžké "nahodit" servery SaD, TDM nebo DM do podoby např z roku 2012? Vždyť tu je tolik prázdných slotů, kde nikdo nehraje. Ať má každý server svou kopii, jedna současná včetně změn, kostek, přidaných zbraní a druhý server tak jak byl v minulosti cca 3- 4 roky zpátky. Ať si každý vybere, co mu vyhovuje. Já jsem nějak změny neunesl.....

A neříkejte mi, že COD4 již stejně nikdo nehraje. To není pravda. Existují herní portály, kde je řadu serverů včetně OW, a mají pořád plno. Dost mi to připomíná staré dobré 4gf. Nebudu tady psát, kde to je, protože by utekl i zbytek hráčů. Potkávám na Dm Ow řadu hráčů, kteří tady taky hráli a každý napíše, že těch změn bylo moc. Smutné.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5034
protoze aktualni veci ktere jsou zavedene jsou moc propojene ze to neni tak jednoduche napriklad lvl vsichni by musely od lvl 1 atd a tez by se na to musel prekopat skoro celej system a tech chyb co je tam za tu dobu opraveno a ja osobne tomu ty mraky casu jiz venovat nebudu.
Jinak ano uznavam ze urcite veci (event, perky ) tu hru moc nepozdvihly ale ted uz to cele vazne predelavat nebudu

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá
Zajímavé... byl a jsem ve skupince lidi, kteri na eventy, a ruzne nove vychytavky nadavali a vetsina hracu a vedeni nas s prominutim pochcavala, že co si to dovolujem apod. a ted si sypete popel na hlavu? zajimave, proste zajimave... nejakou dobu tu uz hraju teda spis uz nehraju, ale toto sem jeste nezazil...

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5034
Afrokrocane toto jsem si bohuzel uvedomil az s odstupem casu :(

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 90 Příspěvků:
136

Zobrazit příspěvekLameduck dne 15.07.2015 - 22:56 napsal:

A on to bral někdo vážně? Ty Piroskovi ****** co tu psal. Lukky, Viper a Brown byli dle mého názoru dobrá volba, protože patří mezi ty, kteří mají ještě chuť s tím tady něco dělat. A myslím si, že např. server 26 díky nim šel v poslední době zase trochu nahoru.

Lame když jsem byl ze začátku admin tak jsem měl taky chut s tím něco dělat ale po určíte době mě to přešlo. Bylo to jak házet hrách o zed :-)

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
To je pravda, pamatuji si tvoji snahu o oživení 52 a 62. Takže asi umíš pochopit, jak musí být klukům, když se tu o něco snaží(me) a pak tu jeden hráč píše jak jsou nejhorší, jiný zase že se tu nikdo o nic nesnaží atd.

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Tak to jsme na tom stejně Benny obávam se že mě to při současný situaci taky brzo přejde.

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Benny...jak jsi ještě byl mezi námi..ano,snažili jsme se všichni admini něco s 52,62 udělat,dělali se různý změny,nápady byly,realizovaly se,ale bohužel to víceméně k ničemu nevedlo,na servry postupně přestalo chodit čím dál tím více lidí,až to dospělo k tomu,že dnes je tam mrtvo,vyjímka : event.

ps:Lukky,neházej ákáčko do žita :sm548:,snad bude líp,jsem optimista :thumbup:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 90 Příspěvků:
136

Zobrazit příspěvekP@lko dne 18.07.2015 - 14:15 napsal:

Benny...jak jsi ještě byl mezi námi..ano,snažili jsme se všichni admini něco s 52,62 udělat,dělali se různý změny,nápady byly,realizovaly se,ale bohužel to víceméně k ničemu nevedlo,na servry postupně přestalo chodit čím dál tím více lidí,až to dospělo k tomu,že dnes je tam mrtvo,vyjímka : event.

ps:Lukky,neházej ákáčko do žita :sm548:,snad bude líp,jsem optimista :thumbup:
Noooo palko nevím teda kdo všechno se snažil ale pár lidí mezi náma bylo.Ale co se vymyslelo tak to bylo bud špatně a nešlo to a nebo na to nebyl čas a bylo by to moc práce. WoT bylo přednější

Příspěvek upravil Dreamon-Benny: 18.07.2015 - 14:46

Pirosek

Private 1st Class

• Člen
  • 58 Příspěvků:
-123
  • LocationDubnany Jižní Morava
Nechapu jednu vec lidi kteri umyslne expi tak se jim automaticky stahne lvl,ale kdyz expil lukky tak ten za to dostane jeste admina :DD to je svet :D

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Pirosku ty toho nechápeš víc.

Pirosek

Private 1st Class

• Člen
  • 58 Příspěvků:
-123
  • LocationDubnany Jižní Morava
skoda ze nemam dukaz ale zeptam se jeste lidi co byli na ts

Witík

Ten hodný

• CoD4 Admin
  • Others: V.I.P Člen
  • 308 Příspěvků:
384
  • LocationPísek
Pirosku, Lukky tu už hrál, když ty jsi se učil číst a psát. Tak prosimtě nehledej žádné "důkazy" ;)

schkaaa

Gunner Silver

• Člen
  • 61 Příspěvků:
158
:help: :doh1:
Odeslaný obrázek

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 320 Příspěvků:
662

Zobrazit příspěvekBriki dne 15.07.2015 - 23:31 napsal:

Absolutne zadna snaha o progres v dobe nejvetsiho upadku... Do pfff podivejte se na staty... Vzdyt to cele jde posoudit i casove.
Odesel Cleaner, Driver, Gladiator... do pfff musim zminit i Spajka a Maddyho (omg wtf omg wtf omg omg omg).

Tohle neni problem COD4, toto je problem 4GF. Kazdy admin je tu totalne zatuhlej v nejaky posrany loajalite vuci vedeni, protoze to je in. Jit proti je mimo stredni proud... Jeee, jak jsem rad mimo hru....

Mam pocit, ze 4GF je uz samotnym vedenim odpiskane a je jen ukolem stavajicich hvezd drzet verejne mineni na urcite urovni.

A mna si Briki nespomenul ? Hm, do pfff tak to ti pekne ďakujem :) :D som rád že som stále medzi vami :)

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
zvýšenie reputácie poteší

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních