Level zpět?:)
DeidaraIsBack
6.09.2015
Zdravim 4gf komunitu 
Chci se zeptat, kdysi jsem tu hrával a měl jsem level něco okolo 80-90, screen by se měl dohledat někde na foru (pokud se napíše do vyhledáváče Deidara, už jsem to zkoušel a starý topic to opravdu našlo), protože už jsem o to jednou žádal.. šlo by navrátit lvl zpět? Díky

Chci se zeptat, kdysi jsem tu hrával a měl jsem level něco okolo 80-90, screen by se měl dohledat někde na foru (pokud se napíše do vyhledáváče Deidara, už jsem to zkoušel a starý topic to opravdu našlo), protože už jsem o to jednou žádal.. šlo by navrátit lvl zpět? Díky
TeRmIxXx
6.09.2015
Tak ti nevím, hledal jsem podle tvé ip podle nick, ale našel jsem max 117 připojení a lvl do 20. dost by pomohl starej pbguid, popřípadě asi i stará ip. Projel jsem vše co jsem dokázal ve spojitosti z nickem a ip vyčmuchat... A lvl 80-90 nikde. Budeš muset dohledat podrobnější info...
DeidaraIsBack
6.09.2015
TeRmIxXx dne 6.09.2015 - 11:26 napsal:
Tak ti nevím, hledal jsem podle tvé ip podle nick, ale našel jsem max 117 připojení a lvl do 20. dost by pomohl starej pbguid, popřípadě asi i stará ip. Projel jsem vše co jsem dokázal ve spojitosti z nickem a ip vyčmuchat... A lvl 80-90 nikde. Budeš muset dohledat podrobnější info...
Dal jsem do vyhledávače tady na foru můj tehdejší nick "Deidara" a našlo mi to topic z roku 2012 kde žádám o to samý. Jsou tam i screeny pomáhal mi to tam řešit spajk..
DeidaraIsBack
6.09.2015
DeidaraIsBack dne 6.09.2015 - 11:36 napsal:
Dal jsem do vyhledávače tady na foru můj tehdejší nick "Deidara" a našlo mi to topic z roku 2012 kde žádám o to samý. Jsou tam i screeny pomáhal mi to tam řešit spajk..
Tak sorry, je to z roku 2011 dokonce. Název topicu je "Deidara lvl 87" a vidim tam 9 příspěvků.. je tam i nějakej odkaz na screen, ale nejde mi otevřít, protože topic je uzavřenej
DeidaraIsBack
6.09.2015
Briki
7.09.2015
deidaro, je nejaky nick, ktery jsi pouzival casteji? pres nej se to da dohledat...
DeidaraIsBack
7.09.2015
Hrál jsem výhradně Deidaru, jiný nicky si nepamatuju a ani si nemyslim, že jsem je hrál... pbguid se dá zjistit jak? Fakt bych vám rád nějak pomohl, ale jediný co mám je ten screen jak se to řešilo minule. Myslel jsem, že to bude stačit, ale chápu, že potřebujete asi něco prokazatelnějšího.
DeidaraIsBack
7.09.2015
Tak to je paráda
Děkuju vám, hlavně teda Lameduckovi. O tom nicku "lalala" vůbec nevim.. ještě jednou díky

Děkuju vám, hlavně teda Lameduckovi. O tom nicku "lalala" vůbec nevim.. ještě jednou díky