PROSBA O UNBAN
kosy
28.12.2015
PB GUID c2e8f07c (CDkey staré hry)
IP 185.94.5.10
Zdravím,
žádám podruhé o UNBAN na servery 4GF.CZ, ban jsem dostal před 4 lety za cheaty a po 3 letech jsem sem napsal o unban který byl zamítnut. Dnes, přesně rok po první žádosti žádám znovu. Cheaty jsem u vás na serveru použil, neshody s pár lidmi zde také byly ale myslím že 4 roky jsou dlouhá doba a každý jednou dospěje a poučí se
.
Po prvním zamítnutí o unban jsem po nějaké době pořídil nový router (novou IP) a novou hru (nový CDkey) a bez úmyslu nějaké provokace nebo dalšího použití cheatů jsem hrával. Následně přišel stalking od určitého admina který mě zabanoval bez varování dalším permanentním banem. Proto jsem čekal znovu takovou dobu než opět zažádám o unban a chci vědět zda se s 4GF nadobro rozloučit či naopak.
Prosím, aby se nevyjadřoval někdo kdo se vyjadřovat nemá. Děkuji.
IP 185.94.5.10
Zdravím,
žádám podruhé o UNBAN na servery 4GF.CZ, ban jsem dostal před 4 lety za cheaty a po 3 letech jsem sem napsal o unban který byl zamítnut. Dnes, přesně rok po první žádosti žádám znovu. Cheaty jsem u vás na serveru použil, neshody s pár lidmi zde také byly ale myslím že 4 roky jsou dlouhá doba a každý jednou dospěje a poučí se

Po prvním zamítnutí o unban jsem po nějaké době pořídil nový router (novou IP) a novou hru (nový CDkey) a bez úmyslu nějaké provokace nebo dalšího použití cheatů jsem hrával. Následně přišel stalking od určitého admina který mě zabanoval bez varování dalším permanentním banem. Proto jsem čekal znovu takovou dobu než opět zažádám o unban a chci vědět zda se s 4GF nadobro rozloučit či naopak.
Prosím, aby se nevyjadřoval někdo kdo se vyjadřovat nemá. Děkuji.
Smoky®
28.12.2015
POZOR !!!
"pořídil nový router (novou IP) a novou hru (nový CDkey)" = obcházení banu
nebyl jsi stalkován, pouze pozorován a porovnáván s naší databází
podíváme se na to, měj strpení.
"pořídil nový router (novou IP) a novou hru (nový CDkey)" = obcházení banu
nebyl jsi stalkován, pouze pozorován a porovnáván s naší databází
podíváme se na to, měj strpení.
TeRmIxXx
1.01.2016
No, co s tebou..... zkusím nabrat nějaká mínuska a tu šanci ti dáme. Ale ty ty ty.....
kosy
1.01.2016
přísahám že se to NEBUDE opakovat a žádné problémy semnu nebudou
Děkuji moc