←  Call of Duty 6 : Modern Warfare 2

For Gamers Fusion

»

MW2 problém

Locked

, uživatelova fotka spajk ツ 5.08.2011

Zdravím přišel jsem vás poprosit o radu

1.) Předmětem je chyba která se vyskytla když jsem hru spouštěl, že mi v PC chyby soubor: msvcr100.dll.
Když jsem tento soubor stáhl a dal kam patří iw4mp po zapnutí padlo. Nevím co stím dále dělat, asi budu muset přeinstalovat celou hru.

2.) Vzhledem k prvnímu bodu budu muset reinstalovat hru, nerad bych přišel o level, ale nevím jak zalohovat profil proto
prosím někoho kdo se vyzná o radu Díky.
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 5.08.2011

Spajk dne 5.08.2011 - 20:41 napsal:

Zdravím přišel jsem vás poprosit o radu

1.) Předmětem je chyba která se vyskytla když jsem hru spouštěl, že mi v PC chyby soubor: msvcr100.dll.
Když jsem tento soubor stáhl a dal kam patří iw4mp po zapnutí padlo. Nevím co stím dále dělat, asi budu muset přeinstalovat celou hru.

2.) Vzhledem k prvnímu bodu budu muset reinstalovat hru, nerad bych přišel o level, ale nevím jak zalohovat profil proto
prosím někoho kdo se vyzná o radu Díky.

nevím co stím že to padá ale levl zálohuj tím že se ve složce kde máš cod najdeš složku player a tu zálohuješ. plus musíš mít zachován stejnej cd key
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 6.08.2011

no u CoD6 by mnelo stacit jen zazalohovat slozku players protoze CD klic je generovan z urcite soucastky v pc ktera se nachazi primo na zakladni desce takze pokud budes mnenit desku levly jsou nenavrastne ztraceny pokud ne tak staci opravdu jen slozka players
Odpovědět

, uživatelova fotka ahoso 7.08.2011

K4r3l01 dne 6.08.2011 - 06:29 napsal:

no u CoD6 by mnelo stacit jen zazalohovat slozku players protoze CD klic je generovan z urcite soucastky v pc ktera se nachazi primo na zakladni desce takze pokud budes mnenit desku levly jsou nenavrastne ztraceny pokud ne tak staci opravdu jen slozka players
To slyším poprvé ,že cd-klíč ke hře generuje nějaká součástka. Ta maximálně generuje ID.
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 7.08.2011

ahoso dne 7.08.2011 - 18:58 napsal:

To slyším poprvé ,že cd-klíč ke hře generuje nějaká součástka. Ta maximálně generuje ID.
no a kazdej druhej pochopi, ze podle toho ID se generuje klic...
Odpovědět

, uživatelova fotka mnaauuu 7.08.2011

Toto tu nebudeme rozoberat ^_^, smeruje to niekam kam nechceme. Vsetky potrebne informacie hladajte: google, bing, ask, .....
Odpovědět

, uživatelova fotka ahoso 7.08.2011

Briki dne 7.08.2011 - 19:06 napsal:

no a kazdej druhej pochopi, ze podle toho ID se generuje klic...
Jo a jak se ti vygeneruje tak se ti hned vytiskne na zadní stranu brožurky co dostaneš v dvd obalu společně s dvd-čkem. Pleteš si pojmy a dojmy, "Cd-klíč "je jen jeden (co originální hra to originální cd-klíč,to jenom abys to pochopil i ty. Pokud to ovšem koupíš přes steam,to je zas o něčem jiným.
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 7.08.2011

sry, fail z me strany... byla to spis podpora Karla... nic vic...
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 7.08.2011

Chlapci vy si asi neuvedomujete jak cod6 funguje ....
Příspěvek upravil mnaauuu: 7.08.2011 - 21:53
Důvod úpravy:: CENZURA
Odpovědět

, uživatelova fotka mnaauuu 7.08.2011

STOP! :locked:

Toto si vybavte inde.
Odpovědět
Locked