MW2 problém
spajk ツ
5.08.2011
Zdravím přišel jsem vás poprosit o radu
1.) Předmětem je chyba která se vyskytla když jsem hru spouštěl, že mi v PC chyby soubor: msvcr100.dll.
Když jsem tento soubor stáhl a dal kam patří iw4mp po zapnutí padlo. Nevím co stím dále dělat, asi budu muset přeinstalovat celou hru.
2.) Vzhledem k prvnímu bodu budu muset reinstalovat hru, nerad bych přišel o level, ale nevím jak zalohovat profil proto
prosím někoho kdo se vyzná o radu Díky.
1.) Předmětem je chyba která se vyskytla když jsem hru spouštěl, že mi v PC chyby soubor: msvcr100.dll.
Když jsem tento soubor stáhl a dal kam patří iw4mp po zapnutí padlo. Nevím co stím dále dělat, asi budu muset přeinstalovat celou hru.
2.) Vzhledem k prvnímu bodu budu muset reinstalovat hru, nerad bych přišel o level, ale nevím jak zalohovat profil proto
TeRmIxXx
5.08.2011
Spajk dne 5.08.2011 - 20:41 napsal:
Zdravím přišel jsem vás poprosit o radu
nevím co stím že to padá ale levl zálohuj tím že se ve složce kde máš cod najdeš složku player a tu zálohuješ. plus musíš mít zachován stejnej cd key
K4r3l01
6.08.2011
no u CoD6 by mnelo stacit jen zazalohovat slozku players protoze CD klic je generovan z urcite soucastky v pc ktera se nachazi primo na zakladni desce takze pokud budes mnenit desku levly jsou nenavrastne ztraceny pokud ne tak staci opravdu jen slozka players
ahoso
7.08.2011
K4r3l01 dne 6.08.2011 - 06:29 napsal:
no u CoD6 by mnelo stacit jen zazalohovat slozku players protoze CD klic je generovan z urcite soucastky v pc ktera se nachazi primo na zakladni desce takze pokud budes mnenit desku levly jsou nenavrastne ztraceny pokud ne tak staci opravdu jen slozka players
Briki
7.08.2011
mnaauuu
7.08.2011
Toto tu nebudeme rozoberat
, smeruje to niekam kam nechceme. Vsetky potrebne informacie hladajte: google, bing, ask, .....
ahoso
7.08.2011
Briki dne 7.08.2011 - 19:06 napsal:
no a kazdej druhej pochopi, ze podle toho ID se generuje klic...
K4r3l01
7.08.2011
Chlapci vy si asi neuvedomujete jak cod6 funguje ....
Příspěvek upravil mnaauuu: 7.08.2011 - 21:53
Důvod úpravy:: CENZURA
Příspěvek upravil mnaauuu: 7.08.2011 - 21:53
Důvod úpravy:: CENZURA