Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

CoD4 - Compile tools problem

11 odpovědí na toto téma

sayjay

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
17
Zdravím mám takový porblém stahl sem si u vas cod4 compile tools dival sem se na navody na yourube i tady sem to cetl od karlose asi 3x tak sem to stahl. vytvoril slozku prekopiroval do ni cod4 a kdyz jsem otevrel slozku s cod4 mod tools chtel sem to extragovat a kdyz kliknu an extrahovat hodi to problem :WiN RAR diagnosticke zpravy C:\Documents and Settings\(jmeno PC)\Plocha\cod4mw_modtools_v1.zip: Neočekávaný konec archivu Archiv ma budto neznamy format nebo je poskozen. zkousel sem to stahnout znovu reset PC opravit to ve win rar ale prdlajs :( znovu a znovu me ta tabulka zastavi a nejde dal patch jsem bez problemu prekopiroval ale ten hlavni soubor ne a ne :(.... poradite mi prosim? dekuji :)

EDIT: Uvítal bych každou odpověď i když nic moc s tím neuděláte tak zkuste poradit :ThanxSmiley: :smile_yes:
Odeslaný obrázek

THREATs

Gunner Silver

• Člen
  • 61 Příspěvků:
-14
Skus si stahnout vinzip a rozbal to v tom

sayjay

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 80 Příspěvků:
17
mozna ale podle me v tom to nebude normalne kadny den skoro extrahuju filmy hudbu hry tad z wi raru i kdyz je to v zipu ale jedine s tim mam problem zksuim to :supportzs8: :lamzor:
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Uz jsem nasel chybu vznikl problem pri nahravani souboru na server uz to opravuji tak vydrz tak +- 10 minut

sayjay

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 80 Příspěvků:
17
Doufám že mě těch 10 min nezabije :D ne v pohodě a díky moc a doufám že je chyba na vaší straně protože kdyby byla na mé tak byhc to už asi nekousl ;) a máte to prozkoušené že je chyba na 100% u vás? :wacko:

EDIT: až to bude napiš dík :heh:
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Opraveno muzes stahovat

sayjay

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 80 Příspěvků:
17

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 6.08.2011 - 19:13 napsal:

Opraveno muzes stahovat

dobre nezamykej ejste topic stahnu jdu do vany cca za 15 min napisu jestli to jede okis? :) :perfect:
Odeslaný obrázek

HauZ3r

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 158 Příspěvků:
53
  • HLSW:honzikcizmadia@seznam.cz
zdravim , mam problem , vse sem stahnul podle navodu . nakopiroval , udelal zkusebni mapku , uz asi 6x kdyz to kompiluju . prvni 3 v poho , kdyz chci 5 zkusit podivat na tu mapu , nebehne ale hned po ni naskoci backlot a hodi me to do tyhle mapy !! uz i po 6 proste . vzdy sem to celi smazal . stahnul vse znova ,toybalil . nakopiroval , udelal mapu . zkompiloval a zase backlot !!! :( moje mapa jen jako nabehne a hned backlot ... :( hodi mi to dve chybi pro 3 Build Fast File
ERROR: could not open, maps/mp/mp_moje.gsc
ERROR: failed loading , maps/mp/mp_moje.gsc , of type , rawfile
WARNING: could not find , maps/mp_moje.csv
prosim poradte nekdo

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
asi nejvetsi pravdepodobnosti je ze jsi se nedrzel poradne navodu a mas v mape fatalni chybu :)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

HauZ3r

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 158 Příspěvků:
53
  • HLSW:honzikcizmadia@seznam.cz
to uz snad ani nejde udelat chybu :( :D poprvi mi to trvalo asi 2 hodiny :D a ted to dam za pul hodiny , a pomalu nepotrebuju ani navod ! takze teda to asi zas vse vymazu komplet , a celi to udelam poradne znova podle navodu pomalu a uvidim no , nema to vliv na to ze tu hru nemam nikde nainstalovanou ? mam ji jen presunutou na D/: kdyz sem preinstalovaval pc C/: hlavne , vzdy kdyz zapnu ten program na mapy po zkopirovani od znova , tak mi to hodi chybu ye nemam v knihovne d3dx9_34dll. tak si to stahnu a hodim to tam a jde to normalne , jestli to nesouvisi nejak taky ??

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
no jestli tu zkopirovanou hru spustis normal pres ikonku cod4_mp a jde to tak je hra ok :)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

PetX

Notepad rat

• V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
Chyby pri BSP sú neškodné.

V mape nemáš TDM spawny, preto to spustí mp_backlot.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních