EDIT: a ještě to hlásí že nenajde nějaké soubory...tak jaký cíl mám v preferences teda zadat když tam ten nejde? uvítal bych každou odpověď
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 7.08.2011 - 19:14
Zdravím, stáhl sem si compile tools kdyz sem ho spustil mel sem v preferences uz zadany cil k te slozce a normalne sem tvoril mapu. Když sem chtěl tu složku (Tvorbamap
) přesunout z plochy do moji složky tak sem věděl že budu muset změnit ten cíl k te složce dal sem ho ručně C/Documents and Settings/(jmeno pc)/Plocha/(ma slozka)/Tvorbamap .. klikl sem dal OK a napsalo to toto: Thath path is not vaild CoD4 path. : nevím co s tím zkousel sem reinstal i všecko znova ale nic před tím mi to jelo ale když jsem to přesunul jinam a chtěl zvolit jiný cíl tak mi to napíše vždy poradíte mi?
díky
EDIT: a ještě to hlásí že nenajde nějaké soubory...tak jaký cíl mám v preferences teda zadat když tam ten nejde? uvítal bych každou odpověď
Odesláno 8.08.2011 - 11:43
Odesláno 8.08.2011 - 13:16
Odesláno 8.08.2011 - 13:37
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Zpět nahoru