Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Bezdůvodný Ban

5 odpovědí na toto téma

Blacky Cat

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
2
Ahoj dnes večer ( 9.8.2011 ) jsem se chtěl připojit na servery 4GF.CZ ale když jsem se připojil naskočila mi zpráva že mám BAN . Prosím o zdůvodnění a zjištění do kdy tento BAN mám . Hrál jsem pod nickem - [RANGERS]Kosik

My PB Guid : 3e409544b3633d2a62db58d9cd1f6c11

Děkuji za odpověd
viz. screeny

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: 4GF Ban.JPG
  • Přiložený obrázek: Pb guid.JPG

Pokky

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • 54 Příspěvků:
18
  • LocationOstrava
Tento guid nemůžu vyhledat, jinak pod nickem [RANGERS]Kosik je úplně jiný guid na který není BAN.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Tak pod tvou IP je sice [RANGERS]Kosik, ale PB GUID který jsi napsal nesouhlasí. Na teto IP není žádný ban. Předpokládám, že jsi si změnil cod key a na novém klíči je Global PB GUID ban. Proto doporučuji zakoupení originální kopie hry.

Blacky Cat

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 3 Příspěvků:
2
ahoj.. je mozne ze mi nekdo mohl sebrat muj CD-key protoze ja mam origo hru ale kdyz jsem se dival na CD-key pod kterym hraju (jak tam mam ten BAN) tak je jinej nez mam mit na originalnim blocku takze jsem ho zmenil a hra funguj a navic ja jsi CD-key nikdy nemenil .... takze je nejaka sance ze by se mi nejak sam prehodil nebo miho nekdo nejakym zpusobem zjistil (nikomu jsem ho nedaval a hru nepucoval) dik za odpoved

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Stiahni si toto: http://forum.4gf.cz/...guid-generator/
Daj si nacitat CDKEY a nechaj si vygenerovat PBGUID
CDKey si porovnaj so svojim origo. Pokial sa CDKEY lisi, skus ho dat do tej aplikacie a nechaj si opetovne vygenerovat PBGUID. Vysledok si vyhladaj u nas v banliste: http://135.4gf.cz/echelon/pubbans.php

Doporucujeme pouzivat iba originalnu hru. A doporucujeme cdkey ukladat na miesto, kde ho nikto nenajde a nezneuzije. Tiez doporucujeme CDKEY nikomu nikdy nedavat.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Aras

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • HLSW:Skunek
  • LocationLouny ČR
Pokud můžu doporučit skus reinstalnout hru pokud ces ulož si profil na flashku a reinstaluj hru melo by to jit mel jsem stejny protblem
Arasek děkuje :D x)

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních