nevím, jak to téma nazvat ))))
FoJaNeR___noob
30.06.2016
Zdravím.
Mám asi měsíc, co jsem žádal a návrat lvl. Ve hře musím dělat všechny challenge znova. To mi tak nevadí. Ds už mám. Hahahaha. Ale píše mi to jen 40 připojení. A to jsem se za ty léta připojil už více než 4000 krát. Jde s tím něco udělat?? A ve hře se mi vyresetovala tabulka se statistikama zabití a smrtí? To je tak po návratu lvl normální, nebo je někde nějaká chybka?? Napište mi ti, co máte vrácený lvl, jestli to máte taky tak.
Mám asi měsíc, co jsem žádal a návrat lvl. Ve hře musím dělat všechny challenge znova. To mi tak nevadí. Ds už mám. Hahahaha. Ale píše mi to jen 40 připojení. A to jsem se za ty léta připojil už více než 4000 krát. Jde s tím něco udělat?? A ve hře se mi vyresetovala tabulka se statistikama zabití a smrtí? To je tak po návratu lvl normální, nebo je někde nějaká chybka?? Napište mi ti, co máte vrácený lvl, jestli to máte taky tak.
Brown*
30.06.2016
Je to uplne normalni :-). Vse co jsi napsal je dano tim ,ze ti spadl lvl a 4gf ti dokaze vratit zpet tvuj aktulani lvl, jen nedokaze vratit statistiky tveho herniho profilu. (skiny zbrani,pocet pripojeni,atd.)
othnielx
30.06.2016
Protože statistiky jsou uložené v profilu, když si vytvoříš nový, automaticky se ti "vynulují" staty.
K4r3l01
30.06.2016
pokud mas na mysli pripojeni ktere zobrazuje B3 tak to muze byt zapricineno pouze tim ze jsi zmenil cd klic a to bude asi i duvod padu lvl
FoJaNeR___noob
30.06.2016
FoJaNeR___noob
30.06.2016
FoJaNeR___noob
30.06.2016
Lameduck
30.06.2016
Z toho co vidíme, tak jsi při reinstalaci změnil cd klíč, protože nyní hraješ na jiném, než na kterém jsi hrál před ní a nejspíš proto ti nefungovala záloha a resetoval se ti počet připojení.
FoJaNeR___noob
30.06.2016
Není možný. Já mám jen jednu originální hru a klíč mám furt stejný!! Přidával jsem SSD sisk a změnil se mi jen pbguid.
FoJaNeR___noob
30.06.2016
Lameduck dne 30.06.2016 - 19:51 napsal:
Z toho co vidíme, tak jsi při reinstalaci změnil cd klíč, protože nyní hraješ na jiném, než na kterém jsi hrál před ní a nejspíš proto ti nefungovala záloha a resetoval se ti počet připojení.
Lameduck
30.06.2016
Tak to nevím kde je chyba, ale od té reinstalace máš jiný pbguid a změna pbguidu nastává při změně cd klíče.