1) Rad by som upozornil hracov, ze akekolvek provokacie budu trestane. Pokial mate problem s hracom pripadne adminom, napiste na forum pripadne kontaktujte priamo admina na TS alebo na fore. V ZIADNOM pripade neutocte slovne/pisomne na neho na TS, v hre alebo na forume. V tom pripade sa vystavujete postihu za urazky a provokaciu.
Poznamka: Je jasne ze obcas je 'den blbec', ked cloveka nahneva nieco co si normalne ani nevsimne. Spytajte sa ci to nie je prave ten den. Ak nie a ste si isty, kricte. Preco tato poznamka? Pretoze sa zvycajne lustruje zo vsetkych stran ;-) Sam som obcas prekvapeny ako som neadvekvatne reagoval a ospravedlnujem sa, holt 'den blbec' ;-) (nie je nahodou aj dnes?)
2) Prosim hracov, aby nedavali akukolvek reklamu na cudzie servery v hre, na fore, na TS. Je to proti bezne uzitym pravidlam a aj tym (nasim) pisanym.
3) Upozornujem na chovanie poniektorych VIP hracov. V dalsich dnoch dôjde k review (prezretiu) VIP uctov. Pokial ma dany ucet zvyseny spamlevel alebo vykazuje vacsiu mieru 'kazivosti' (bany) bude tento odobraty. VIP hrac ma byt prikladom a prezentovat 4GF komunitu ako taku. Co som si vsimol, v priebehu 3 tyzdnov co som sa znovuobjavil, na toto sa dajako pozabudlo. Najme ma mrzi ked namiesto podpory takyto hraci umyselne provokuju, nadavaju, pripadne davaju reklamu na cudzie servery. Je to nepripustne chovanie ktore sa vymyka pravidlam pre udelenie VIP.
4) admini prosim citajte prispevok v admin sekcii :-)
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních