Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o UNBAN

• Zamčené téma Téma je zamčeno
4 odpovědí na toto téma

Endorphin <3

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
-2
Zdravím mám otázku odhledně mého perma Vím že to můžete brát jako obcházení banu ale z ničeho nic jsem se omylem napojil na 4gf místo promod serveru a zjistil jsem že nemám ban tak jsem si naivně myslel že jsem třeba dostal unban nebo něco takového .Jako mohlo mi dojít že ten ban dřív nebo později dostanu ale myslel jsem že třeba uvidíte že jsem čistej a hraju podstivě jako každý jiný hráč Jen jsem hrál 3 dny tu protože mě nebavilo se celý dny nudit bez lidí ,protože promod už nikdo skoro nehraje takže se chci zeptat jestli by nebylo možné nějakým způsoben žádat o unban Máte skvělou komunitu a vím že jsem tehdy udělal chybu ,ale chybama se člověk učí :) A navíc semnou snad žádný hráč nemá problém :)

PBGUID:7ccb59dd
IP:46.23.60.137

S pozdravem #E# ;)
:4gf: :sm548: :rip:

Příspěvek upravil Endorphin: 21.07.2016 - 18:45

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Ahoj, před necelým rokem jsme tvou žádost zamítli a toto rozhodnutí stále trvá. Zvláště při přihlédnutí k tomu, že sotva jsi dostal ban za obcházení, začal jsi obcházet znovu.

Endorphin <3

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 3 Příspěvků:
-2
Hele kdybych to obešel tak neceknu jenom že já mám asi 3 klíče v počítači ,a navíc nechápu jak třeba Popy mohl dostat unban a já ne :) Taky obcházel atd.. :) Už žádám o unban asi po 4 ,a většinou s tam objeví že mám špatnou pověst atd .. Taky mě nebaví pořád psát topic :)

Příspěvek upravil Endorphin: 23.07.2016 - 10:32

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Nakonec se většina rozhodla, že ještě jednu šanci dostaneš, aby jsi nám ukázal jak jsi se polepšil. Ale vzhledem k tomu, že jak píšeš tvá pověst tě předchází, tak ti unban dávám jen za podmínek zvýšeného spamlvl, hraní pouze přes klienta a odstraníš si z registrů všechny klíče tak, aby jsi tam měl jen jeden, na kterém budeš hrát. Při porušení podmínek unbanu, nebo vážnějšího porušení pravidel se ti ban vrátí zpět.

Endorphin <3

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 3 Příspěvků:
-2
Děkuji mockrát :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních