←  CoD4 Unban

For Gamers Fusion

»

CHEATY?

Locked

, uživatelova fotka trapiiik 2.08.2016

Zdravím komunitu 4GF, prosím o vysvětlení proč jsem dostal ban za ''cheating'', když jsem žádný prográmky nepoužil.. jestli máte nějaký důkaz, tak ho sem prosím dejte.

pb guid: 0bff8520

Děkuji za vyřízení.. :thumbup:
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 2.08.2016

Ahoj, ban jsi dostal, protože podle našeho názoru cheaty používáš i na našich serverech, nejen na ostatních, jak jsi sám přiznal.

Důkaz: Přiložený soubor  Kumarrr.dm_1 (3.16MB)
Počet stažení: 74
Odpovědět

, uživatelova fotka trapiiik 3.08.2016

Ahoj, po shlédnutí dema jsem zjistil, že se jedná a mapu Marketcenter. Já vím, možná je tam pár killů nápadných, ale je to mapa kterou moc dobře každý zná a hráči lezou furt na samá místa.. a navíc jsem byl celou dobu na TSku s Fiskou, který mi občas poradil když umřel.
Já si myslím, že tu máte moc dobré hráče, aby to prověřili protože já jsem nic nepoužil :wacko:
Odpovědět

, uživatelova fotka Brown* 3.08.2016

Ahoj Kumare. Dej si do toho videa WH (vim ze ho mas) a pak se koukni na to video....Co kill tak na ramecek.....opravdu to neni nahoda.
Odpovědět

To si ze mě děláš už srandu ne?.. Jaký rámečky co to tu plácáš.. normální hráči tu říkají že to demo je neprůkazné, že to je asi jen vtip..
- A ty si k tomu vem herní sluchátka protože možná něco uslyšíš :)
Příspěvek upravil KumaR: 3.08.2016 - 15:48
Odpovědět

, uživatelova fotka P@lko 3.08.2016

Obhajuješ se tu hráči..kteří tvrdí,že nic nemáš...dost chabá ůtěcha.
Víceméně jsi v hledáčku již delší dobu,a my jen čekaly,kdy uděláš nějakou tu chybu,což se i stalo.
Vymlouvat se na supr sluchátka které slyší za tebe a pálit na hráče přes zeď,i když ho nevidíš???Nebo běžet suveréně přes půl mapy,jen abys zabil hned 2 hráče,a tvrdil,že jsou to místa kde se vyskytují skoro pořád ??
Moc náhod najednou..nemyslíš?, Co tak se k tomu postavit konečně jako chlap,ok..zapl jsem,chtěl jsem to jen zkusit??
Bohužel tu čítři jen zatloukaj,a zatloukaj.
Odpovědět

Postavil bych se k tomu jako chlap, kdyby bylo proč :)
Jenže když Vy admini, musíte mít vždy pravdu, tak je něco špatně..
Odpovědět

, uživatelova fotka krtoSK 3.08.2016

kumar podla našho nazoru si použival na 4gf cheaty tak sa s tym zmier že si dostal ban
Odpovědět

''našeho názoru'' vážně? takže když někdo vykrade banku a vy si budete myslet že to byl někdo jiný co se stane? zavřou ho?
Odpovědět

, uživatelova fotka krtoSK 3.08.2016

kumar po prezreti viacerych dem si dostal ban taka odpoved ti dufam stači
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 3.08.2016

Dobrá, a co toto demo? Také ti někdo radil a proto jsi dopředu věděl nejen to, že v té chodbě stojí hráč, ale dokonce kde přesně za tou zdí stojí?

Přiložený soubor  kumar.dm_1 (2.39MB)
Počet stažení: 59
Odpovědět

nejdou mi spustit dema, pomoc :((
ale já řeknu klukům na TSKU :)
Odpovědět

To je výsměch, když moje hraní soudí rádoby hráči z 54, kteří nejsou schopní rozpoznat cheaty a potřebují k tomu WHčko. A nedivte se kam to jde, když to řídí taková arogance, mohli by jste se zamyslet. A nechápu, jak může někdo posuzovat videa, když o tom neví vůbec nic.
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 3.08.2016

Dobrá, udělejme tedy dohodu. Dáme ti šanci tím, že počkáme na vyjádření Witika, který jak jsi sám napsal není jen OW hráč. Pokud ti potvrdí že to demo není ani podezřelé, uvážím ještě možnost unbanu.
Odpovědět

Děkuju Lame :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 3.08.2016

nemam pravo se vyjadrovat, ale byl jsem v minulosti "kumar-hunter" a uspesny... v prvnim demu jsem nic jasneho nevidel... vyjadreni Kumara ohledne typickych mist dostalo ale v demu dost na frak.... to jste vsischni tak ujeti, ze nevidite, ze typicka mista na mape mp_marketcenter jsou v demu nepovsimnuta? Nerikam, ze je to demo prukazne, ale kdyz zlodej krici "chytte zlodeje"...???

Vsichni, co se vyjadruji ku prospechu Kumara by meli drzet frasnu, protoze si delate skutecnou az neskutecnou ostudu.... Pokud hrac dostal unban z jakehokoliv duvodu, muze byt znovu permanentne zabanovan jiz z pouheho podezreni, tak co do pfff nechapete? Je mi fakt ouvej z vaseho zastavani se chronickeho cheatera... 3x fuj

4GF nikdy nebanovalo nikoho ucelove, vzdy to bylo s jasnym duvodem a zcela transparentne... Prave kvuli tomu jsem s adminovanim skoncil, protoze jsem se domnival, ze admin na soukromem serveru muze i 99% presnost povazovat za 100%. Muj nazor se ale neshodoval s ostatnimi, protoze ostatni ctili jasne zasady...

Podminky unbanu jsou jasne...
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 4.08.2016

Ve světle nových informací a po konverzaci s Witikem unban zamítám.
Odpovědět
Locked