Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

prosím o potrestani

• Zamčené téma Téma je zamčeno
7 odpovědí na toto téma

eda zyga

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
-2
dobry den chtel bych poprosit o potrestani hrace (mozna admina nebo neco takoveho) Dave101 (sk) .... neustale mi dava potrestani jen kvuli tomu ze sem lepsi jak on vsichni porat nadavaji a nechteji me na serveru. potrestani mi dal ikdyz nenapsal duvod a na demu vidite ze 2x jsem mel ac a on me trestal abych nemohl strilet.. jedine co napsal ze nemam kempit a mel jsem nabehane 7km dohromady coz nemeli ti hraci ani dohromady,. neni to poprve vsdy kdyz se pripojim tak proti me neco ma diky

Přiložené soubory

Pink_Cake

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
89
  • LocationOstrava
Být tebou tak se moc neozývám. Nejen, že chodíš na server, kde se prostě nekempí a ty se pořád zdržuješ jen za jedním rohem, ale taky ses zapomněl pochlubit, že tě posledně nešlo ničím zabít a lítal jsi po mapě a střílel všechno co šlo. Kdybys nekempil /viděla jsem, jak tě to označilo/ a neobcházel tresty tak bys tady teď nemusel plakat.

eda zyga

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 9 Příspěvků:
-2
na demu je cela mapa tak mi ukaz kde kempim a hlavně jsou tam i tvé urážky a to jak jsi plakal ty .. Já nemám důvod jen se vám smeju ze neumite prohrat hru na pc

Pink_Cake

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
89
  • LocationOstrava
Tady nejde ani tak o mapu, se kterou se tady oháníš, ale asi sis nenatočil mapu předtím co ? Myslím tím prdel. Já jsem si přišla odpoledne normálně zahrát a skore neřeším, ale takový člověk, který dělá naschvály a zbytečně provokuje, to je opravdu radost...

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
:locked2:
Odeslaný obrázek

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
Eda, aby som ti to objasnil nikto na YM neriesi skore a ja uz vobec nie (cele YM je o niecom inom ale to ti budem uplne zbytočne vysvetlovať) no styl hry sa bude riesit za kazdych okolnosti a ver tomu ze aj u skalnych hracov bez rozdielu. Skoda ze si si neurobil demo aj z predoslej hry (prdel) kde sme ta prosili ze hrame brokovnicou tak aby si sa prisposobil a nehadzal smoky lebo na YM je bugnuty dym a robi to bordel no ty si nas ignoroval , ale vrchol vsetkeho bol ze ta oznaci automaticky antikemp a ty nie ze by si sa nechal odpravit ale hodis sa do spektu a naspat do hry a to je obchadzanie trestu ( ktory je automaticky ). Preto ta reakcia v dalsej mape. Inak ked sa ti nepacia nase pravidla hraj inde ale ked chces hrat na YM hraj podla pravidiel serveru. Alebo ked prides mame sa vsetci prisposobit tebe ??? :dry:

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
No jestli to bylo na yedli tak do toho se 4gf nemotá....
Odeslaný obrázek

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
V skratke to uzavrieme. Demo som si neprezrel, pretože z príspevku Pinky som usúdil, že sa jedná o demo z inej mapy. Nie je dôvod oberať sa o čas. Možno som si to vyložil celé zle ale nejako sa nemôžem zbaviť pocitu, že tak trošku hráš na rasistickú nôtu. Možno len fakt môj pocit ale môžem ťa ubezpečiť, že tých ľudí poznám osobne a je nám úplne jedno či si čech, morávák, slovák, cigáň alebo mexičan. Komanč ti to môže potvrdť. To len tak na okraj ak by si mal pocit, že sa jedná o nejakú diskrimináciu.
Nechce sa mi tiež stále dookola opakovať, že sme špecifický server a kemp je posudzovaný prísnejšie ako na iných serveroch. Ako písal Dave, keď ťa označil antikemp a ty si urobil to čo si urobil ... jednoducho a stručne povedané ... porušil si pravidlá. To už je na kick alebo pri opakovaní Ban. Čo povie admin na servru je pre teba zákon. Nie je na tebe aby si rozhodoval čo sa na Yeddle môže a čo nie. Ak admin prekročí svoju právomoc tak ho poriešim ja ale nie som dva krát tolerantný k hráčom, ktorý či už v práve alebo nie si slovne dovoľujú na admina priamo na servery. Hlášky typu "jdu si pro tebe na forku" a podobne, nevidím rád. Napísal by si to mne a máš ban, takže buď rád že Dave je tolerantnejší.
Na záver - celá pravda bude asi niekde uprostred. Takže sa všetci nadýchneme, komu nestačí jeden nádych môže aj viac a snažme sa spolu vychádzať. Ty rešpektuj naše pravidlá na Yeddle a pochybujem, že ti niekto na servru bude robiť problémy. Ak to nemieniš akceptovať máš na vyber spustu iných serverov. Je to na tebe. Tým, že to takto ukončím je najlepšie pre všetkých. Ak sa v tom začnem vŕtať tak si to odnesie každý kto je v tom zainteresovaný.
Hodne zdaru.

Prosím lock.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních