Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Spuštěn nový server #65 Tactical

• Nemůžete odpovědět na toto téma
86 odpovědí na toto téma

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034

*
POPULÁRNÍ

Dneska jsme spustily beta verzi Tactical modu

88.86.107.135:29650 4GF.CZ #65 | S&D | Tactical | OpenWarfare | CUSTOM-MAP

server se bude ještě donastavovat tak sem pište návrhy a nápady na upravy a mozne zmeny

PetX

Notepad rat

• V.I.P Člen
  • 394 Příspěvků:
741
  • LocationSlovakia
odstranenie pozicie cloveka s bombou, ked mate bombu vy(ukazuje to 0m a skace to hore-dole)...

inak pekny mod :-)

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
není špatný až na ten běh 5s a du jak ........

Příspěvek upravil Bris: 14.08.2011 - 20:02

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
ale jinak mě moc nenadchl,ale jinak moj názor pouze začína možna dočasně ale zatím #54 vyhrává :D sorry kluci

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14

Zobrazit příspěvekBris dne 14.08.2011 - 20:02 napsal:

není špatný až na ten běh 5s a du jak ........
váha vybavení a vyzbroje se nedostan pod 70kg v akci tak uznej že když ubehneš 100m že to je dost a vojáci musí ubehnout aspon 1km ( ale to nevim asi kecám :D .. ale ta váha je pravda)
Hra je pro zábavu a ne pro rozpravu.
Usmívej se a pomáhej, až ti bude nejhůř pomoc a usměv oceníš také!

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekKnight St. Procedure dne 14.08.2011 - 20:32 napsal:

váha vybavení a vyzbroje se nedostan pod 70kg v akci tak uznej že když ubehneš 100m že to je dost a vojáci musí ubehnout aspon 1km ( ale to nevim asi kecám :D .. ale ta váha je pravda)

váha pravda až nato co nesou obyčejná vyzbroj kolem 50kg až na ten 1km to je blbost,jak kdy a jak v jakým terenu musí ujít až 5km někdy víc někdy mín

Příspěvek upravil Bris: 14.08.2011 - 20:53

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14

Zobrazit příspěvekBris dne 14.08.2011 - 20:51 napsal:

váha pravda až nato co nesou obyčejná vyzbroj kolem 50kg až na ten 1km to je blbost,jak kdy a jak v jakým terenu musí ujít až 5km někdy víc někdy mín
samozřejmně v akci se přepravuji ruzně ale ku příkladu odstřelovači v jižních státech se musí dopravovat i dál samozřejmne s jiným vybavenim než voják
tan 1km byl že v testech se neco dělá a nevim jak ldouho nebo jak daleko musi ubehnout ale neco tam bude a malo ne :)

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
hm Tactical muze byt dobrej chvili jsem z nej mel dobrej dojem, ale mrzi me ze jste tam nechali "nervovy granat" hral jsem to chvili po dlouhe dobe jsem se podival na server a hned me to odradilo ze hry, tohle je vazne skoda.. "nervak" mi zkazil celkovy dojem..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Faye ツ

Corporal Gold

• Sponzor Bronz
  • 123 Příspěvků:
34
  • Locationpobliz Olomouce
Ten nervak bych s tama vyskrtnul taky... jinak se mi to celkem libi.
DOBRA PRACE

A chce to cas na to at si lidi zvyknou na team kill a ne at tam pak breci to je fakt hrozny :) Team Kill ja Team kill a je to luxus !!!
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Mod je zatim v beta testu a urcite veci co tam jsou se budou jeste vypinat nebudu zatim asi radsi jmenovat co ale myslim si ze to hodne lidi potesi :)

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
1. karle jaka je pravdepodobnost ze se ti sprajcne zbran??? 50% ????
2. pokud tak bych byl rad kdybyste upravili OW cod4 server list
3. chci se zeptat budou tam dratky???
4. na me mozna moc dlouhej plant i defus
a za
5. nechapu jak muze stun dat ze krvacis nejak moc to nachapu
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Ten stun by nebylo spatny predelat. Stun te osplepi ale pokud te netrefi do tela tak si krvácení nezpůsobí.
Ten drátek by se hodil - je to realné.
Nervový granát : pokud tě štve, vem si masku. Ja ju mam a nemuzu si ji vynachválit :-)
CHtělo by to taky chanel na TS. Ale jinak je to uplně super mod!
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Každopádně Tento mod se mi líbí moc. I když je to beta a ještě pár věcí bude odebranejch upravenejch a předělanejch. Myslím že budu mít problém rozdělit si čas sem a na 54ku....
A pár poznatků
Nervák bych zrušil... Včera to zabilo protivníka i když měl nastavenou masku. a kolikrát mi do toho vběhli i moji spoluhráči.
běh trochu prodloužil, jak bylo řečeno jsou to trénovaní vojáci kteří nějakou výdrž mít musí.
co se týče zasekávání zbraně, včera se mi to za cca 4-5h hraní nestalo ani jednou.
ale co se týče snížení damage při běhu mi přijde opravdu nesmysl.Je to v reálu nereálné. v tomhle má briky pravdu.
Ale jak si Remi říkal že desert bude odebranej??? proč? voják v reálu když bude chtít si desaerta klidně vezme. nechal bych ho, možná bych mu trochu ubral aby to nebyla tak ultimátní zbraň.
Ale v každým případě si myslím že tento mod se chytne a bude mít své příznivce. Ale myslím že bude trochu konkurovat domovské 54 :-(
A co se ts týče tak bych ho založil...dal bych tam heslo ale VOJTOVI bych ho nedal za žádnou cenu. :-)
Je potřeba slyšet co se kde děje, což přes VOJTU není reálné :-):smiley_emoticons_kingrestless05:kolobok_addon_gamer:
Odeslaný obrázek

Player

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 160 Příspěvků:
132

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 15.08.2011 - 11:16 napsal:

běh trochu prodloužil, jak bylo řečeno jsou to trénovaní vojáci kteří nějakou výdrž mít musí.
ale to potom bude klasické OWčko :)

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekPlayer dne 15.08.2011 - 11:20 napsal:

ale to potom bude klasické OWčko :)

řekl jsem trošku... kdybys včera hrál tak bys souhlasil.. po pár metrech hráč nemohl ani poskočit. jak psal Wilík nejsou to dětkové ze sanatoria ale trénovaní vojáci. Je mi jasná že s plnou polní se nedá běhat kilometr ale určřitě o něco víc než bylo včera nastaveno. a po tom unavení ještě to spomalení....
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
1. nervak pryc, stejne tak stun... ponechat flash a smoke ala promod
2. lehce prodlouzit beh... jak vcera rekl cleaner k soucasnemu stavu: takovy vojak by proverkama neprosel
3. pokud uprava deagla, lepe zrusit uplne - pokud z deagla nebude nejlepsi snipa, tak nema smysl ho pouzivat :)
4. moznost kratkeho defusu tzv. drat - od toho telefonku jde prece kabel (jestli ma telefonek cernobilej nebo barevnej displej bych Termixi neresil) :)
5. lepsi rozliseni obou tymu s cilem redukovat teamkilly - vcera vybehnu z respu, zaujimam taktickou pozici a nebyl jsem na miste ani 2s a sejme me vlastni snipa z respu - to pak cloveka ani nezajima, ze dotycny napise "sry"
6. moznost sebevrazdy - pokud ma hrac zlomeny nohy a jeho rychlost pohybu je 2cm/3dny, pak je zbytecne cekat 2 minuty na konec kola, takovy vojak pochopi, ze je to v ..piiip.. a pomuze si od trapeni sveho i spektujicich a cekajicich kolegu

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekBriki dne 15.08.2011 - 12:19 napsal:

1. nervak pryc, stejne tak stun... ponechat flash a smoke ala promod
2. lehce prodlouzit beh... jak vcera rekl cleaner k soucasnemu stavu: takovy vojak by proverkama neprosel
3. pokud uprava deagla, lepe zrusit uplne - pokud z deagla nebude nejlepsi snipa, tak nema smysl ho pouzivat :)
4. moznost kratkeho defusu tzv. drat - od toho telefonku jde prece kabel (jestli ma telefonek cernobilej nebo barevnej displej bych Termixi neresil) :)
5. lepsi rozliseni obou tymu s cilem redukovat teamkilly - vcera vybehnu z respu, zaujimam taktickou pozici a nebyl jsem na miste ani 2s a sejme me vlastni snipa z respu - to pak cloveka ani nezajima, ze dotycny napise "sry"
6. moznost sebevrazdy - pokud ma hrac zlomeny nohy a jeho rychlost pohybu je 2cm/3dny, pak je zbytecne cekat 2 minuty na konec kola, takovy vojak pochopi, ze je to v ..piiip.. a pomuze si od trapeni sveho i spektujicich a cekajicich kolegu

Stímhle jsem ochoten souhlasit.
Je fakt že rozeznat kdo je kdo je občas těžké.
No a stím deaglem bych se zamyslel. každej má možnost ho nosit, tak bych ho nechal.
Drátek je pravda že možnej je.
nervák a stun pryč 100% souhlas.
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Kluci osobne jsem proti dratku a to jen z toho duvodu ze je to tactical takze by to chtelo eliminovat na tomto modu velke rushery a chovat se takticky.
pak ten deagle ukazte mi nejakou armadu v reale kde nosej deagly? sami vite ze deagle je ultimatni snipa.takze zde jsem pro zruseni obou deaglu.
A osobne jsem navrhoval aby Remi zapl minimapu ale zatim bez uspechu osobne bych byl za minimapu uz jen kvuli omezeni team killu doufam ze ho ukecame

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 15.08.2011 - 12:41 napsal:

Kluci osobne jsem proti dratku a to jen z toho duvodu ze je to tactical takze by to chtelo eliminovat na tomto modu velke rushery a chovat se takticky.
pak ten deagle ukazte mi nejakou armadu v reale kde nosej deagly? sami vite ze deagle je ultimatni snipa.takze zde jsem pro zruseni obou deaglu.
A osobne jsem navrhoval aby Remi zapl minimapu ale zatim bez uspechu osobne bych byl za minimapu uz jen kvuli omezeni team killu doufam ze ho ukecame

Dobrá deagla si vypněte... :-)
Ale na druhou stranu ukaž mi armádu kde má každej v kapse radar aby viděl kde má kolegy.... minimapku ano ale max planty. Přeci i v reálu máš mapu aby jsi věděl kde máš cíl.
s tou mapkou kde bys viděl své by to bylo až moc snadný...
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
K4rl301, ty kluku... Termixxx to napsal rychleji nez ja... zatim bych na minimapce nechal i bombu, prece jen jeste nejsme vsichni z tymu na tsku, zlepsi se tak prehled.

rychlej defuse? jednoznacne ano, predstav si situaci: jsi sam, na plant miri 4 sniperi + v tesne blizkosti 2 vojacci se samopalama... sance nulova... ale takovy kamikadze s rychlym defusem

Příspěvek upravil Briki: 15.08.2011 - 13:00

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
njn kdyz moc netaktizuji a hraji kazdy sam za sebe protoze se nemuzou domluvit tak se nedivim ze ti co nemaj masky do toho nervu vbehnou :-) od té doby co mám masku mě nezabil nervem ani přítel ani nepřítel.

Ohledně TS : je celkem nevýhoda že když se domlouváš přes TS tak tě slyší všichni včetně nepřítele. Možná by pomohl voice chat ve hře.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Termixi ten radar je zatim spis kvuli tomu aby zbitecne nebyli team killy vem si tmavou mapu budes sniper a pred tebou tvuj rusher budes mit zaple nocni videni takakorat zabyjes zbytecne sveho viz ja vcera nechtene brikiho.
Jinak rychlej defuze stale jsem a budu proti ma to byt o tactice a ne o kamikaze nebo tam dat minimalne 8 dratu tudis 1/8 sance ze se trefis

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc
puvodni navrh byl ts kanal pro kazdej tym zvlast ne?

Příspěvek upravil PrasoPes: 15.08.2011 - 14:39

Odeslaný obrázek

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
zdravím, mě to vyhovuje jaký to je ted. Akorát když jsem si dal lékárničku tak než se s tihnul vyléčit tak umřel, jestli by to šlo nějak nastavit když se zmáčkně lekárnička, tak aby v tý doby léčby neumřel.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekKopA HnojE dne 15.08.2011 - 15:01 napsal:

zdravím, mě to vyhovuje jaký to je ted. Akorát když jsem si dal lékárničku tak než se s tihnul vyléčit tak umřel, jestli by to šlo nějak nastavit když se zmáčkně lekárnička, tak aby v tý doby léčby neumřel.
ono to tak ale v realu neni, ze kdyz se objevi pomoc (obvaz), tak je jasny, ze neumres...
kopo, znamena to jedine, byl jsi nahitovanej tak moc, ze bys to neprezil, i kdyby jsi mel me vedle sebe. Stejne plati o hitu s pomalym krvacenim, postupne se dostavas do tzv. hemoragickeho soku, kde ti obvaz nepomuze.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Vytvořil jsem na TS (Teamspek 4GF.cz) kanály. Využijte této taktické výhody proti protihráčům a připojte se na TS: ts.4gf.cz

#65 S&D Tactical CUSTOM MAP

• Marines / S.A.S

• OpFor / Spetznaz

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224

Zobrazit příspěvekPrasoPes dne 15.08.2011 - 14:38 napsal:

puvodni navrh byl ts kanal pro kazdej tym zvlast ne?

Ale to musíš třeba po každé mapě shazovat hru do lišty a přepínat se na TS so správného kanálu.. Já sem rád že mi to codko vůbec jede né se každých 20-30 minut snažit dostan na plochu. Myslím že voicechat přímo ve hře je rzumější řešení.

Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekVojtaspocitac dne 15.08.2011 - 15:23 napsal:

Ale to musíš třeba po každé mapě shazovat hru do lišty a přepínat se na TS so správného kanálu.. Já sem rád že mi to codko vůbec jede né se každých 20-30 minut snažit dostan na plochu. Myslím že voicechat přímo ve hře je rzumější řešení.

Vojto není problém aby vyskočil do hry jeden hráč kterej popřípadě hráče přehází jak je třeba. nehledě na to že stejně budou všichni za chvíli v jednom kanálu :-)
A Karle, vím že je to na to dobrý, ale v reálu jseš někde večer se snipou a před tebe si vleze tvůj pěšák. Je mi jasný že ten dotyčnej mrtvej z tvého týmu bude prskat, ale zase je fakt že dát Esc a kouknout na mapu není zas takovej problém :-)
Odeslaný obrázek

Medvěd

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
125
no tactikal parada jen bych malou pripominku neslo by tam soupnout trosku okolniho hluku si tam pripadam jak v kostele dikuji

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14
Zdravim :) :paladin: je to pekný mod a ocenil bych kdyby šel airstrike a heli jako v normalu protože to normál je ale za více killu. jinak do hry bych zasadil posatvu doktora aby mohl ošetřovat zraneni nohou a rukou (u nohou by to mohlo být že by byl v last stendu a mohl mit primarni zbran a u poraneni rukou by to bylo že by mohl behat ale mel jen pistolku) a k tomu jak zjistit co vám je bych navrhoval dat na obrazovku panacka kde by bylo cervene znazornene co se mu stalo. jinak by šlo od doktora ziskavat obvazy ale max. jen 3 pokud by byli vycerpany tak se muze jit doplnit k doktorovi.
K rozlišeni : měli by ste znát nebo aspon umet odhadnout maskace kdo jake má a ve velace je castá vec ze se strileji navzajem .. bohužel.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekKnight St. Procedure dne 16.08.2011 - 20:37 napsal:

Zdravim :) :paladin: je to pekný mod a ocenil bych kdyby šel airstrike a heli jako v normalu protože to normál je ale za více killu. jinak do hry bych zasadil posatvu doktora aby mohl ošetřovat zraneni nohou a rukou (u nohou by to mohlo být že by byl v last stendu a mohl mit primarni zbran a u poraneni rukou by to bylo že by mohl behat ale mel jen pistolku) a k tomu jak zjistit co vám je bych navrhoval dat na obrazovku panacka kde by bylo cervene znazornene co se mu stalo. jinak by šlo od doktora ziskavat obvazy ale max. jen 3 pokud by byli vycerpany tak se muze jit doplnit k doktorovi.
K rozlišeni : měli by ste znát nebo aspon umet odhadnout maskace kdo jake má a ve velace je castá vec ze se strileji navzajem .. bohužel.
a do prace mam chodit kdy?

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14

Zobrazit příspěvekBriki dne 16.08.2011 - 21:18 napsal:

a do prace mam chodit kdy?
:D tak určite že to nebude hned jen jestli to pujde a co :)

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Prima MOD. Pro mě jednoznačnej průšvih,rozeznávání spolu a protihráčů.Absolutně nevím,kdo je kdo a buď zastřelím vlastího nebo vejrám na nepřítele,protože si nejsem jistej kdo to je :D A v tom případě jí koupím hned. DEAGLE je hrozně silná.Buď jí opravdu ubrat nebo zrušit úplně. Jinak je snad vše v pohodě.Třeba si ještě na něco vzpomenu.Hlavně to rozpoznání teamů :D Vlastně jsem si vzpoměl :D Zasekávání zbraně.Nehrál jsem dlouho,snad 2 mapy a ještě ne celé a zbraň se mi sekla snad 4x,což beru jako hodně velké číslo :(.jednou dokonce se sekly obě.
Odeslaný obrázek

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA
cs all...SUPER MOD... :clap3: velka vdaka za tuto myslienku a sprevadzkovanie servra. Chcem len doplnit co uz pisal Briki: pokial mas tazky uraz - vyvrtnuti clenok a pod. nema fakt zmysel dalej bojovat v hre - mozno by bolo vhodne zvysit rychlost pohybu aspon na par maetrov - mozno 10 a potom nech sa vleciem, ale nech sa aspon schovam a netrcim ako terc na placi, ved i v reale dokazem s takymto clenkom prebehnut cca 10-20 metrov. Druha vec je rozlisenie hracov - su s tym fakt problemy a jedine zatial mozne riesenie je cez ESC a mapu si to overit, co je ale zdlhave. Inak taky adrenalin som asi este na CoD nezazil ako pri tomto mode...je to balada :housle:
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Pravidlá a informácie 4gf

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
ak to pojde takto dalej, mozeme chystat dalsi klon serveru :D

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
rozpoznavanie hracov je v celku v pohode a aj ked sa ti obcas stane ze z reflexu zabijes svojho to k tomu patri. Prides o body co je dostatocny trest. Rozpoznat sa nadialku nedaju akurat hejkali ale ty sa mozu vypnut a snipu si budes moct vybrat aj s normalnim skinom hraca. Co si myslim ze by bolo fer je pridanie bodov zato ze ta zabije vlastny hrac. Stava sa ze ta zabiju hned na zaciatku kola a ti potom cumis na hru 5 minut nie vlastnou chybou bola by to taka satisfakcia. To co druhemu ubere tebe prida, myslim si ze je to fer a ani sa to neda zneuzivat kedze to co tebe prida inemu ubere :D

Příspěvek upravil Wiliam Wallace: 17.08.2011 - 16:32

Medvěd

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
125
prosim pekne porad me pise na G3 ze mam script a to me udela jen kdyz jednou vystrelim dik ze se na to kouknete

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14
K tem teamum bych uveřejnil třeba sem na servr kdo jake má maskáče aby sme si to mohli procvičit vim že USA maj ACU maskace (digitaly) a SAS maj cerné kombynezy a takovou svetlo cernou smesku podobne te kombyneze maj SpetzNaz, OpFor maj turbany a taký svetlý oblečení.
S pozdravem preji pekný den :) :paladin:

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
nwm jak vi ale ja osobne byl ty jmenovky VIPNUL UPLNE kdyz uz real tak uplne.
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Pokky

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • 54 Příspěvků:
18
  • LocationOstrava
Zdar,
1. Přidal bych do modu možnost zavolání letecké podpory, ale naváděl bych ji pomocí mapy do nějakého kvadrantu a pro přesnější navádění (např. nějaké opevněné pozice) bych dal Laserové ozařovače cílů (postačí i nějaké laserové ukazovátko) :D pro lepší navádění v daném kvadrantu. Ještě jsem zapomněl napsat že tu podporu by si zavolal pouze radista.
2. Zrušil bych sklopení zbraně při výskoku ale pouze zvětšení rozptylu střelby takže by ses trefil tak na max. 5 metrů
3. Nevím jak to je ale střílení při střílení od pasu bych taky zvedl rozptyl.
4. Bylo by dobré mýt velké mapy aby si tým naplánoval trasu postupu třeba jedno kolo by trvalo třeba i 30min.
5. Nevím jestli by to šlo do hry dát, že by tým si na začátku rozdělil materiál třeba pancéřovník by vzal RPG-7 kulomet Minmi apod. Někdo ten označovač, někdo radio atd.
6. Tým by byl na TSku aby se mohl lépe koordinovat a provádět manévry ... aby třeba fungovaly jako mechanizované družstvo.

To je asi vše co jsem chtěl napsat :D

Příspěvek upravil Pokky: 19.08.2011 - 09:58

11 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 11 návětěvníků, 0 anonymních