Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

M200 pre OW

9 odpovědí na toto téma

SOAP

Private 1st Class

• Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Čaute všetci... Mám jeden nápad, ktorý som zahliadol počas prezerania videí na YT... išlo o nejaký druh upraveného OW modu (only snipe) a mali ta pravdepodobne exportnutú M200 Intervention aj s tlmičom z MW2... Nedalo by sa niečo také pridať aj na tento váš mod napríklad nahradiť M21 silenced touto M200 sil. a nastaviť ju ako M40 s damage barretu (M200 je antimateriálová puška) a znížiť jej dostrel ako je tradícia pri tlmičoch... myslím že by to bola super snipa hodná 65levelu...

Tu je to vidko: http://www.youtube.c...h?v=qiITiurTbpA

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Hmm...pekne, uz by to chcelo niecim nahradit :-)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7

Zobrazit příspěvekmnaauuu dne 15.08.2011 - 14:51 napsal:

Hmm...pekne, uz by to chcelo niecim nahradit :-)

Aj ja si myslím bolo by to super oživiť trochu... mohli by ste to stihnúť do budúceho updatu ak by sa to schválilo? myslím že po tom čo ste dokázali s tým modom urobiť (XM8) tak by to nemal byť pre Vás problém... vyzerá presne ako v MW2 čiže asi je to export... Možno by ste jej mohli dať inú textúru (ako barrettu atd.) napríklad nejaký woodland digital a scope klasiku ako má M40 fajný kríž, ak ste puntičkári tak môžte vymyslieť aj nový... :D Bol by to originál v tomto móde... :)Robil som aj menší prieskum na serveri a hráčom sa to tiež pozdávalo... :)

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
tuhle snipu zastak moc v lasce nemam :D
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Mezi moje oblíbené snajperky nepatří, ale v MW2 si ji lidi chválili kvůli její přesnosti.

SOAP

Private 1st Class

• Topic Starter
  • Člen
  • 41 Příspěvků:
7
Ved to je jasne, 100 ludí 100 chutí... ja si myslím že by to bola fajn zmena... tá M21 silenced nie je taká štavnatá... :D Ja som rozhodne za, je to moja obľúbená zbraň a nie kvôli MW2... :) Navyše by to pasovalo k 65 levelu... ved v skutočnosti je to jedna z najlepších pušiek (najpresnejších) a s tlmičom genialita... mám rád ked ma nie je počuť na kilometre :D

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
S tou M21 silenced souhlasím, jak jsem se na ní těšil, tak mě nakonec zklamala, přestože M21 v základu, nebo scoped mám rád. Myslím si, že by to byl dobrý krok kupředu, kdyby se nějaká zbraň obměnila, nebo přidala.

Happy

Recruit

• Sponzor Bronz
  • Others: Člen
  • 18 Příspěvků:
7
jsem taky pro aby se sem přidala zase nějaká nová zbraň a já sám jsem stouto snipou hrál a je to luxus :)

Guest_Ibiza_*

• Host
Já se také přikláním k tomuto nápadu.

Long Trang

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
2
  • LocationHumenné, SVK
Tiež sa prikláňam....ale teraz spravili OW2 a vraj sa zaoberajú najmä tomu...ale podľa mňa to pôjde dolu ako zombiemod...bolo by to spestrenie....pekný nápad, na MW2 som sa dennodenne vyžíval v Headshotoch :D

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních