Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
GEORGE.cz
Těm co mě ublíží odpouštím , ale nezapomínám...ani nevracím... Život Ti to vrátí dvojnásobně!!!
18.01.2014 17:49
GEORGE.cz
„KDYBY NĚKTEŘÍ LIDÉ SPADLI Z VÝŠKY SVÉHO EGA NA VÝŠKU SVÉHO CHARAKTERU, TAK BY TO URČITĚ NEPŘEŽILI“
7.01.2014 19:02
GEORGE.cz
„Když šíp mine cíle, střelec viní z toho sama sebe, a ne druhého. Tak jedná i člověk moudrý.“ Konfucius
1.12.2013 22:02
GEORGE.cz
Život je krasnej ale ma i druhou stranu neni vše růžoví jak to vidÍte kolem ale uvnitř se skrývá celej člověk jakej doopravdy je....
20.10.2013 22:13
GEORGE.cz
Dřív,než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: obuj si moje boty a projdi moji cestu, projdi moji minulost, pociť moje slzy, zažij moji bolest,projdi roky, které jsem prošel já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopl já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš.
11.10.2013 21:19
GEORGE.cz
Pokud jsou v mých projevech vynechána písena, znamená to jen jedno: Tu tuhou klávesnici jsem stále nezničil.
6.10.2013 18:10
GEORGE.cz
“Každý noob (až na pár soudných výjimek) sám sebe považuje za vynikajícího hráče a to, že nedokáže zničit každého ve hře, je důsledkem konspirace.” "Dobrý hráč bude lepší, zatímco slabší dostane další impuls jak se zlepšit. Nebudeme podporovat "lamky" (We’ll not grind nor think for weak)"
27.09.2013 17:19
-
GEORGE.cz
Smudlo ty ses z toho jednoho foru uplne hotovej,jen cekam kdy te to prejde nebo naopak,az to napises nekomu komu si to psat nemel a to potom bude mela.
28.09.2013 20:37 -
-
GEORGE.cz
Není umění zemřít za svou zem.Ale donutit ty druhý bastardy aby umřeli za tu svou !
24.09.2013 09:16
GEORGE.cz
Muž A: "Používáte při balení holek nějaké zajímavé hlášky?" Muž B: "Vesměs ano." Muž A: "A která vám zabírá nejvíc?" Muž B: "Necítíš z tohoto hadříku chloroform?"
23.08.2013 15:23

Tento status dosáhl maximálního povoleného množství odpovědí