Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

GEORGE.cz
Těm co mě ublíží odpouštím , ale nezapomínám...ani nevracím... Život Ti to vrátí dvojnásobně!!!

GEORGE.cz
„KDYBY NĚKTEŘÍ LIDÉ SPADLI Z VÝŠKY SVÉHO EGA NA VÝŠKU SVÉHO CHARAKTERU, TAK BY TO URČITĚ NEPŘEŽILI“

GEORGE.cz
„Když šíp mine cíle, střelec viní z toho sama sebe, a ne druhého. Tak jedná i člověk moudrý.“ Konfucius

GEORGE.cz
Život je krasnej ale ma i druhou stranu neni vše růžoví jak to vidÍte kolem ale uvnitř se skrývá celej člověk jakej doopravdy je....

GEORGE.cz
Dřív,než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: obuj si moje boty a projdi moji cestu, projdi moji minulost, pociť moje slzy, zažij moji bolest,projdi roky, které jsem prošel já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopl já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš.

GEORGE.cz
Pokud jsou v mých projevech vynechána písena, znamená to jen jedno: Tu tuhou klávesnici jsem stále nezničil.

GEORGE.cz
“Každý noob (až na pár soudných výjimek) sám sebe považuje za vynikajícího hráče a to, že nedokáže zničit každého ve hře, je důsledkem konspirace.” "Dobrý hráč bude lepší, zatímco slabší dostane další impuls jak se zlepšit. Nebudeme podporovat "lamky" (We’ll not grind nor think for weak)"

-
GEORGE.cz
Smudlo ty ses z toho jednoho foru uplne hotovej,jen cekam kdy te to prejde nebo naopak,az to napises nekomu komu si to psat nemel a to potom bude mela.
28.09.2013 20:37 -
-

GEORGE.cz
Není umění zemřít za svou zem.Ale donutit ty druhý bastardy aby umřeli za tu svou !

GEORGE.cz
Muž A: "Používáte při balení holek nějaké zajímavé hlášky?" Muž B: "Vesměs ano." Muž A: "A která vám zabírá nejvíc?" Muž B: "Necítíš z tohoto hadříku chloroform?"