Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Kasťa
Hlavní rozdíl mezi velbloudem a člověkem: Velbloud může celý týden pracovat a nemusí pit. Člověk může pít celý týden a ani den pracovat.

sagar1
Není pravda, že by svět byl lepší, kdyby vládly ženy. Taky by válčily, jenom by odmítaly říct proč.

Kasťa
Mám rád pivo. Někdy si dám na oslavě narozenin, někdy za to že skončil komunismus, a někdy jen jako důkaz, že lednice dobře chladí. Dave Barry

Anti-Klokanhero
Už jednou jsem viděl video jak rozhodčí namlátil dvoum, tohle je něco podobnýho. http://cdn.hugelol.org/i/120668.gif

Smoky®
Až za 1 000 let najdou můj notebook, bude jeho klávesnice výborným zdrojem informací o tom, jak se lidé dříve stravovali.

-
Smoky®
v pořádku ja taky, hraju mechwarrior online, nejakej ten tancik bych jim zaslap do zeme.
11.07.2013 08:31 -
-

*X-Man*
Som aky som neda sa stym nic spravit raz uz taky som a mozte ma zato aj zabit
)

*X-Man*
Som aky som neda sa stym nic spravit raz uz taky som a mozte ma zato aj zabit
)

GEORGE.cz
Uplakánkům kapesníčky. Paranoidním konspirátorům knihu "Jak najít spiknutí snadno a rychle", hlupákům špetku sebereflexe a všem normálním lidem hezký den