Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

smudla
člověk ponořený do alkoholu je z hospody vytlačován silou vztlakovou, která se rovná součtu účtů, které má zaplatit.

GEORGE.cz
Muž A: "Používáte při balení holek nějaké zajímavé hlášky?" Muž B: "Vesměs ano." Muž A: "A která vám zabírá nejvíc?" Muž B: "Necítíš z tohoto hadříku chloroform?"

Mysacek
ten pocit když ti dojde PC a nedali kněmu napájecí kabel od zdroje. W_W_W_W_W_W_W_W

GEORGE.cz
Arnold Schwarzenegger to má dlouhé. David Rath to má krátké. Madonna to nemá vůbec. Papež to má, ale nepoužívá to. Co je to?

GEORGE.cz
Otázka Jedna topinka se smaží deset minut, tedy pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dvě topinky vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky?

Lameduck
V posilovně, kam chodím, mají nový stroj! Včera jsem ho vyzkoušel a super... Teda vydržel jsem jenom tak půl hodiny, než mě začalo bolet břicho..... ale má fakt všechno! Kit Kat, tyčinky Mars, Red Bully, Coca coly, brambůrky...

KOVA
Sex: Žena: auuu, že nevíš co mám?.............. chlap: hmmm jasně........... žena: ty vole, křeč v noze........