Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

GEORGE.cz
„Platí všeobecný zákon, že uděláte-li šťastným někoho druhého, uděláte šťastnými také sami sebe.“ – Dexter Yager

sagar1
Sotva jedna čtvrtina lidí dokáže v životě alespoň polovinu toho, co by mohla vykonat.

-
Lameduck
A jestliže každá mince má rub a líc, tak když je Bůh, tak musí být i druhá strana. A jak víš, že za tu nespravedlnost o které jsi psal není zodpovědná právě ta druhá strana, že házíš vinu na Boha?
11.04.2013 10:02 -
GEORGE.cz
Já???? hmmm tak já sem udělal aby segra umřela na raka a syn se zabil v autě hmmm dobře tedy už můžu i zato!!!
11.04.2013 10:06 -
K4r3l01
LooooL Ge jsi nehorázně stahovačnej nikdo zde nenapsal že za to můžeš ty ale házet vinu na boha to není správné.víš já se držím toho že každý je strůjcem svého osudu.
11.04.2013 10:19

smudla
Některé ženy jsou strašně dětinské. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila všechny moje lodičky.

Smoky®
Dobré ráno,
aneb zpocené probuzení Šmudlovo
a strašné utrpení tankistovo.
Kdy vstávají hrůzou vlasy,
když tanku upadnou pásy.
Kanón taky křivý jest,
stranou musí jíti čest,
Když pancéřování začíná téct, nezbývá nic jiného nežli utéct.
aneb zpocené probuzení Šmudlovo
a strašné utrpení tankistovo.
Kdy vstávají hrůzou vlasy,
když tanku upadnou pásy.
Kanón taky křivý jest,
stranou musí jíti čest,
Když pancéřování začíná téct, nezbývá nic jiného nežli utéct.