Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

GEORGE.cz
Ptá se syn tatínka programátora: "Tati, proč Slunce vychází na východě a zapadá na západě?" "Funguje to, tak to nech bejt!"

Smoky®
můj výskyt o víkendu:Horolezecký klub HOKET zve všechny své členy a příznivce na JARNÍ LEZENÍ. Bude se konat od pátku do neděle 10. – 12. května 2013 na „Obrvegrech“ v Horním Sedle za Libercem, v Lužických horách.

smudla
Dříve to měli žáci ve škole lehčí. Třeba za vlády Karla IV. končil dějepis na straně osmnáct!

eSpirit Alien
Ahoj, jsem Alien, jsem v teamu eSpirit a hraji lolko a nyní budu hrát i cod4 zde na 4gf.

KroxXxZjeE
ste skurveny čuraci, vaše vyjebane forum je tak zkundey ze se na to neda koukat vy zkurvisini doufam ze chytente rakovinu pičo od psa more.

GEORGE.cz
Ženy jsou jako bazény: Náklady na jejich údržbu jsou v porovnání s časem, který v nich trávíme, příliš vysoké.

smudla
"Copak je s tím králíkem, co mi ho chtěl otec poslat?" "Já nevím pane učiteli, ale on už zase žere."

Coach
Dneska mi bylo řečeno, že žiju v pohádkách a mám nerealistický pohled na svět. Ty vole málem jsem spadnul smíchy ze svýho jednorožce

smudla
Manžel se ptá manželky: "Koupila by sis boty, kdybys neměla nohy?" "No samozřejmě, že ne!" "Tak proč si kupuješ podprsenku?"