Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Smoky®
tak vám takhle přemýšlim a vymyslel jsem bezedný půllitr, ale jak jsem tak vymýšlel další vynález a pivo mi vyčpělo, tak jsem se nasral, rozbil půllitr a podáplil plánek.

G4S-Parek_CZ
Pokud se na něco chcete zeptat, neptejte se jestli se můžete zeptat, ale rovnou se zeptejte...

-
K4r3l01
ti pěkně děkuji no dlouho se neuslyšíme
kdyz jsem to ted tak nejak pocital tak me to vyjde na 10t novej zdroj deska ramky grafika a disk takze nic moc
22.09.2012 11:30 -
-
K4r3l01
zalezi na tom co to je a jestli by podporovala athlon II X4 640
a pokud j tak by to bylo supr urcite by se hodila ale nejvissi priorita je zdroj na tenhle uz nic noveho nenapojim
22.09.2012 12:52

smudla
"Chtěl bych umřít jako můj dědeček ve spánku s úsměvem na rtu, ne v hrůze jako těch 30 lidí, které vezl v autobuse.."

smudla
Zvířátka se začla chovat jako lidé a vyrazily na dovolenou: Lišák vyrazil s manželkou , Osel s milenkou , Vůl s celou rodinou, A kanec jel sám a čekal jaká svině se přidá!

Lameduck
Kdyby se automobil pohyboval silou lidské blbosti, museli by někteří brzdit i do kopce.

youko Kurama
V každém období svého žívota člověk pomalu dospěje, až se najednou zarazí a zjistí, že si stěží vzpomíná a poznává své dřívější ja