Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

GEORGE.cz
Nesnaž se zakrýt něco, co jsi provedl úmyslně. Svět je tak malý, že dotyčný se to stejně dozví.

-
Komanc
Nemám rád hráče co chodí na server jen pro cílenou provokaci,obzvláště takový co měly jinde nastarosti server, a svím přístupem stratil veškerou návštěvnost serveru.
13.12.2012 11:45

GEORGE.cz
„Zrušili jsme veřejné domy, zrušíme i veřejné chodníky!“ - „To nemůžete srovnávat, to je rozdíl.“ „Já v tom žádný rozdíl nevidím, bordel jako bordel.“

GEORGE.cz
Skutečný charakter se neprojeví v pomíjivých heroických činech, ale v úderech, kterými jsme vystaveni ve všedním životě.

Tyna Pääjärvi Svensson
čumím z okna ven, koušu se nudou, slyším hlasy ptám se, když už tu budou dohání mě paranoja, šílený hovězí a sója diskuzní fóra hovna kecy smrad nemůžu spát .......

smudla
Přijde ráno Nečas do poslanecké sněmovny v domění,že je první, a vidí ,že už tam sedí Karel Schwarzenberg. Pomyslí si: buď přišel dříve jak já a nebo tady spí od včera
.

ChooSe.
Tak po čtyrech měsících zase zpátky. Tentokráte bez vulgarit a podobných věci. Prospělo mi to, abych pravdu řekl.

Smoky®
dneska jedu na srbsko, bude-li se nekdo pohybovat v okoli skal tak me tam uvidi jak lezu v dresu 4gf a pak muzem dat klidne pivko

-
-BB-
Já Ti klidně pošlu vnitřnosti z mého starého pc, ale nevím zda-li by Ti k něčemu byly .. v tom se moc nevyznám :/
5.10.2012 15:42 -
-