Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

SaSAno
U soudu: "Poznáváte ten budík?" - "Ne!" - "Odveïte ho." Druhý den: "Poznáváte ten budík?" - "Ano." - "No vida, a kde jste jej viděl?" - "Včera jste mi ho ukazoval!"

Lameduck
Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které nemají rádi.

mnaauuu
Na pracu treba ist zlahka a opatrne, aby sa nam nedajboze nezlakla a neutiekla.

SaSAno
Milí hateři Justina Biebra, Justin Bieber mi zachránil život. 9. Března roku 2009 jsem byl v kómatu na 6 měsíců po těžké autonehodě. Jednoho dne my sestříčka zapla rádio a zrovna hrála Justinova písnička. Tak sem se zvedl a to rádio vypl.
:D:D:D

-
mnaauuu
Do nedavna som ani nevedel, ze niekto taky existuje. A potom som pochopil, ze ma za sebou velke prachy v PR. Co sa neda pocuvat, to do teba natlacia, ked za to zaplatia. Casto opakovane veci sa stavaju skutocnostou
6.07.2012 11:32 -
Lameduck
... aneb pravdou se stává to, čemu lidé uvěří bez ohledu na to, jaká je skutečnost.
Jinak mě u něho přišlo takový divný i to, že v 15-ti zpívá o lásce jako by mu bylo min. 30. Jako kdyby už toho v této oblasti hodně zažil a zkusil. Možná jen můj pocit.
6.07.2012 13:05 -

Smoky®
nekdo ze zlina ci okoli? v tuto chvili se valim na revice u pivka a vody, kdo je z okoli at mi napise PM a dame klidne zitra sraz odpoved si vyzvednu zitra ci dnes vecer

Smoky®
fireshow bude letos takova horsi pri odrezavani sroubu jsem se rizl do ruky, rezavou pilkou na zelezo

Smoky®
http://forum.4gf.cz/...soutez-o-kalbu/ pls kdo ještě nehlasoval, zda-li by mohl přidat hlas