Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Tr0jAN
Možno neskoro, ale som konečne zmaturoval a mám teďkom plnúúú ...... prdel času ! TAKŽE WOT A COD JEDEEE !!!

٩(͡๏̮͡๏)۶ .....
Kromě čaroděje jsem i hypnotizér a umím Vám pomoci od problémů,třeba kdo má komplexy ze skoro prázdného finančního účtu tak mu poradím pošlete mi zbytek peněz a komplexy budou pryč,když se konto vyprázdní,pak mi za poskytnuté rady a služby můžete i zaplatit

-
-
nerW
diky, nerwy v tahu uz treti tyzden, ani na 4gf velmi nechodim lebo tam zavanam BANomtaky som nastelovany
1.06.2012 14:22 -

-
Marsal_Konev
Dohráno Sniper Elite 2 a musím uznat super hra, ale časem to sklouzne ke stereotypu. Ale jinak super, těšil jsem se na ni.
29.05.2012 14:36 -
⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
Je super a urcite se to ohraje,ale dostal sem testovaci key na Diabla3 tak uz je nainstalovany
30.05.2012 06:14 -

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
8.6.nebo 9.6. srazik Brno pivnice,nebo cajovna,zajemci kontaktujte me podrobnosti upresnim ...

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus
8.6.nebo 9.6. srazik Brno pivnice nebo cajovnam zajemci kontaktujte me podrobnosti upresnim ...

Bulos123
Sázejí se dva v hospodě: „O pět piv, že se kousnu do oka!” „Platí!” Vytáhne si z hlavy skleněné oko a kousne do něj. Vypije vyhraných pět piv a hlásí: „O pět piv, že se kousnu i do druhého oka!” „To není možné, abys měl obě skleněné! To bys neviděl! Platí!” Vytáhne si z úst umělé zuby a kousne se do zdravého oka. Vypije vyhraných pět piv a hlásí: „O jedno pivo, že tě pochčiju a budeš suchej!” „Platí!” Vyjdou před hospodu, vítěz předchozích sázek rozepne kalhoty a na toho druhého těch vyhranýc...

-
Bulos123
Vyjdou před hospodu, vítěz předchozích sázek rozepne kalhoty a na toho druhého těch vyhraných deset piv zase vypustí. Ten vstane, crčí z něho a říká: „Troubo, vždyť jsi říkal, že budu suchej!”
„No, taky tě musím jednou nechat vyhrát, ne?”
25.05.2012 14:12

Smoky®
monk a witch maji zbrane jen na okrasu neda se s nima bojovat, nejde nastavit tlacitko na utok zbrani bez kouzel/komb, na co kurva maji predmetya ktere musis identifikovat, kdyz je identifikujes jen kliknutim pravym tlacitke (zadny identify scrol) extremne jednoduche a zjednodusene dost se podoba WOWKU

-
Smoky®
ja to "kurva" nechci hrát po netu s někym ja si chci diablo zahrát v singlu ... na battle netu jsem nikdy nic nehrál a pokud nepočítám cs 1.6 W3 mod tak ani žádné rpg po netu
26.05.2012 14:18 -
-
Smoky®
je rozdil pokud si pridavas expy a skilis si ve stromu kouzel, nebo to pridava samo
27.05.2012 17:32