Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
BELY
Dělat a hrát na ty statistiky neni lehký,nicméně se stále snažím,zatím se mi podařilo dosáhnout 7 místa
8.03.2012 20:56
-
BELY
Briki, neotáčej stále to co napíši
Něco jiného je když mapu nehraji a něco jiného je když ji nehraji z důvodu, že se jdu najíst, ale vždy ten pravý důvod do hry napíšu. Jestliže se však hrajou ty danné 2-3 mapy co nemusím po sobě a ty jsi akorát svědkem toho, že jsem ve spectu, za to už nemůžu a je to blbá náhoda. 10.03.2012 13:04
-
BELY
Třeba včera jsem hrál právě mapu Backlot2, která mi nejde hlavně proto, že neznám ty všechny místa ke kempení a to i přesto, že jsem jistojistě věděl, že mi to pokazí můj tzv. skill. Mrzí mě že to vidíš takhle.
10.03.2012 13:05 -
BELY
Tím myslím tak, že hraji jenom mapy, které mi jdou, protože těch je po čertech málo...Vždy se najde někdo lepší než já, někdo, kdo má lépe prolezlou mapu, někdo, kdo si umí déle počkat...
10.03.2012 13:06

Tento status dosáhl maximálního povoleného množství odpovědí