Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nové komunitní statusy

, uživatelova fotka

BELY

Dělat a hrát na ty statistiky neni lehký,nicméně se stále snažím,zatím se mi podařilo dosáhnout 7 místa :)
8.03.2012 20:56
  • , uživatelova fotka
    BELY
    Briki, neotáčej stále to co napíši :D Něco jiného je když mapu nehraji a něco jiného je když ji nehraji z důvodu, že se jdu najíst, ale vždy ten pravý důvod do hry napíšu. Jestliže se však hrajou ty danné 2-3 mapy co nemusím po sobě a ty jsi akorát svědkem toho, že jsem ve spectu, za to už nemůžu a je to blbá náhoda. 10.03.2012 13:04
  • , uživatelova fotka
    BELY
    Třeba včera jsem hrál právě mapu Backlot2, která mi nejde hlavně proto, že neznám ty všechny místa ke kempení a to i přesto, že jsem jistojistě věděl, že mi to pokazí můj tzv. skill. Mrzí mě že to vidíš takhle.
    10.03.2012 13:05
  • , uživatelova fotka
    BELY
    Tím myslím tak, že hraji jenom mapy, které mi jdou, protože těch je po čertech málo...Vždy se najde někdo lepší než já, někdo, kdo má lépe prolezlou mapu, někdo, kdo si umí déle počkat...
    10.03.2012 13:06