Dobrý večer,
po dlouhé odmlce a přestávce od hraní díky mému PC, které skonalo, jsem se rozhodl ho znovu vzkřísit a vrátit se zpět mezi CoD 4 komunitu u 4gf. Bohužel jsem si opět nedokázal uschovat svůj původní CD klíč a hned po znovu rozjetí PC jsem si zrovna přeinstaloval win kvůli bordelu. Složku s CoD jsem si jako vždy nechal, ale prostě z tama ten kód zmizel. Řekl jsem si, že to zkusím přepsat klíčem novým. Po připojení k serveru se mi hra normálně načetla, avšak poté mi přišla zpráva s errorem a k tomu informace, že mám BAN. Nechci tu ze sebe dělat chudáka, ale to, že tam bylo z důvodu WH, mě celkem dost zaskočilo. Je možné, že je to i kvůli změně klíče a tím, že se mi změnila ip adresa i pb guid? Protože předtím jsem měl tyhle dvě informace jiné než nyní. Každopádně bych chtěl všechny ujistit, že WH jsem v životě nepoužil. Kdo mě z hraní zná, to prostě ví. Nemám to za potřebí a tak Vás tímto příspěvkem žádám k pomoci a k prošetření mého problému. Nikdy jsem si nedovolil takto znevážit moji nejoblíbenější hru. Když jsem naposledy hrával, tak jsem žádný ban neměl. Prostě to nechápu. Ale nikdy bych si nedovolil Vás takovým způsobem obcházet, to je mi proti srsti.

Tímto bych chtěl ještě poděkovat každému z týmu 4gf, kdo si dá alespoň chvíli k tomu, aby prostudoval můj případ a pomoct mi pochopit, jak jsem k tomuto banu vůbec mohl přijít bez mého dočinění, když jsem si absolutně na 100% jistý, že jsem nikdy wh nepoužil. Zdravím 4GF komunitu a budu doufat, že se to dokáže vyjasnit a vyřešit tak, abych si konečně po dlouhé odmlce mohl opět zahrát tuto hru spolu s Vámi. Přeci jen by Vás to taky nejspíše zaskočilo, když po takové době dáte do kupy konečně ten zpropadený počítač a ihned Vás napadne si zase zastřílet po takové době, tak se rozhodnete opět zprovoznit codko a v tom Vám tam skočí takové obvinění. Předem díky a ať se daří,
S pozdravem Bery.