Zdravim forkoa a adminou. Mam problem s clientom do hry sa prihlasujem cez neho aj hrajem cez neho ale xp mi dava nizzsie a aj perk shop nemozem spojazdnit a to som spravil vsetko aby mi to slo cize aj !register aj to !sync ale v clientovi nemam ani len z akeho profilu vybrat nieje tam ziadny. Skusal som aj preinstalovat clienta ale nepomohlo. Za odpoved dakujem vopred
PS: davam foto z clienta
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 14.04.2017 - 10:05
Odesláno 14.04.2017 - 10:35
Přesně,mám to samé.
Odesláno 14.04.2017 - 10:47
Mě to predevčírem odělalo to samé, dokonce mě to nepustilo do hry : fatal eror. Tak jsem stáhl klienta a bez odinstalace sem ho přeinstaloval. Zapnul jsem to stahnulo se upgrade a už to jelo v pohodě. Ale netvrdím že vám toto zrovna pomůže jen píšu co pomohlo mě.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 14.04.2017 - 10:54
s timhle me pls kontaktujte v odpolednich hodinach az budu na TS
Odesláno 20.04.2017 - 15:16
Chcem sa velmi pekne podakovat K4r3l01 zato ze mi spravil clienta si PAN admin diki
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních