Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Možné omezení granátu s jedovatým plynem

• Nemůžete odpovědět na toto téma
24 odpovědí na toto téma

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Ahoj, měl bych dotaz nebo spíše návrh na možné omezení používání plynových granátů. Ponechal bych dostupnost od současného lvl, stejně tak i rozsah působnosti plynu. Je ale možné omezit užívání tak, aby hráč nemohl hodit tento granát ihned po "znovuzrození"? Hráči jsou chráněni respochranou, takže je těžko zabijete, ale oni mohou tímto plynovým granátem ihned po respnutí zabít několik hráčů. Plynový granát je další výhodou k Nuke a XM-8 a pokud toto hráč využívá je v podstatě neporazitelný. Chápu, že mít plynové granáty je motivace, ale pro některé začínající hráče to může mít opačný efekt a raději přejdou jinam. Dosáhnout například 85 lvl je strašně dlouhá doba ( pokud nehrajete 5 hodin denně ).Takže, pokud by došlo k omezení plynových granátů byla by hra proti těmto hráčům mnohem více vyrovnaná a samotná hra by byla hratelnější. Sice je možné používat masku, ale tento perk skoro nikdo neužívá. Děkuji za vyjádření hráčů a vývojářů.

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Suhlasim. Toho plynu uz zacina byt moc. Premyslam, ako to urobit. Ktore obmedzenie bude najlepsie. Pravdepodobne dojde k casovemu obmedzeniu.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
taky souhlas. :)

ja co bych chtěl ještě ríci je to že mě docela u toho nerváku štve, to že mě někdy zabije i zkrze dvě stěny ? vím že to je problém který asi nepujde jenom tak zafixovat, tuším že nervák je dělaný na principu "Smoke Grenade" který bohužel i v Originalní verzi od tvůrců hry projde zdí.. nevím no ještě jsem nevidel plyn jehož částice projdou pevnou zdí :)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Nervak je robeny mnou a remienom. Nema nic spolocne s dymom ^_^ Ja som to tak urobil, ze to hituje cez steny. Ale mam jeden napad ^_^ .....

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
aha :) tak to potom jo, no snad ten nápad přinese ovoce ^_^ ale zkuste stím neco urobit.. :)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994

*
POPULÁRNÍ

no, já bych teda navrhoval zrušit zbrane, perky, nože a běhat s klackama a mlátit se po hlavách. Kdo má větší hlavu, víc vydrží a tím vyhrává.
Pořád tu někomu něco vadí. Už se prosím zamyslete. Nervák je výborná věc proti zaclaymorovaným kempám v barácích. Na druhou stranu vidím v killcamu : nerv, nad, nad, nad a deat. Než to stihne všechno vyházet, někdo ho zastřelí.
Jak hráčům přibývají lvl, přibývá i plynů, atomů a všeho ostatního. S tím se asi nedá nic dělat.

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Je pravda, že s přibývajícím počtem hráčů s vyšším lvl se to bude zhoršovat a právě proto by to chtělo nějaké omezení. Zkus zajít na 62. a je to peklo! Každý druhý háže atom, ktery tě zabije i 3x za sebou a nebo je to zas ion satelit a když už si říkáš, že ted vyběhneš z respu, tak bum a je to zase nervák. To už není o střílení.

Příspěvek upravil Libunda: 8.09.2011 - 08:49
http://forum.4gf.cz/topic/71-pravidla-diskutovani-na-foru-4gf/

bb~Domek

Lance Corporal Silver

• Člen
  • 140 Příspěvků:
26
  • LocationBeroun
Souhlasím z Bengorem..Je to fakt celkem nuda si běhat pro smrt.. :D
Ale tak když to tu je fájn..Ale chtělo by to omezit třeba na 5 za kolo..Na Dm než žlutě nevidíte.. ;)

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Mně nervák taky ze začátku vadil, ale jelikož chodím občas i na server #65, kde není perk na tichou chůzi, začala jsem si dávat plynovou masku. Když pak jdu na jiný server, tak si tento perk nechávám. Zvykla jsem si chodit bez tichého pohybu a nosím masku. Takže do plynu jim klidně vlezu a ještě se jim vysměji. Stačí si vzít masku a máš po problému s plynem. Vždyť je to tak jednoduché. Fňukat nad tím, jak to nejde umí každý (kupříkladu já umím fňukat na nejvyšší úrovni :D), snaž se s tím vyrovnat a přizpůsobit se. Třeba výše zmíněnou maskou. Opravdu na tom není nic složitého. ^_^

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Souhlasím s BB, taky jsem už párkrát zažil, že pomalu celá mapa byla zahalena do žluté mlhoviny, zvláště na dm. Tak jsem se tomu přizpůsobil a změnil třetí perk na masku, žádná velká věda. A kupodivu mi to pomohlo k menší úmrtnosti víc, než fňukání a stěžování si na nervák. Od toho tam ty perky jsou, aby jsme je používali a vzhledem k tomu, že je tu možnost měnit si perky i během hry(mapy), tak nevidím nic těžkého na tom, se změnou perků přizpůsobovat situaci na mapě. A pokud jsem si všiml, tak tyto případy, kdy je to na mapě samý nervák na respu, netrvají 24/7, takže v době kdy tomu tak je jdu hrát na jiný server, když mi to vadí. Někdy mi to připadá, že tu lidí stále dokola brečí, že je potřeba na serverech tohle a tohle změnit, protože odmítají udělat nějakou změnu sami u sebe.

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Pááni nečekala bych, že to vystihneš tak dobře. :) Jen ještě dodám, že pokud se jedná o nervák na serverech typu DM, tak mi přijde zbytečné tam používat tichý pohyb. Tudíž si tu masku můžete bez problému vzít.

Pěkný den přeji
^_^

Knight (Shane)

Private 1st Class

• Člen
  • 51 Příspěvků:
14

Zobrazit příspěvekLameduck dne 29.08.2011 - 11:53 napsal:

Někdy mi to připadá, že tu lidí stále dokola brečí, že je potřeba na serverech tohle a tohle změnit, protože odmítají udělat nějakou změnu sami u sebe.
to je pekný postřeh ale to už je 21. století .. :(
Hra je pro zábavu a ne pro rozpravu.
Usmívej se a pomáhej, až ti bude nejhůř pomoc a usměv oceníš také!

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 295 Příspěvků:
355

Zobrazit příspěvekLameduck dne 29.08.2011 - 11:53 napsal:

Souhlasím s BB, taky jsem už párkrát zažil, že pomalu celá mapa byla zahalena do žluté mlhoviny, zvláště na dm. Tak jsem se tomu přizpůsobil a změnil třetí perk na masku, žádná velká věda. A kupodivu mi to pomohlo k menší úmrtnosti víc, než fňukání a stěžování si na nervák. Od toho tam ty perky jsou, aby jsme je používali a vzhledem k tomu, že je tu možnost měnit si perky i během hry(mapy), tak nevidím nic těžkého na tom, se změnou perků přizpůsobovat situaci na mapě. A pokud jsem si všiml, tak tyto případy, kdy je to na mapě samý nervák na respu, netrvají 24/7, takže v době kdy tomu tak je jdu hrát na jiný server, když mi to vadí. Někdy mi to připadá, že tu lidí stále dokola brečí, že je potřeba na serverech tohle a tohle změnit, protože odmítají udělat nějakou změnu sami u sebe.

Já tady ale nefńukám. Vždyt nejde o nějaké omezení typu max 3 nebo 5 nádů za mapu ani o omezení účinnosti. Jde mi o to, aby hráč který je na respu a má respochranu nemohl hned hodit granát s nervákem. Jinak at si hází co chce.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
A já zase jenom píšu, že proti takovým hráčům je možnost ochrany a že je to rychlejší a účinnější než si stěžovat a volat po změnách :)

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
:3:Perk jako každý jiný,nechal bych to tak jak to je
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Se teda taky přidám je to perk jako každý jina jenom tady každej nižší level zavídí tomu co má ruzné už vylepšení atom,nervák atd.otom je hra a proč začít hned omezovat každej přece na ty perky a zbraně časem dosáhne,někdo dřív někdo později,ale otom je ta hra to jako kdybi se měl omezit dolet Rpg nebo co jávím co ještě zapár dní se tu zase bude řešit ať omezení vs plyn se zruší a at je to jak dřív.Není lepší zadat hlasování ale jinak sem pro nechte to tak jak to je :dance2:

Příspěvek upravil Bris: 14.09.2011 - 14:58

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
Ja nadavam taky na plyn,myslenka tady se mi zamlouva,ale osobne jsem pro jednu zmenu jenom.Aby me na respu po narozeni nezabil plyn.To ze me zabije behem hry mi je jedno-moje chyba,mam masku tak ji mam nosit.Ale pokud zmenu tak jen zlepsit resp ochranu tak,aby kdyz mi nekdo to hodi na resp,tak abych po dobu co mam ochranu resp tak abych alepson stihnul utect.Takze krome zmeny resp ochrany proti nervaku bych vse nechal jak je.

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy
Těm co jsem dal + ka,tak s těmi plně souhlasím.Takže nemám co dodat,jen to že já osobně jsem velký nadšenec tohoto perku.:D mnaauuu+R3MIEN :ThanxSmiley:

Odeslaný obrázek

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA
cs all...Cleane a Barbie to vystihli...takže doporučujem vymeniť perk dead silence za plynovú masku a je to!!! Nuž...veď keď sa niekto zakempí už nepotrebuje dead silence...nie? :character_28: Osobne nervák používam na vymetanie brlohov kempenia a killovania na respe. :gunman:
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Pravidlá a informácie 4gf

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky
No za mě píši:
nervák jakozbraň OK , avšak jeho šiřitelnost skrze zdivo a podlaží ? No nevím nevím - proniká snad všude tam bych omezil . Jinak čas působení plynu bych ponechal ,však jsou na to masky.
Pro každý takový perk by měl být i nějaký protiperk .
myslím že jsou i horší perky k užívání !!

lovu zdar !! :D
Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
Nervák? Nemám sním problém. A jak už bylo psáno několikrát když ti vadí vezmi si masku. To jak píšeš že ji sposta lidí nenosí... Tak je to jejich problém. Když ji někdo může nosit a nenosí ji, tak ať tu pak nebrečí že ho zabije nervák....
Konkrétně bengoro si tu pořád stěžuje (jestli se dobře pamatuju) řešil jsi tu už dávno že se hází moc atomů a satelitů..... Je hraj a nebreč pořád. Kdyby se tu pořád mělo vše upravovat proto že to pár lidem vadí tak by to opravdu dopadlo jak píše Clean že by byly třídy, dubový klacek, smrková větev, a jako perk by byly šišky????
Odeslaný obrázek

Nighters

Recruit

• Člen
  • 5 Příspěvků:
-9
Tak pokud je časově omezen granát tak by snad měl být i omezen nervák ten taky zabíjí, je to nefér. Takže pokud necháte nervák tak jak je tak povolte i nady - to je úplně to samé a má ještě k tomu menší účinnost než nervák
WHO DARES WINS

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 287 Příspěvků:
370
Ja si na nervak nemuzu stezovat pozivam ho od zacatku k tomu mam masku a jsem spokojeny clovek.BERTE MASKY a budete take jedina vec ktera se mi nelibi a to potom zkusim nejako nekde rict jestli to pujde je hazeni natu prez budovy a celou mapu jinak s nervakem nemam problem a nemejte ani vy cauves.

Delta

CarodejDorodej

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
5
Zdravim nechal bych to tak jak to je, sem spokojenes s perkem jako plynova maska , 3 a nejlepší perk :) škoda jen že není videt že ji fakt mam :D Carodej

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676

Zobrazit příspěvekCleanerman dne 28.08.2011 - 20:30 napsal:

no, já bych teda navrhoval zrušit zbrane, perky, nože a běhat s klackama a mlátit se po hlavách. Kdo má větší hlavu, víc vydrží a tím vyhrává.
Pořád tu někomu něco vadí. Už se prosím zamyslete. Nervák je výborná věc proti zaclaymorovaným kempám v barácích. Na druhou stranu vidím v killcamu : nerv, nad, nad, nad a deat. Než to stihne všechno vyházet, někdo ho zastřelí.
Jak hráčům přibývají lvl, přibývá i plynů, atomů a všeho ostatního. S tím se asi nedá nic dělat.

Cleane zase na druhou stranu ... čím větší LVL tím větší hlava a bral bych to jako znevýhodňování nových hráčů :D

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních