V tomto vláknu vás žádám o upřesnění vaší aktivity, není to pro mne, ale pro vedení serveru a na základě toho se bude rozhodovat o budoucím směrování serveru.
Děkuji COL_DMITRIJ
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 29.08.2018 - 12:34

Odesláno 29.08.2018 - 14:30

Ahoj, zdravím všechny. 4gf je moc fajn server a také nechci, aby to dospělo až k zániku. Ale nejsem klasický hráč, hraji spíše codjumper. Občas se najde pár lidí, kteří si taky jumpy zahrajou, ale na serveru chybí admin, který by se staral o tenhle server. Chtělo by to najít ale nějakého nového admina místo původního RedEye, jestli s tím tedy 4gf souhlasí.
Odesláno 29.08.2018 - 14:54

RedEye ten mod dost predelaval takze jemu urcite status admina nevemem ale nevim jak to s nim vubec je v teto dobe
Odesláno 29.08.2018 - 18:52

Jo tak to je jasné, nesmyslel jsem to tak, že mu vezmete status admina, ale chtělo by to nějakého aktivního admina. Právě že já tam teď docela hraju na serveru a chodí tam pár lidí s kterýma hrajeme a myslím si, že kdyby se ten mod trochu upgradoval, tak by jich tam bylo možná i víc. Chtěl bych se s ním právě nějak o tom pobavit, ale nemám na něho žádný kontakt a tady na 4gf jsme mu psal, ale neodpověděl mi.
Odesláno 30.08.2018 - 11:46

hrajem skoro kazdy den no ludi je stale menej a srvr ako napriklad 26 ci 54 pomalicky zanikaju co je velka skoda.. ale kym to bude fungovat stale si rad zahram..
Odesláno 30.08.2018 - 12:47

Čau, hraji aktivně na serverech CJ (42,51), souhlasím s tím, co napsal Maintenance_man.
Odesláno 27.11.2018 - 16:51

já se taky přidám do diskuse, velice mě trápí, že tu chodí málo lidí, ale věřím , že se to stane minulostí a že se sejde zase dost lidí na těchto stránkách a bude hrát. Věřím, že to máme všichni stejné, pokud máme rodiny , věnujeme se jim a na hraní není dostatek času. V současné době ale večery jsou dlouhé a ven se moc nechodí, tak věřím, že sem opět se vrátí více hráčů
Odesláno 28.11.2018 - 12:54

Ahojkyyy. Jsem už tak minimálně přes rok neaktivní ve hře, nicméně na forum chodím skoro denně a brzo bude pc, brzo bude na serverech Ibiza.. *clap clap* ????
Odesláno 28.11.2018 - 18:42

Riper
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních