Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

"Podpisová" listina aktivních hráčů

8 odpovědí na toto téma

#1 COL_DMITRIJ

Private

• Člen
  • 29 Příspěvků:
3
  • LocationCzech

Odesláno 29.08.2018 - 12:34

V tomto vláknu vás žádám o upřesnění vaší aktivity, není to pro mne, ale pro vedení serveru a na základě toho se bude rozhodovat o budoucím směrování serveru.
Děkuji COL_DMITRIJ

#2 Maintenance_man

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
0
  • LocationOstrava

Odesláno 29.08.2018 - 14:30

Ahoj, zdravím všechny. 4gf je moc fajn server a také nechci, aby to dospělo až k zániku. Ale nejsem klasický hráč, hraji spíše codjumper. Občas se najde pár lidí, kteří si taky jumpy zahrajou, ale na serveru chybí admin, který by se staral o tenhle server. Chtělo by to najít ale nějakého nového admina místo původního RedEye, jestli s tím tedy 4gf souhlasí.

#3 K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035

Odesláno 29.08.2018 - 14:54

RedEye ten mod dost predelaval takze jemu urcite status admina nevemem ale nevim jak to s nim vubec je v teto dobe

#4 Maintenance_man

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
0
  • LocationOstrava

Odesláno 29.08.2018 - 18:52

Jo tak to je jasné, nesmyslel jsem to tak, že mu vezmete status admina, ale chtělo by to nějakého aktivního admina. Právě že já tam teď docela hraju na serveru a chodí tam pár lidí s kterýma hrajeme a myslím si, že kdyby se ten mod trochu upgradoval, tak by jich tam bylo možná i víc. Chtěl bych se s ním právě nějak o tom pobavit, ale nemám na něho žádný kontakt a tady na 4gf jsme mu psal, ale neodpověděl mi.

#5 Zubata

Private

• Člen
  • Others: V.I.P Člen
  • 27 Příspěvků:
-11
  • LocationSlovakia

Odesláno 30.08.2018 - 11:46

hrajem skoro kazdy den no ludi je stale menej a srvr ako napriklad 26 ci 54 pomalicky zanikaju co je velka skoda.. ale kym to bude fungovat stale si rad zahram..

#6 Nitro0o

Wayfarer

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 117 Příspěvků:
133

Odesláno 30.08.2018 - 12:47

Čau, hraji aktivně na serverech CJ (42,51), souhlasím s tím, co napsal Maintenance_man.

#7 Bady

Master Corporal Silver

• CoD4 Admin
  • Others: V.I.P Člen
  • 181 Příspěvků:
254
  • HLSW:Interpol
  • LocationKarlovy Vary

Odesláno 27.11.2018 - 16:51

já se taky přidám do diskuse, velice mě trápí, že tu chodí málo lidí, ale věřím , že se to stane minulostí a že se sejde zase dost lidí na těchto stránkách a bude hrát. Věřím, že to máme všichni stejné, pokud máme rodiny , věnujeme se jim a na hraní není dostatek času. V současné době ale večery jsou dlouhé a ven se moc nechodí, tak věřím, že sem opět se vrátí více hráčů
Přiložený obrázek: BF3 vs MF3.jpg

#8 ybíza

Recruit

• Člen
  • 10 Příspěvků:
22
  • LocationHabartov

Odesláno 28.11.2018 - 12:54

Ahojkyyy. Jsem už tak minimálně přes rok neaktivní ve hře, nicméně na forum chodím skoro denně a brzo bude pc, brzo bude na serverech Ibiza.. *clap clap* ????

#9 Riper

Private

• Sponzor Bronz
  • 24 Příspěvků:
-8
  • LocationSlovakia

Odesláno 28.11.2018 - 18:42

Riper

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních