Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

"Podpisová" listina aktivních hráčů

8 odpovědí na toto téma

COL_DMITRIJ

Private

• Člen
  • 29 Příspěvků:
3
  • LocationCzech
V tomto vláknu vás žádám o upřesnění vaší aktivity, není to pro mne, ale pro vedení serveru a na základě toho se bude rozhodovat o budoucím směrování serveru.
Děkuji COL_DMITRIJ

Maintenance_man

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
0
  • LocationOstrava
Ahoj, zdravím všechny. 4gf je moc fajn server a také nechci, aby to dospělo až k zániku. Ale nejsem klasický hráč, hraji spíše codjumper. Občas se najde pár lidí, kteří si taky jumpy zahrajou, ale na serveru chybí admin, který by se staral o tenhle server. Chtělo by to najít ale nějakého nového admina místo původního RedEye, jestli s tím tedy 4gf souhlasí.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
RedEye ten mod dost predelaval takze jemu urcite status admina nevemem ale nevim jak to s nim vubec je v teto dobe

Maintenance_man

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
0
  • LocationOstrava
Jo tak to je jasné, nesmyslel jsem to tak, že mu vezmete status admina, ale chtělo by to nějakého aktivního admina. Právě že já tam teď docela hraju na serveru a chodí tam pár lidí s kterýma hrajeme a myslím si, že kdyby se ten mod trochu upgradoval, tak by jich tam bylo možná i víc. Chtěl bych se s ním právě nějak o tom pobavit, ale nemám na něho žádný kontakt a tady na 4gf jsme mu psal, ale neodpověděl mi.

Zubata

Private

• Člen
  • Others: V.I.P Člen
  • 27 Příspěvků:
-11
  • LocationSlovakia
hrajem skoro kazdy den no ludi je stale menej a srvr ako napriklad 26 ci 54 pomalicky zanikaju co je velka skoda.. ale kym to bude fungovat stale si rad zahram..

Nitro0o

Wayfarer

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 117 Příspěvků:
133
Čau, hraji aktivně na serverech CJ (42,51), souhlasím s tím, co napsal Maintenance_man.

Bady

Master Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 181 Příspěvků:
254
  • HLSW:Interpol
  • LocationKarlovy Vary
já se taky přidám do diskuse, velice mě trápí, že tu chodí málo lidí, ale věřím , že se to stane minulostí a že se sejde zase dost lidí na těchto stránkách a bude hrát. Věřím, že to máme všichni stejné, pokud máme rodiny , věnujeme se jim a na hraní není dostatek času. V současné době ale večery jsou dlouhé a ven se moc nechodí, tak věřím, že sem opět se vrátí více hráčů
: BF3 vs MF3.jpg

ybíza

Recruit

• Člen
  • 10 Příspěvků:
22
  • LocationHabartov
Ahojkyyy. Jsem už tak minimálně přes rok neaktivní ve hře, nicméně na forum chodím skoro denně a brzo bude pc, brzo bude na serverech Ibiza.. *clap clap* ????

Riper

Private

• Sponzor Bronz
  • 24 Příspěvků:
-8
  • LocationSlovakia
Riper

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních