Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

BAN za urazky

5 odpovědí na toto téma

PaPe3

Gunner Gold

• Sponzor Bronz
  • 94 Příspěvků:
0
Tak to jsem presne cekal, Tady se mne jen potvrdilo ze admin je BUH. Napsal jsem Papimu ze " VIP a admini jsou nejvetsi kempy na serveru" a za to jsem dostal BAN. Je to smesne. NJ BUH je nedotknutelny. Jen tak dale za chvili se bude trestat ze zastrelis admina, aby byli porad prvni a nemuseli uz delat vubec nic.

/Papi/

Master Sergeant Silver

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver
  • 260 Příspěvků:
401
  • Location(CZ) Karlovarský kraj

PaPe3 dne 1.12.2018 - 10:49 napsal:

Tak to jsem presne cekal, Tady se mne jen potvrdilo ze admin je BUH. Napsal jsem Papimu ze " VIP a admini jsou nejvetsi kempy na serveru" a za to jsem dostal BAN. Je to smesne. NJ BUH je nedotknutelny. Jen tak dale za chvili se bude trestat ze zastrelis admina, aby byli porad prvni a nemuseli uz delat vubec nic.

PaPe3 ban si dostal ode mě a jistě víš za co. Tvé neustálé připomínky a napadání na VIP , adminy a ostatní hráče, pokaždé když někdo hraje lépe než ty se už nedají snášet.

Příspěvek upravil /Papi/: 1.12.2018 - 11:05

PaPe3

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 94 Příspěvků:
0
Pokud clovek hraje ceste a poctive,nepouziva zadne vychytavky a nekempy na respu, proti takovemu hraci na prvni miste nic nemam, bohuzel v posledni dobe (admini a VIP clenove tohoto serveru) davaji jasny priklad. Tedka uz jen cekam kdy mne zrusite i komunikaci na chatu, protoze to je mimo tema nebo si neco jineho vymyslite.

/Papi/

Master Sergeant Silver

• CoD4 Admin
  • Others: Sponzor Silver
  • 260 Příspěvků:
401
  • Location(CZ) Karlovarský kraj

PaPe3 dne 1.12.2018 - 11:00 napsal:

Pokud clovek hraje ceste a poctive,nepouziva zadne vychytavky a nekempy na respu, proti takovemu hraci na prvni miste nic nemam, bohuzel v posledni dobe (admini a VIP clenove tohoto serveru) davaji jasny priklad. Tedka uz jen cekam kdy mne zrusite i komunikaci na chatu, protoze to je mimo tema nebo si neco jineho vymyslite.

Prosím lock stejně to zase skončí mimo téma.

Příspěvek upravil /Papi/: 1.12.2018 - 11:05

PaPe3

Gunner Gold

• Topic Starter
  • Sponzor Bronz
  • 94 Příspěvků:
0
Uz je to tady jako STB za minuleho rezimu, jeste nevíme za co, ale radsi mu to zakazeme

Příspěvek upravil PaPe3: 1.12.2018 - 11:22

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3639 Příspěvků:
5035
Ban jsem ti zrusil ale nastavil jsem ti vysoký spam level takže bych se vyvaroval zbytecnemu psani jinak se vybanujes sam

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních