Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

..

6 odpovědí na toto téma

CoRoNeR___wtf

Corporal Silver

• Sponzor Silver
  • 105 Příspěvků:
125
Poslal jsem to do redakce Čtyřlístku. Seru na to řešit to tady. Počkáme na vyjádření od Bobíka. Dopadne to tak jak má. Zvítězí pravda. L4 je křišťálově čistý admin.
Nebylo to tu už někdy řečeno?

Příspěvek upravil CoRoNeR___wtf: 5.01.2020 - 20:09

Luck4ever

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 36 Příspěvků:
60
  • LocationCzech Republic
1. Nepoužívám žádný cheaty a nemám to zapotřebí.
2. Skore mám podle mapy a podle toho jak se daři někdy jsem taky poslední a jsem rad za nějaký ten kill.
3. Hrali jsme 2 na 3 na Toujanu takže jsem neplantoval a hral už jen na konec mapy a pak jsi mi začal nadávat + jsem tě již minule upozornil nato že se máš krotit.
4. Byl to Marťas ktery vzal plant menšimu lvlu když jsem mu ho nechal a na začatku kola mi dal ještě teamkill zato že jsem ho označil.
5. Mapy jsem se ptal jestli to někomu vadi a nikdo nic nepsal a ty jsi jeden z těch kteři si pišou o mapy.

Příspěvek upravil Luck4ever: 5.01.2020 - 18:32

Bengoroo___OMG

Recruit

• Člen
  • 1 Příspěvků:
0
  • HLSW:Client
Zdrávim karle ,Tén Luckever nezlob se na mne ale Coro má pravdu nejsem proti nikomu ale co je pravda tak se ozvu

A nechapu proč se hadate nebo tak kdyz sme malo hraču a na sad nikdo nehraje skoro mnelo by to mezi nama fungovat bud te rad ze tu hru hrajete

Příspěvek upravil Bengoroo___OMG: 5.01.2020 - 18:34

CoRoNeR___wtf

Corporal Silver

• Topic Starter
  • Sponzor Silver
  • 105 Příspěvků:
125

Zobrazit příspěvekLuck4ever dne 5.01.2020 - 18:31 napsal:

1. Nepoužívám žádný cheaty a nemám to zapotřebí.
2. Skore mám podle mapy a podle toho jak se daři někdy jsem taky poslední a jsem rad za nějaký ten kill.
3. Hrali jsme 2 na 3 na Toujanu takže jsem neplantoval a hral už jen na konec mapy a pak jsi mi začal nadávat + jsem tě již minule upozornil nato že se máš krotit.
4. Byl to Marťas ktery vzal plant menšimu lvlu když jsem mu ho nechal a na začatku kola mi dal ještě teamkill zato že jsem ho označil.
5. Mapy jsem se ptal jestli to někomu vadi a nikdo nic nepsal a ty jsi jeden z těch kteři si pišou o mapy.

Příspěvek upravil CoRoNeR___wtf: 5.01.2020 - 19:54

Renatka

Gunner Gold

• Holky :)
  • Others: Sponzor Bronz
  • 81 Příspěvků:
39
Ahoj coro má pravdu měla jsem s Luck4 taky nějaké neshody.. je nesnesitelný víc k tomu dodat snad ani nemužů :)

CoRoNeR___wtf

Corporal Silver

• Topic Starter
  • Sponzor Silver
  • 105 Příspěvků:
125

Zobrazit příspěvekRenatka dne 5.01.2020 - 20:05 napsal:

Ahoj coro má pravdu měla jsem s Luck4 taky nějaké neshody.. je nesnesitelný víc k tomu dodat snad ani nemužů :)

Dík

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
a co vam tak spatneho dela? ze se snazi aby jste dodrzovaly pravidla ktera tu plati pro vsechny ale nekteri si mysli opak?
uz jen to ze ho nepodlozene napadas z cheatingu je proti pravidlum a nejsi tu prvni den aby jsi to nevedel a co vidim v chatu na 54 kdyz hrajete tak se vam snazi vyjit vstric meni mapy podle vas komunikuje s lidma na DS ci nekde na TS tak nechapu co mate za problem az budes mit podlozeny dukaz ze cheatuje tak mi ho posli a muzem to poresit ale nikdo ho nepristrihl a byli tu i jini hraci kteri hraly lepe nez on a videl jsem je na vlastni oci jak hraly a videli i to co jsem ja pouhym okem nezahledl takze nechapu tuto zadost.
A to ze ti dal ban na tyden tak to bylo opravnene protoze coro uprimne si rekneme zase mas urejpane obdobi a proste se to nastradalo a mas to na tyden a pokud mas nejake problemy precti si jeste jednou poradne pravidla 4GF

4 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních