Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

zvraceny ban.

13 odpovědí na toto téma

Violence91

Private

• Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
zdravim vas,ackoli mi dal nejaky admin ban na 3 dny,ikdyz vim uz jaky to je,tak se vas ptam co je to vlastne ritopich,? kdyz se to rekne odruhymu cloveku? :-) dekuji za pohchopopeni,a hlavne to neni mnozne urazlive cislo.!

Příspěvek upravil Violence91: 30.09.2020 - 21:11

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
pis dotycnej clovece! halvne ze na to cumis!

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Violence, Google snad používat umíš, takže si význam a smysl toho slova můžeš dohledat sám. Každopádně, za ten výstup na livechatu prodlouženo na týden. Pokud nesouhlasíš s banem, tak to napiš slušně v klidu a ne že si tu budeš takto vyskakovat na adminy.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2072
  • LocationJa su Pražák
Vio tebe opravdu nemá smysl komentovat....

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
hale,ja vam neco napisu,a to hlavne uprime a otevrene bud se vam to bude libit nebo ne,to uz je moje vec,za prve co tu byl masrhal konev,tak tu bylo az az moc lidi to byl dost dobre,ale co se tyce ted,jedni aty stali hraci tu jsou,tak ze tim chci rict,ze je mi to uz fakt hodne lito toho vseho vcetne vas aj me,vim jak dlouho tu hravam,nevim to presne ale dost dlouho,a za druhe,admini stoji zaprd v dnesni dobe.dal budu pokracovat priste.jak je libo. karle! Lameducku!

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Vio Marsala bejt tebou ani nezminuji a ty moc dobre vis o cem mluvim a k tem lidem tak ty uz zacaly odchazet v dobe marsala pak za nejaky odliv hracu mohly nektera nase rozhodnuti ktera lidi neprekously potom je tu ta vec ze lidi dospivaji a uz nemaji cas na hrani venuji se rodinam takze na codko nemaji cas a mladsi generace tak tu cod4 uz moc netahne.k adminum tak admini se chovaji normalne to ze ty je urazis i kdyz to ty povazujes za normalni slovo tak to neni takze se nemuzes nicemu divit tohle kdyby jsi napsal marsalovi tak to mas na mesic takze bych si nevyskakoval. a neprovokoval a neurazel.to ze mas osobni problemy doma nas nikoho nezajima to je tvuj osobni zivot ten mezi nas netahej jake jsi si to udelal takove t omas

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
bylo by lepsi si promluvit,kldyz pisu tak me nikdo nechape,tak jak to delal koho jsem zminil.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
s tebou se jiz nemam o cem bavit chovas se opet jak nechci rict co vic me nezajima

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
dekuju kajo,od hlavy bych to necekal,kdyz si stale ome myslis tohle to,neni divu tahle vec,aj u ostatnich :-)

Witík

Ten hodný

• CoD4 Admin
  • Others: V.I.P Člen
  • 308 Příspěvků:
384
  • LocationPísek
Já si myslím, že bys měl být rád, že tu dnes vůbec hraješ a šoupat nohama. Už dávno jsi tu vůbec nemusel hrát ale to není asi důležité rozebírat. Co pozoruju tvé chování na serveru, tak si říkám, co si chceš dokazovat? I bych překousl ty zbytečné kraviny a kecy co se bavíš s ostatními. Ale jakmile přijde nějaká hvězda jakožto admin, tak máš prostě potřebu rýpat, provokovat a zkoušet jeho nervy. Já jsem flegmatik, mě jen tak něco nevytočí ale občas už jsi za hranou co pozoruji.. Jestli nedokážeš psát slušně a ke hře, tak nepiš vůbec. Jestli je to tak těžké tak použij příkaz /unbind (tlačítko na kterém máš chat/teamchat) a aby tě to neprovokovalo příkazem cg_chatheight 0 bys měl chat dokonce celý schovat. Dělej jak myslíš ale mysli na to, že už se sem taky nemusíš podívat..

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
witiki,ty do me vubec radsi nedelej,ja za to nemuzu ze jsi tak dobry ve hre,ale je ohleduplne nechat trosicku hravat druhy? vis o cem mluvim.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Vio, když už tu chceš dělat srovnání s Maršálem, tak za něj se dával ban na týden i jen za to, když někdo adminovi napsal, že je to admin na baterky, takže buď rád jen za týden. Doporučil bych ti se zase trochu uklidnit, protože to co si tu teď znovu předvedl, bylo opět za hranicí. To že tu ještě můžeš hrát je jen naše ochota a tolerance, ne tvoje právo.

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov
lame stim plne souhlasim,jsem hodne moc vdecny ze tu muzu byt,ale to co bych chtel napsat ted vuci luck4ever,tak to bych rad rekl kajovi,ted me to doslo,vlastne proc.

Violence91

Private

• Topic Starter
  • Zabanovany
  • 26 Příspěvků:
-14
  • LocationJanov

Zobrazit příspěvekSmoky® dne 1.10.2020 - 23:03 napsal:

Vio tebe opravdu nemá smysl komentovat....
taky te jsem nikdo nepozval xD

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních