Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Otázka na admin team

44 odpovědí na toto téma

escapE#

Private 1st Class

• Sponzor Bronz
  • 50 Příspěvků:
82
Už se tu řeší blbosti,prostě si byl označenej a umřel si. Stejně bylo hned dalši kolo tak nevím proč se tu to takhle rozebírá místo toho aby ses u toho třeba zasmál tak si to začal řešit jako bys dostal ban,a myslím že se tu všechno řeklo co a jak a dál bych to neřešil.

BESTGYPSYPLAYER

Gunner Silver

• Sponzor Bronz
  • 64 Příspěvků:
15
  • HLSW:client
  • xFire:4GF
Ano bengo má pravdu celou mapu kempuje na respu A včera pořád kempil na respe kraťas takže by to chtělo řešit.

Josef Kaleja BEST GYPSY PLAYER.

skunek_

Recruit

• Sponzor Bronz
  • 18 Příspěvků:
15
  • LocationMost

Zobrazit příspěvekElkynoss dne 28.12.2020 - 23:37 napsal:

Když už tak se též vyjádřím k dané situaci, s Kvrdlou souhlasím, jestli si chcete hrát na promod, kde se podle vás nekempi, tak si běžte hrát promod. :D Tak se rád usměju, na promodu se kempí taky i za attack, tohle je ale jiný mod a vy si berete do huby mojí osobnost, co jsem to za promod hráče, co kempí, ja jsem byl 1v5 a po minute, co jsem se snažil vůbec popřemýšlet, kam mám jit a co mám dělat, tak jsem byl označen, máš 3,5 minuty na to neco udělat, když pro tu bombu ani nepůjdeš tak nic neřeknu, ale jestliže pořád vidím narážky typu, že jsem ***, že jsem mentál, tak to mě přestáva bavit, na ty vaše kecy nemá nikdo náladu, že si mezi sebou napíšete slova, co urážejí a zesměšnují osobu, tak mě to nepřijde vtipné ale ubohé. A už nikdy nezveřejnujte moji identitu typu meho jména nebo města, kde bydlím. A ano, každý má svuj styl hrani, kratas taky kempí porád na respu a nikdy jsem ho neviděl označeného, ale proste takhle hraje. Každý si muže hrát jak chce! Za tím si stojím, nikde jsem takovou blbost neviděl, jako je označování hráču za to, že sedi.

co je na FB je veřejně dostupné tak tu okolo toho přestaň brečet .. nikdo tě konkrétně neoznačil vlastním jménem .. jestli se ti to nelíbí tak si zruš sociální sítě a nebo si to lépe pohlídej .. byl si pouze osloven "Kubo" a to je úplně normální :))) tak se tu laskavě přestaň ohánět tím, že si nepřeješ zveřejňovat osobní věci .. nic osobního porušeno nebylo

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Pokud jde o TDM a FFA, tak na nich platí že i kempení je styl hry. Co se týká SaD, tak je pravidlo, že za atack máš útočit a nekempit. A ano, v podstatě to znamená, že by ti co mají atack měli jít v blízkosti toho, kdo má bombu a chránit ho, aby mohl plantnout, nebo se vlastní cestou dostat na místo, ze kterého budou chránit plantujícího spoluhráče, ne zůstávat sedět na respu a čekat tam na nabíhající defend hráče. Na položení bomby je sice 3,5 minuty, ale je to právě proto, abyste nemuseli celou dobu rushovat, ne proto abyste mohli kempit za atack a teprve v posledních vteřinách kdy bude jasné, že žádný další defend vám sám na odstřel nenaběhne, se tedy jako snažili dostat k plantu. Samozřejmě při hře můžou vzniknout různé situace a obsáhnout je všechny v pravidlech by bylo nemožné, proto se nastavilo všeobecné pravidlo, že za atack se nekempí, ale útočí a následné situace, co ještě není a co už je kempení, se nechávají na posouzení přítomného admina.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
tim co napsal Lameduck bych to asi uzavrel aby se to tu zbytecne nezvrtlo.
Elky k tobe napisu jedine prestan fnukat kvuli sebemensi kravine a chovej se jak chlap a ne jak malej kluk kteremu vzali lizatko.
tomto topic zamykam

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních